Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisac

Re: Astrologija

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
18 Jun 2021, 17:27
Pisac piše:
18 Jun 2021, 15:39
Andjela Kostic piše:
15 Jun 2021, 18:11

Partner verovatno nezreo, sa preteranim iskazima ljubavi ili emocija. Zaljubljive prirode i mogućnost udaje iz preterane zaljubljenosti. Ako ovo prevaziđeš kasnije imaš bolje okolnosti za brak.
Draga Anđela, hvala Vam na odgovoru. E sad jedno pitanje. Povremeno mi se zna desiti da bukvalno vidim neki događaj koji će se desiti u budućnosti ali dva tri dana unaprijed. I kao takav se i desi. To mi se ne desava često i bukvalno je vezano samo za mene. Da li moja natalna karta kao takva ima mogućnosti za to?

Veliki pozdrav
Svako od nas ima dežavi nekad. To je normalno. Događaji se u prirodi dešavaju po istom redosledu, te kad nešto "predvidiš" to se verovatno već desilo tebi u nekom od prethodnih života ako u to veruješ, ili nekom tvom pretku u direktnoj genetici koju si povukla. Mi ne povlačimo genetski samo telo, nego i um, što govori o odjeku sećanja predaka kroz nas. Svakako to razvijaj kao talenat
Znam da svako od nas ima deja vous, ali ovo je nešto drugo, mogla bih navesti primjere, ali nećemo o tome.
Možete li mi nešto reći po pitanju moje karme?

Hvala još jednom.

Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

JovanaJ piše:
19 Jun 2021, 18:12
Draga, da li mozes nesto vise da mi kazes za ljubav, brak, sa koliko godina cu se udati? Unapred hvala!
12.04.1998.
03:50
Valjevo, Srbija
JovanaJWRIGC1.JPG
JovanaJWRIGC1.JPG (39.68 KiB) Pregledano 1232 puta
Draga Jovana,
sa Vodolijom na Ascendentu naročito a i bez Vodolije na Ascendentu je ti ne mogu reći sa koliko ćeš se godina udati jer bi to bilo proricanje sudbine, a to astrologija ne može. Tačnije, ništa na svetu ne proriče sudbinu. Ono što ti ja mogu dati jeste verovatnoća a prema prikupljenim statističkim podacima. Polje tvoje ljubavi kreće na 29. stepenu znaka pa je postaljeno kritično, ali samo na početku. Mnogo komunikacije bez nekog većeg efekta. Jedan momak, koji će ti biti jako bitan u životu, vraćaće se. Kasnije, želja za brakom i stabilnom vezom. Ti imaš opoziciju Sunca i Meseca što govori o trajnoj energetskoj različitiosti koje su preko roditelja dobila. Ovde je signifikator prvog braka Sunce pa u ovom slučaju je priča ekcentričnog partnera čudne naravi koji smatra da se svet vrti samo oko njega. U braku se međutim vraća onaj bitan a kako to vidimo: Pogledajte poziciju Merkura, a Merkur vladar Device, uklještene u sedam. Kreće paralelna veza....
generalno pozicije za brak, ovako prirodno ne stoje dobro ali to ne znači da se nećeš dobro udati, već da moraš znati kako da odabereš
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
20 Jun 2021, 09:13
Andjela Kostic piše:
Pisac piše:
18 Jun 2021, 15:39

Draga Anđela, hvala Vam na odgovoru. E sad jedno pitanje. Povremeno mi se zna desiti da bukvalno vidim neki događaj koji će se desiti u budućnosti ali dva tri dana unaprijed. I kao takav se i desi. To mi se ne desava često i bukvalno je vezano samo za mene. Da li moja natalna karta kao takva ima mogućnosti za to?

Veliki pozdrav
Svako od nas ima dežavi nekad. To je normalno. Događaji se u prirodi dešavaju po istom redosledu, te kad nešto "predvidiš" to se verovatno već desilo tebi u nekom od prethodnih života ako u to veruješ, ili nekom tvom pretku u direktnoj genetici koju si povukla. Mi ne povlačimo genetski samo telo, nego i um, što govori o odjeku sećanja predaka kroz nas. Svakako to razvijaj kao talenat
Znam da svako od nas ima deja vous, ali ovo je nešto drugo, mogla bih navesti primjere, ali nećemo o tome.

Hvala još jednom.

Pozdrav.
Draga ljudi sa jakim Neptunom uglavnom mogu videti stvari unapred. To ništa nije čudno. Ako pa proričeš onda je dobro da uplatiš tiket na lotou, ali sam stvarno ozbiljna. Probaj na to naterati sebe, da predočiš brojeve. Ako ti to pođe za rukom onda si stvarno vidovita. u suprotnom, ja u tvom horoskopu vidim bujan um, sa puno kreativnosti, mašte i analitike, Neptun ti je na vrhu treće kuće što više govori o intuitivnom, kreativnom umu a manje o vidovitosti.
Karma uvek bude vezana za tekst koji bih trebala da pišem najmanje na celu stranicu, jer se tu priča sama otvara ali recimo da je ovde bila priča pljačke novaca, i da je neko iz direktne genetike predaka taj novac sakrio...
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
21 Jun 2021, 08:03
Pisac piše:
Andjela Kostic piše:

Hvala još jednom.

