Do prvog septembra sam.tu i picim
.prvo., ne razummijem tog poslodavca koji je dao da radi posao za koji treba ekonomski fakultet i to neko znanje, a pritom dosla sam.na razgovor za posao ,za kojj je potrebna srednja skola.
Draga Sanja,
Ja sam svaki put to prošla. Svaki. Meni to ne da nije čudno nego se čudim što se ti čudiš ako mi veruješ. Prvi mi put jeste bilo čudno. Naravno da poslodavac gleda da iscedi radnika. Svaki. Retke su firme koje vrše obuke radnika a još ređe koje umeju da zadrže kvalitetne radnike sa znanjem. Znaš li ti šta sam ja sve morala učiti iz drugih struka, delova poslova i slično? Školska sprema retko sa znanjem priprema kadar za ozbiljan rad. Drugo je što ti ekonomiju ne voliš i što su oni smarači ali ja bih, da sam na tvom mestu svakako ostala do isteka ugovora ili dok ne nađem drugi posao. Ali eto, to je sve stvar izbora i naravno tvoj je izbor tvoj i niko ti ga ne može uzeti.the_sacrament piše: ↑06 Avg 2022, 18:51Naravno da zelim draga da radim, ali ne da mi poslodavac kaze e mi ne znamo to, nego sama nauci. A svaka od njih diplomirani ekonomista. Ja sam u šoku bila
Do prvog septembra sam.tu i picim
.prvo., ne razummijem tog poslodavca koji je dao da radi posao za koji treba ekonomski fakultet i to neko znanje, a pritom dosla sam.na razgovor za posao ,za kojj je potrebna srednja skola.
Draga moja,