Draga Malla malla,Malla malla piše: ↑03 Feb 2022, 13:24Ako moze neko da mi objasni oko dece. Četri različite osobe su mi rekle da cu najverovatnije imati dvoje dece istog pola. Imam dvoje dece ali su suprotnog pola. Kako zakljucuju oko pola. Unapred se zahvaljujem na odgovoru ako neko odgovori
pol dece se jasno i ne dvosmisleno ne vidi jer zavisi od mnoštva drugih faktora (muškog horoskopa i njegovih potencijala za decu, godine i dana ostanka u drugom stanju, tadašnjeg kretanja Meseca u prenatalu....) može se videti samo uokvirno. To ti kažem iz ličnog iskustva kojoj je stajalo jedno a ja imam dvoje zdrave i žive dece prirodno dobijene. Elem, kako se gleda: planeta vladar pete kuće za prvo dete, znak u kojem se nalazi, te je li muški ili ženski npr: kod tebe je vrh pete kuće u Raku, Mesec je u znaku Strelca tako da bi moglo biti i jedno i drugo jer je Mesec ženska planeta a Strelac muški znak. Drugi deo kuće je u Lavu što je muški znak ali je Sunce u ženskom znaku. Po nekakvom nepisanom pravilu, kad imamo na petoj kući prelaz Rak Lav, obično budu dvoje dece različitog pola jer je Rak jak ženski a Lav jak muški znak sa takvim energijama. Ovo se statistički najčešće i ponavlja.