Pozdrav.
Draga ljudi sa jakim Neptunom uglavnom mogu videti stvari unapred. To ništa nije čudno. Ako pa proričeš onda je dobro da uplatiš tiket na lotou, ali sam stvarno ozbiljna. Probaj na to naterati sebe, da predočiš brojeve. Ako ti to pođe za rukom onda si stvarno vidovita. u suprotnom, ja u tvom horoskopu vidim bujan um, sa puno kreativnosti, mašte i analitike, Neptun ti je na vrhu treće kuće što više govori o intuitivnom, kreativnom umu a manje o vidovitosti.
Karma uvek bude vezana za tekst koji bih trebala da pišem najmanje na celu stranicu, jer se tu priča sama otvara ali recimo da je ovde bila priča pljačke novaca, i da je neko iz direktne genetike predaka taj novac sakrio...
Hoćete reći da vučem neku karmu iz prošlosti. Sad ste me zaintrigirali je li sa majčine ili sa očeve strane?
Kako da otplatim tu karmu i koliko traje?

Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
21 Jun 2021, 20:34
Andjela Kostic piše:
21 Jun 2021, 08:03
Pisac piše:

Hvala još jednom.

Pozdrav.
Hoćete reći da vučem neku karmu iz prošlosti. Sad ste me zaintrigirali je li sa majčine ili sa očeve strane?
Kako da otplatim tu karmu i koliko traje?

Pozdrav.
Za takve odgovore potrebno je mnogo više vremena, čak i kada se radi o bazi natala. Vrši se detaljna procena i radi se konsultacija karmičke astrologije a to opet iziskuje detaljnu pripremu
Maja234

Poruka od Maja234 »

Saturn mi se mota oko ASC, još malo i desiti će se egzaktna konjukcija na ASC? Šta da očekujem od te konjukcije?
Natalni Saturn je na 28 stepeni Vodolije, ono što me muči je tauklještena prva kuća, to znači da će meni Saturn da šeta tom prvom kućom još dugih par godina. :? Je li neko imao ovakvu situaciju, kako je ostao živ :mrgreen: ?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Zavisi kako Saturn natalno stoji, koje aspekte gradi i čime vlada. Tu treba očekivati opterećenja, zakočenost ali ne i nužno zlo
Maja234

Poruka od Maja234 »

Vladar je 12.kuće, i suvladar ASC, od aspekata natalni Saturn ima samo kvadrate s Plutonom i MC. :?:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maja234 piše:
22 Jun 2021, 16:19
Vladar je 12.kuće, i suvladar ASC, od aspekata natalni Saturn ima samo kvadrate s Plutonom i MC. :?:
maja234WRIGC1A.JPG
maja234WRIGC1A.JPG (40.85 KiB) Pregledano 1236 puta
hajde da vidimo kako gledamo:
Saturn je u konjunkciji sa tačkom lične sreće Fortunom u prvoj kući. Prva kuća su nam opšte karakteristike. To znači da će sve vezano za Saturn biti znanje potrebno da bi se osoba razvila u smeru ličnog Ja, da bi razvila svoje predispozicije i tendencije kroz nekakva ograničenja. Da bi nešto naučila. Saturnov povratak nikada nije lak, naročito u slučaju kada se nalazi u znaku Vodolije gde je suvladar. Vodolija sama po sebi govori o iznenađenjima, dakle očekujemo neku naglost u dešavanjima. Kakvu? nikako prijatnu. Saturn je vladar Ascendenta, ograničavaće nam i pravac kretanja jedno vreme, tvoje želje, da bi shvatila šta zapravo želiš i odvojiš od onog nebitnog. Saturn ima kvadrat sa Plutonom i inkonjunkciju sa Marsom. Pluton u 9, Mars u 6. Pluton u 9 vlada 9, ograničenje sa fakultetom, studijama, sa odlaskom u inostranstvo a mogućnost neke radikalne promene tamo (ne savetujem da u vreme Saturnovog povratka budeš u inostranstvu)...nagli događaj vezan za posao ako radiš takođe možeš očekivati, nekakvu svađu, neprijatnost u isto vreme na poslu (ako radiš) ili sa podređenima (ako imaš podređene). Prelaskom Saturna preko Ascendenta ovo vreme počinje, generalno, tražiće od tebe da se vidi kako se snalaziš u otežanim okolnostima. Ako to ne shvataš previše lično, i sve vreme misliš kako da se izvučeš a ne opireš se, nego budeš konstruktivna, biće ti mnogo lakše. Sa Saturnom nema borbe već samo ujednačene, smirene i sistematske akcije. Spavaj više i povedi računa o ishrani jer će prelaz Saturna preko jedan moći da ti donese mogućnost smanjenja telesne težine
Maja234

Poruka od Maja234 »

Pretpostavljala sam da neće proći bezbolno, inače čitav život je borba s vjetrenjačama, sve dobijem na puno teži način nego ostali i za to je zaslužan definitivno taj moj Saturn u prvoj.I daa, imam problem s snovima u zadnje vrijeme, također i nesanica me muči
Ma sve u svemu, preživjet' ću ja i ovo nekako. :D
Pošalji Odgovor