Znam da svako od nas ima deja vous, ali ovo je nešto drugo, mogla bih navesti primjere, ali nećemo o tome.Andjela Kostic piše: ↑18 Jun 2021, 17:27Svako od nas ima dežavi nekad. To je normalno. Događaji se u prirodi dešavaju po istom redosledu, te kad nešto "predvidiš" to se verovatno već desilo tebi u nekom od prethodnih života ako u to veruješ, ili nekom tvom pretku u direktnoj genetici koju si povukla. Mi ne povlačimo genetski samo telo, nego i um, što govori o odjeku sećanja predaka kroz nas. Svakako to razvijaj kao talenatPisac piše: ↑18 Jun 2021, 15:39Draga Anđela, hvala Vam na odgovoru. E sad jedno pitanje. Povremeno mi se zna desiti da bukvalno vidim neki događaj koji će se desiti u budućnosti ali dva tri dana unaprijed. I kao takav se i desi. To mi se ne desava često i bukvalno je vezano samo za mene. Da li moja natalna karta kao takva ima mogućnosti za to?Andjela Kostic piše: ↑15 Jun 2021, 18:11
Partner verovatno nezreo, sa preteranim iskazima ljubavi ili emocija. Zaljubljive prirode i mogućnost udaje iz preterane zaljubljenosti. Ako ovo prevaziđeš kasnije imaš bolje okolnosti za brak.
Veliki pozdrav
Možete li mi nešto reći po pitanju moje karme?
Hvala još jednom.
Pozdrav.