Solar koji sam ja otvarala traje od februara na Niš. Tako da je važeći do sledećeg februara. Mislim da bi bilo dobro da sabereš snage u toku ove godine i ne juriš u novu vezu. Potrebno je vreme da se sabereš, nije lako to što si prošlaJelena Helena piše: ↑09 Avg 2024, 09:57Hvala ti punooo pa ja zivim u Nisu taj solar od 2024 je bio buran mirenje sa bivsim i raskid a sad ko zna 2025 sta ce biti ....Andjela Kostic piše: ↑09 Avg 2024, 09:04JelenaHelenaW2JAAAACAAC4.jpgJelena Helena piše: ↑05 Avg 2024, 13:31Dobar dan Andjela kako ste ? 🪷![]()
Ja bih da stanem u red kod vas![]()
Interesuje me solarni horoskop 2025 godina
Najvise ljubav da li bih nasla nekog skim bih u brak . Trenutno nemam partnera duze vreme . Hvala vam najvisee
11.2.1990 00:10 h Nis
Draga Jelena Helena,
meni je žao što si ovoliko stajala u reduobzirom na to da odgovaram tek sad. Za naredni solar morale bi se dogovoriti oko konsultacije jer je ovo vrlo dinamična slika solarnog povratka, s tim što ne znam ni gde si ga proslavila, da li je to bilo u Nišu ili negde drugde, ni gde ćeš biti a što se partnera za brak tiče, on će doći kad treba i biće odličan. Mogućnost da se upoznate na kraćem putovanju, veza koja će trajati i od starta biti ozbiljna. Nisam sigurna da će biti ove godine jer bi se morao raditi detaljan godišnji upravo zbog tačke Ascendenta koja se kod tebe nalazi u znaku Škorpiona
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala Anđela.Andjela Kostic piše: ↑09 Avg 2024, 08:35Goco,
ja bih mogla sa tvojim persona kartama da napravim jedan prilog za sajtPersona Severni čvor malo šta ovde radi, sem što će ti doneti unutrašnje buđenje i potrebu da stvari menjaš
Znam da sam bila dosadna.
Evo neću više za persona karte pitati.
-
Jelena Helena
Hvala ti ma da je tesko jeste mng.Andjela Kostic piše: ↑09 Avg 2024, 10:08Solar koji sam ja otvarala traje od februara na Niš. Tako da je važeći do sledećeg februara. Mislim da bi bilo dobro da sabereš snage u toku ove godine i ne juriš u novu vezu. Potrebno je vreme da se sabereš, nije lako to što si prošlaJelena Helena piše: ↑09 Avg 2024, 09:57Hvala ti punooo pa ja zivim u Nisu taj solar od 2024 je bio buran mirenje sa bivsim i raskid a sad ko zna 2025 sta ce biti ....Andjela Kostic piše: ↑09 Avg 2024, 09:04
JelenaHelenaW2JAAAACAAC4.jpg
Draga Jelena Helena,
meni je žao što si ovoliko stajala u reduobzirom na to da odgovaram tek sad. Za naredni solar morale bi se dogovoriti oko konsultacije jer je ovo vrlo dinamična slika solarnog povratka, s tim što ne znam ni gde si ga proslavila, da li je to bilo u Nišu ili negde drugde, ni gde ćeš biti a što se partnera za brak tiče, on će doći kad treba i biće odličan. Mogućnost da se upoznate na kraćem putovanju, veza koja će trajati i od starta biti ozbiljna. Nisam sigurna da će biti ove godine jer bi se morao raditi detaljan godišnji upravo zbog tačke Ascendenta koja se kod tebe nalazi u znaku Škorpiona
Zanimalo bi me hoću li uskoro naći srodnu dušu 01.12.1992.22:15 Osijek
Razumijem nego mi je rečeno od strane neke da nisu točne minute meni rođenja.Ali ako to ne mijenja ništa ok.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Pisces,
imali smo već slične odgovore na slična pitanja. Za takav odgovor potrebno je odraditi bar godišnji, jer se trebaju gledati sve prediktivne tehnike.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Da je i kod tebe tako do sada ti ništa što smo napisale ne bi bilo ispravno. I to bi do sada već uočila. A ovako je sigurno dobro. Uglavnom, u horoskopima nije problem minut ili dva, ima doduše horoskopa gde je to mnogo veliki problem, ali ti tu nisi slučaj. Sve i da je zaokruženo, što je u većini slučajeva, do sada bi to već shvatili. Ja ovde dajem brze i kratke odgovore koji stvarno ne zahtevaju malu rektifikaciju u tvom slučaju
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ma nisi, nego persona chart govori opet uopšteno, i tehnika je dodatna. Potrebno je prvo pogledati bazu natala i osnovne prediktivne tehnike i to je toGoca piše: ↑09 Avg 2024, 12:19Hvala Anđela.Andjela Kostic piše: ↑09 Avg 2024, 08:35Goco,
ja bih mogla sa tvojim persona kartama da napravim jedan prilog za sajtPersona Severni čvor malo šta ovde radi, sem što će ti doneti unutrašnje buđenje i potrebu da stvari menjaš
Znam da sam bila dosadna.![]()
Evo neću više za persona karte pitati.![]()
Da a jel se to može vidjeti iz moga godišnjeg za 2024. iz mog datuma rođenja i sata.Drugima se dao opis kratak o srodnoj duši.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
stvarno ne razumem pitanje....