Stelijum predstavlja tri ili više od tri planete u konjunkciji. Priča priču prošlosti, direktno genetsko poreklo i opisuje pretka, Dušu i ono šta je prošla. Kako postoji stelijum u 7 treba znati da stelijum slabi kada se radi o dva različita znaka. Prvo se traži vladar stelijuma u 7 što je ovde Pluton, jer Pluton dikretno vlada Škorpionom te je SUnce i Mesec pod njegovim dejstvom Priča je neke davne prošlosti stradanja porodice i ostanka tvog pretka sasvim slučajno u životu. Drugom stelijumu Jupiter je vladar pa je ovo dosta bolja priča, priča seljenja kroz prostore, kroz zemlje te nomadski način života pretka iz direktne genetike.....Lokna666 piše: ↑23 Jan 2022, 21:59I ja BiH voljela da objasni neko ako zna kako gledamo godine ulaska u brak.
A zanima me i da li neko zna šta može da donese stelijum planeta u Strijelcu, pošto imam po 3 u 7 i 8 kući.
So, Pl,Me u 7 koja je inače u škorpiji, i Ve,Ju,Ma u 8 koja je u Strijelcu. A sve ove su planete u Strijelcu.
Pretpostavljam da u 7 znači da su bitna osobi partnerstva, odnosi i javnost. Hvala![]()
Stelijumi svašta govore i objašnjavaju i treba ih posebno gledati i proučavati. Oni su cela nova nauka