solar se posmatra na drugi način. Separacioni i aplikacioni aspekti delovaće u solarnom povratku ali se mora pratiti baza. pošalji mi konkretne podatke, natal i solar jer solarni Ascendent je solarni Ascendent cele godine i nema pomeranja pa nisam sigurna o čemu govorimo?DeaRea piše: ↑25 Jan 2022, 13:26Pozdrav, počela sam da proučavam solarni luk.
Imam pitanje, kod SL Jupitera, koliki je opseg separacionog i aplikacionog aspekta u da bi se osetio? Ili mora biti egzaktan?
Npr, primećujem da je Solar Arc Jupiter u 5oj bio egzaktan na mom natalnom suncu (vladaru 7) letos. Nisam primetila manifestaciju - čitala sam da je to šansa (npr za ugovor).
Trenutno je orbis oko 0'40".
Čitala sam da su u zavisnosti od planete orbisi drugačiji, ali nisam uspela da nadjem u kojim orbisima se osete u Solar Arc-u, osim za Veneru na jednom mestu (9 meseci aplik, 3 separ). Na nekim mestima čitam da se oseća aspekt samo kada je egzaktan, a na drugim da je osetan do godinu dana.
Takođe, sam pročitala da neki astrolozi za nas rodjene između Maja i juna dodaju još jedan ekstra stepen.
Ukoliko neko ima iskustva i znanja sa aplikacionim i separacionim asp u solarnom luku volela bih da saznam više o tome.![]()
Škola Astrologije
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Škola Astrologije
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Jovana97,
niko ti sa sigurnošću ne može reći "ulaziš u brak sa 28" jer će to biti tvoja sloboda izbora.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Jovana97,
nisam samo ukapirala je li ovo tvoje tumačenje natala koji sam postaila na sajtu ili Lijino? Želela bih znati ko je fenomenalni, prirodno nadareni astrolog, samo to
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Kad vidite da me ima, šaljite karte šaljite sve. Vi učite i moramo se organizovati 
Nije moje, karta mi je delovala zanimljivo kao što rekoh znak/podznak su nam isti pa sam obratila pažnju malo više, i slucajno odgovorila na to pa je ispalo kao da je moja. Kako se ovde postavljaju slike karte?
Pa i meni je bilo u glavi to za godine, ali reko da proverim sa Vama svakako da znam neke stvari da gledam, ali to je sve "slabo" u poređenju sa pravim astrolozima.
Pa i meni je bilo u glavi to za godine, ali reko da proverim sa Vama svakako da znam neke stvari da gledam, ali to je sve "slabo" u poređenju sa pravim astrolozima.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Lija je rasturila. Rasturila kartu. Inače, imaš dugme attachments ispod ovog kvadrata gde pišeš i tu dodaješ
Da li možemo znači da postavljamo svoje karte pa da komentarišemo svi zajedno? Kome šta upada u oko. 

Evo moja ,ako može, ako ne, Anđela ,slobodno obriši i oprosti!
Evo meni su interesantni ovi teški aspekti Saturna uvijek. Ako neko ima slične da podijeli iskustvo.
Re: Škola Astrologijex
Evo i moje ako neko zeli da se oproba
. Ja sam malo istrazivala i zanimljivo mi je sto sam naucila da zbog Plutona u 7 kuci imam sklonost ka plutoskom tipu muskarca. Ima tu istine
- Prilozi
-
- astro_w2gw_nina.52943.209877.png (42.43 KiB) Pregledano 1399 puta
-
Tihana1611
Anđela možeš li meni reći šta moj stelijum u 7 kući govori? Rekla si priča priču prošlosti pa me zaintrigiralo.
16.11.1998. U 16:10, slavonska pozega, HR