Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Jelena Helena piše:
09 Avg 2024, 09:57
Andjela Kostic piše:
09 Avg 2024, 09:04
Jelena Helena piše:
05 Avg 2024, 13:31
Dobar dan Andjela kako ste ? 🪷☘️
Ja bih da stanem u red kod vas 😁
Interesuje me solarni horoskop 2025 godina
Najvise ljubav da li bih nasla nekog skim bih u brak . Trenutno nemam partnera duze vreme . Hvala vam najvisee
11.2.1990 00:10 h Nis
JelenaHelenaW2JAAAACAAC4.jpg

Draga Jelena Helena,
meni je žao što si ovoliko stajala u redu :) obzirom na to da odgovaram tek sad. Za naredni solar morale bi se dogovoriti oko konsultacije jer je ovo vrlo dinamična slika solarnog povratka, s tim što ne znam ni gde si ga proslavila, da li je to bilo u Nišu ili negde drugde, ni gde ćeš biti a što se partnera za brak tiče, on će doći kad treba i biće odličan. Mogućnost da se upoznate na kraćem putovanju, veza koja će trajati i od starta biti ozbiljna. Nisam sigurna da će biti ove godine jer bi se morao raditi detaljan godišnji upravo zbog tačke Ascendenta koja se kod tebe nalazi u znaku Škorpiona
Hvala ti punooo pa ja zivim u Nisu taj solar od 2024 je bio buran mirenje sa bivsim i raskid a sad ko zna 2025 sta ce biti ....
Solar koji sam ja otvarala traje od februara na Niš. Tako da je važeći do sledećeg februara. Mislim da bi bilo dobro da sabereš snage u toku ove godine i ne juriš u novu vezu. Potrebno je vreme da se sabereš, nije lako to što si prošla
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
09 Avg 2024, 08:35
Goca piše:
04 Avg 2024, 04:59
Cao Anđela, moze objasnjenje moje persona Karte za Sjeverni mjesecev cvor?
Hvala puno.
Goco,
ja bih mogla sa tvojim persona kartama da napravim jedan prilog za sajt :) Persona Severni čvor malo šta ovde radi, sem što će ti doneti unutrašnje buđenje i potrebu da stvari menjaš
Hvala Anđela.
Znam da sam bila dosadna. :)
Evo neću više za persona karte pitati. :)
Jelena Helena

Poruka od Jelena Helena »

Andjela Kostic piše:
09 Avg 2024, 10:08
Jelena Helena piše:
09 Avg 2024, 09:57
Andjela Kostic piše:
09 Avg 2024, 09:04

JelenaHelenaW2JAAAACAAC4.jpg

Draga Jelena Helena,
meni je žao što si ovoliko stajala u redu :) obzirom na to da odgovaram tek sad. Za naredni solar morale bi se dogovoriti oko konsultacije jer je ovo vrlo dinamična slika solarnog povratka, s tim što ne znam ni gde si ga proslavila, da li je to bilo u Nišu ili negde drugde, ni gde ćeš biti a što se partnera za brak tiče, on će doći kad treba i biće odličan. Mogućnost da se upoznate na kraćem putovanju, veza koja će trajati i od starta biti ozbiljna. Nisam sigurna da će biti ove godine jer bi se morao raditi detaljan godišnji upravo zbog tačke Ascendenta koja se kod tebe nalazi u znaku Škorpiona
Hvala ti punooo pa ja zivim u Nisu taj solar od 2024 je bio buran mirenje sa bivsim i raskid a sad ko zna 2025 sta ce biti ....
Solar koji sam ja otvarala traje od februara na Niš. Tako da je važeći do sledećeg februara. Mislim da bi bilo dobro da sabereš snage u toku ove godine i ne juriš u novu vezu. Potrebno je vreme da se sabereš, nije lako to što si prošla
Hvala ti ma da je tesko jeste mng.
Pisces

Poruka od Pisces »

Zanimalo bi me hoću li uskoro naći srodnu dušu 01.12.1992.22:15 Osijek
Pisces

Poruka od Pisces »

Razumijem nego mi je rečeno od strane neke da nisu točne minute meni rođenja.Ali ako to ne mijenja ništa ok.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
09 Avg 2024, 14:24
Zanimalo bi me hoću li uskoro naći srodnu dušu 01.12.1992.22:15 Osijek
Draga Pisces,
imali smo već slične odgovore na slična pitanja. Za takav odgovor potrebno je odraditi bar godišnji, jer se trebaju gledati sve prediktivne tehnike.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
09 Avg 2024, 14:28
Razumijem nego mi je rečeno od strane neke da nisu točne minute meni rođenja.Ali ako to ne mijenja ništa ok.
Da je i kod tebe tako do sada ti ništa što smo napisale ne bi bilo ispravno. I to bi do sada već uočila. A ovako je sigurno dobro. Uglavnom, u horoskopima nije problem minut ili dva, ima doduše horoskopa gde je to mnogo veliki problem, ali ti tu nisi slučaj. Sve i da je zaokruženo, što je u većini slučajeva, do sada bi to već shvatili. Ja ovde dajem brze i kratke odgovore koji stvarno ne zahtevaju malu rektifikaciju u tvom slučaju
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
09 Avg 2024, 12:19
Andjela Kostic piše:
09 Avg 2024, 08:35
Goca piše:
04 Avg 2024, 04:59
Cao Anđela, moze objasnjenje moje persona Karte za Sjeverni mjesecev cvor?
Hvala puno.
Goco,
ja bih mogla sa tvojim persona kartama da napravim jedan prilog za sajt :) Persona Severni čvor malo šta ovde radi, sem što će ti doneti unutrašnje buđenje i potrebu da stvari menjaš
Hvala Anđela.
Znam da sam bila dosadna. :)
Evo neću više za persona karte pitati. :)
Ma nisi, nego persona chart govori opet uopšteno, i tehnika je dodatna. Potrebno je prvo pogledati bazu natala i osnovne prediktivne tehnike i to je to :)
Pisces

Poruka od Pisces »

Da a jel se to može vidjeti iz moga godišnjeg za 2024. iz mog datuma rođenja i sata.Drugima se dao opis kratak o srodnoj duši.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
10 Avg 2024, 11:01
Da a jel se to može vidjeti iz moga godišnjeg za 2024. iz mog datuma rođenja i sata.Drugima se dao opis kratak o srodnoj duši.
stvarno ne razumem pitanje....
Pošalji Odgovor