Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Re: Astrologija

Poruka od Labella »

Draga Andjela, moja retro Venera je na 19 stepenu u 6.kuci. Moja 7.kuca je na 23 stepenu.
Da li se moja Ve analizira tad za obe kuce, ili ne? Koliki je orb. za polozaj planete na ulazu u narednu natalnu kucu?

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
17 Apr 2023, 16:00
Draga Andjela, moja retro Venera je na 19 stepenu u 6.kuci. Moja 7.kuca je na 23 stepenu.
Da li se moja Ve analizira tad za obe kuce, ili ne? Koliki je orb. za polozaj planete na ulazu u narednu natalnu kucu?

Hvala ☺️
LabellaWRIGC2.JPG
LabellaWRIGC2.JPG (37.24 KiB) Pregledano 1713 puta
Draga
u tvom se slučaju prvo mora odraditi ozbiljna rektifikacija horoskopa jer smo već pričale na temu samog vremena rođenja te je situacija malo komplikovanija. takođe, pozicija planete po pravilu deluje do 3.5 stepeni orbisa na sledeću kuću, ukoliko se planeta nalazi blizu sledeće kuće. Međutim, uzima se u obzir i orbis od 4 stepena pa i više samo ukoliko planeta ima direktne veze sa tom sledećom kućom. Dakle, priča je pojedinačna i zavisiće od konkretnog natala. U tvom slučaju Venera vlada Zenitom i poljem ljubavi a dispozitor je upravo vladar sedme kuće te veza postoji. Ipak, gledano ovako, sve i da je vrh kuće na 24. stepena, ova Venera pokazuje nestabilnosti i kratke ljubavne veze, naročito preko posla ili mesta gde se radi. U slučaju da je bliže sedmoj kući pokazivaće i prvi totalno nestabilan odnos i preko njega lične probleme što u stvari tebi ne ide u prilog jer će samo pojačati dejstvo na sedmu kuću koja traži stabilnost i sigurnost
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
18 Apr 2023, 08:31
Labella piše:
17 Apr 2023, 16:00

Hvala ☺️
LabellaWRIGC2.JPG

Draga
u tvom se slučaju prvo mora odraditi ozbiljna rektifikacija horoskopa jer smo već pričale na temu samog vremena rođenja te je situacija malo komplikovanija. takođe, pozicija planete po pravilu deluje do 3.5 stepeni orbisa na sledeću kuću, ukoliko se planeta nalazi blizu sledeće kuće. Međutim, uzima se u obzir i orbis od 4 stepena pa i više samo ukoliko planeta ima direktne veze sa tom sledećom kućom. Dakle, priča je pojedinačna i zavisiće od konkretnog natala. U tvom slučaju Venera vlada Zenitom i poljem ljubavi a dispozitor je upravo vladar sedme kuće te veza postoji. Ipak, gledano ovako, sve i da je vrh kuće na 24. stepena, ova Venera pokazuje nestabilnosti i kratke ljubavne veze, naročito preko posla ili mesta gde se radi. U slučaju da je bliže sedmoj kući pokazivaće i prvi totalno nestabilan odnos i preko njega lične probleme što u stvari tebi ne ide u prilog jer će samo pojačati dejstvo na sedmu kuću koja traži stabilnost i sigurnost
Hvala draga Andjela, meni ljubav nije sretna oblast. ☺️💞
Leon

Poruka od Leon »

Cao Andjela hteo sam da te pitam da li mozes da pogledas moju natalnu kartu
i da mi kazes neke uopstene stvari vezane za ljubav i karijeru.
Moji podaci su 7. jun 2002, 6:05 ujutru, Beograd, Savski Venac. (Musko sam)

Hvala unapred na odgovoru
Pisces

Poruka od Pisces »

Kojim bi se poslom trebala baviti po natalnoj karti 01.12.1992.22:15 Osijek
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Leon piše:
19 Apr 2023, 06:00
Cao Andjela hteo sam da te pitam da li mozes da pogledas moju natalnu kartu
i da mi kazes neke uopstene stvari vezane za ljubav i karijeru.
Moji podaci su 7. jun 2002, 6:05 ujutru, Beograd, Savski Venac. (Musko sam)

Hvala unapred na odgovoru
LeonWRIGC5.JPG
LeonWRIGC5.JPG (36.37 KiB) Pregledano 1582 puta
Dragi Leon,
rođen si u horoskopskom znaku Blizanaca sa Suncem koje je uklješteno u dvanaestoj kući te umeš sakriti svoje nedoumice, nesigurnost koju osećaš. Međutim, ovo je pozicija koja će ti dati rezultate nakon godina i samoulaganja. Kako je Ascendent u Raku, vezanost za majčinu porodicu i samu majku je evidentna kao i to da ćeš uvek pravih prijatelja imati uvek. Bogat ljubavni život moguć je ovom pozicijom i prva veza kroz veliku zaljubljenost. Aspekt bračnog vezivanja je međutim komplikovan i tu će biti promena.
Prvi posao vezan za lepotu, lepe prostorije, lepe i lepo doterane žene ili hranu. Oko sredine karijere transformacija, te mogućnost nastavka rada u inostranstvu
Pisac

Poruka od Pisac »

Ćao Anđela.
Interesuje me moja osma kuća, pa bih vas zamolila za njeno tumačenje.14. 01.1985.Knin,Hrvatska,1h poslije ponoći.
Hvala.
Ardijana

Poruka od Ardijana »

Zdravo Andjela
Htjela sam pitati sta bi imala da mi kazes o buducnosti rodjena sam 14.12.1997
Pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ardijana piše:
22 Apr 2023, 08:18
Zdravo Andjela
Htjela sam pitati sta bi imala da mi kazes o buducnosti rodjena sam 14.12.1997
Pozdrav!
Draga moja
o budućnosti niko tačno ništa ne može da kaže. NIkada i nigde i to ti garantujem. O predispozicijama za dešavanja a prema statistički prikupljenim podacia astrološki mogu se predočiti verzije najverovatnijih dešavanja. Ali, bez vremena rođenja i grada rođenja ja baš ništa ne mogu
Pisac

Poruka od Pisac »

Pisac piše:
21 Apr 2023, 19:21
Ćao Anđela.
Interesuje me moja osma kuća, pa bih vas zamolila za njeno tumačenje.14. 01.1985.Knin,Hrvatska,1h poslije ponoći.
Hvala.
Draga Anđela rekla bih da niste ni vidjeli moje pitanje čim niste odgovorili?
Pošalji Odgovor