Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

jelena piše:
05 Nov 2020, 17:12
Pozdrav. Da li bi mogla malo poblize da objasnis kako odredjujemo da li je neka zemlja dobra za zivot?
postoji lista signifikacija zemalja. To znači da od različitih autora imate različita mišljenja o signifikacijama. Signifikator zemlje zavisi odakle gledaš i koje si nacije i kakav ti je horoskop ali generalno postoji Knjiga vladarstva u Astrologiji, mog učitelja Aleksandra Imširagića. U njoj su opisane signifikacije zemalja. Gleda se vrh devete , dvanaeste ali i šeste kuće. Deveta kuća obično najbukvalističnije opisuje bliže inostranstvo i šta će se tamo dešavati a dvanaesta dalje, ili odlazak u inostranstvo kasnije.
Zamolila bih te da ostaviš svoje podatke i napisaću ti detaljnu analizu kako šta gledam i kako se to radi :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zmaragda

Poruka od Zmaragda »

Andjela Kostic piše:
28 Jul 2020, 22:40
Dobro došle veštice :)!!!:)
Šalim se naravno.
Samo cu da vas pozdravim!!! Svidja mi se sto je gurpa mala ali odabrana. Citam vas polako, i ja sam pocetinik, i jako mi prija nesto novo cim cu da malo osvezim mozak i zaboravim na ovo ludo vreme.
Astrologija me oduvek zanimala, i evo, mozda je ovo i pravo vreme za mene :)
Super ste mi! Andjla - postovanje <3
Inace sam Suce u Raku, Mesec u Skorpiji i ASC u Ovunu :) - Ovnica!
Trenutno me zanima kuca braka, planete, vladari, tranziti (kako se tumace), sta i kako mozemo da vidim 1 ili vise brakova, razvod, i eto, tu sam sada. Nemam neku posbnu literaturu sem osnova za pocetnike, do duse na engleskom, ali polako, ne zurim... Verujme da cu za nekoliko godina moci solidno da tumacim. Svaka preporuka je dobro dosla.
VELIKI POZDRAV!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Zmaragda piše:
21 Dec 2020, 02:23
Andjela Kostic piše:
28 Jul 2020, 22:40
Dobro došle veštice :)!!!:)
Šalim se naravno.
Samo cu da vas pozdravim!!! Svidja mi se sto je gurpa mala ali odabrana. Citam vas polako, i ja sam pocetinik, i jako mi prija nesto novo cim cu da malo osvezim mozak i zaboravim na ovo ludo vreme.
Astrologija me oduvek zanimala, i evo, mozda je ovo i pravo vreme za mene :)
Super ste mi! Andjla - postovanje <3
Inace sam Suce u Raku, Mesec u Skorpiji i ASC u Ovunu :) - Ovnica!
Trenutno me zanima kuca braka, planete, vladari, tranziti (kako se tumace), sta i kako mozemo da vidim 1 ili vise brakova, razvod, i eto, tu sam sada. Nemam neku posbnu literaturu sem osnova za pocetnike, do duse na engleskom, ali polako, ne zurim... Verujme da cu za nekoliko godina moci solidno da tumacim. Svaka preporuka je dobro dosla.
VELIKI POZDRAV!
Zdravo dušo! Baš mi je drago da si nam se pridružila. Ovan na Asc automatski povlači Vagu na Descendentu, tj sedmoj kući i govori o bitnosti vezanoj za veze. Ovde se prvo gleda Vladar Ascendenta tj Mars, gde se nalazi, kakve aspekte pravi i ko je njegov dispozitor. Dispozitor kod brzih planeta govori šta se kasnije dešava u životu a kod sporih i ne mora reći. Ti si moj čovek, vrlo slična mojoj kumi, i ženama sa kojima se ja družim :). Sa Suncem u Raku normalno je da te zanima porodica a sa Mesecom u Škorpionu i da to bude iz strasti. Kako se i Mesec i Asc nalaze pod istom planetom, Marsom dakle, prvo gledaš Marsa. Onda gledaš stepen Ascendenta. Planete u 1 opisuju tvoje talente ali i bitne događaje sa brojem godina. Za brak gledaš vrh sedme kuće u Vagi, gledaš gde je Venera pa gledaš koje aspekte pravi. Obično je pokazivač Venera ta koja će nam reći ima li uopšte mogućnosti za više bitnih veza ili brakova. Ako ima, onda teraš dalje:). Gledaš kvalitet devete kuće, jer ona pokazuje mogućnost drugog braka i opisuje drugog bračnog druga. Čak i kad žena ima lošu sedmu kuću, uvek gledamo devetu, pa jedanaestu pa je pripremamo za npr dva kretena koja će naići pre onog pravog (ako je najbolja planeta u 11) takođe treba obratiti pažnju i na broj godina. Bilo bi mi mnogo lakše ako bi postavila svoju kartu ali vidljivo, u npr Astrodienst ili Zet programu a ispred sve obriši podatke, meni je dovoljna samo karta:)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Grupa je mala jer se ja ne reklamiram, i ne želim jer jedva postižem i ovo :) uglavnom radim na preporuke i padam s nogu, zato kasne moji tekstovi na sajtu. Ali vremenom će biti sve više vremena a samim tim i tekstova, učiću vas postepeno, da možete ukapirati kako astrologija funkcioniše :)
Zmaragda

Poruka od Zmaragda »

Hvala puno Andjela i zimski pozdrav sa severa :)
Nadam se da sam uradila dobar "upload" i da moze da se vidi karta.
Uran vidljiv u 7. polju, blago meni :)
9. polje u strelcu - polje inostrnstva gde i jesam - "Happily Married" - UH!
11. polje u jarcu...

Slika

HVALA!!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Na žalost nisi:(. Probaj opet, kod mene se ne otvara:(
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stavi je na neku internet stranicu pa kopiraj link do nje
Zmaragda

Poruka od Zmaragda »

Trebalo bi da je ovaj dobar, proverih sa drugaricom:

https://www.astro.com/tmpd/coavfileZRtM ... .54961.png

HVALA puno! Prava sam neznalica :( Ali, postajem bolja :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Zmaragda piše:
28 Dec 2020, 05:21
Trebalo bi da je ovaj dobar, proverih sa drugaricom:

https://www.astro.com/tmpd/coavfileZRtM ... .54961.png

HVALA puno! Prava sam neznalica :( Ali, postajem bolja :)
taman posla da si neznalica. Ja sam mesec dana mislila da sam prijavljena i da nema postova :lol:
Zmaragda

Poruka od Zmaragda »

Ismejah se, al sta da kazem, vidi se da nemam iskustva sa forumima. UH! Ljubim vas!

https://postimg.cc/Z0m5B2Pg

:)
Pošalji Odgovor