Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Poruka od the_sacrament »

Naravno da zelim draga da radim, ali ne da mi poslodavac kaze e mi ne znamo to, nego sama nauci. A svaka od njih diplomirani ekonomista. Ja sam u šoku bila😄
Do prvog septembra sam.tu i picim
.prvo., ne razummijem tog poslodavca koji je dao da radi posao za koji treba ekonomski fakultet i to neko znanje, a pritom dosla sam.na razgovor za posao ,za kojj je potrebna srednja skola.
Vasilisa

Poruka od Vasilisa »

Hvala na odgovoru, tek sad sam videla.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Sanjas piše:
05 Avg 2022, 22:29
Draga Andjela, da li bi mogla da mi pogledaš ljubavni natal, dešava se pucanje po svim šavovima 16.10.1984. u 10:30 Beograd
SanjasWRIGC1.JPG
SanjasWRIGC1.JPG (161.92 KiB) Pregledano 2797 puta
Draga Sanja,
prvo ti se izvinjavam što me zbog obaveza nije bilo tako dugo da ti odgovorim.
Ti si rođena sa Uranom na Ascendentu i pre nego pogledamo ljubavna polja zaključujemo da ti je život okrenut na nagle i neočekivane preokrete od kojih će neki zaista biti iznenađujući. Tek kad naučiš da sa tim živiš onda će i proći jer ti je životna lekcija u stvari snalaženje u dinamici. Osa čvorova ti je na kritičnom 29. stepenu što je opet prikaz naglih većih promena kroz život. Vladar tvoje pete kuće, kuće zabavljanja pre braka je Venera u Škoprionu koja govori o prejakoj strasti te mogućnosti više veza a jedna i tajna veza. U startu treba da ovladaš ovom energijom, da ne ideš strastima nego glavom.
Vladar tvog polja braka je Merkur koji se nalazi u desetoj kući i odlično stoji u znaku Vage te je partner opisan kao tvojih godina, vrlo interesantan, možda i javna ili poznata ličnost većem broju ljudi. Međutim, sem statusa koji će ti doneti nosi ti i povrede emotivne prirode jer se nekada njegov ego neće uklapati sa onim kako bi trebao da se ponaša da tebe ne povređuje. Dosta ugroženi mesec upravo govori o teškom razočaranju, naročito u bitnoj vezi ili braku, ali zarad porodice ovo je nešto što se može prevazići. Ovde nije problem muž ili bitan partner, problem je strast i problem je nestabilnost
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
06 Avg 2022, 18:51
Naravno da zelim draga da radim, ali ne da mi poslodavac kaze e mi ne znamo to, nego sama nauci. A svaka od njih diplomirani ekonomista. Ja sam u šoku bila😄
Do prvog septembra sam.tu i picim
.prvo., ne razummijem tog poslodavca koji je dao da radi posao za koji treba ekonomski fakultet i to neko znanje, a pritom dosla sam.na razgovor za posao ,za kojj je potrebna srednja skola.
Ja sam svaki put to prošla. Svaki. Meni to ne da nije čudno nego se čudim što se ti čudiš ako mi veruješ. Prvi mi put jeste bilo čudno. Naravno da poslodavac gleda da iscedi radnika. Svaki. Retke su firme koje vrše obuke radnika a još ređe koje umeju da zadrže kvalitetne radnike sa znanjem. Znaš li ti šta sam ja sve morala učiti iz drugih struka, delova poslova i slično? Školska sprema retko sa znanjem priprema kadar za ozbiljan rad. Drugo je što ti ekonomiju ne voliš i što su oni smarači ali ja bih, da sam na tvom mestu svakako ostala do isteka ugovora ili dok ne nađem drugi posao. Ali eto, to je sve stvar izbora i naravno tvoj je izbor tvoj i niko ti ga ne može uzeti.
the_sacrament

Ja razumijem da mi je dala nesto sto je priblizno administraciji, prolazila sam i ja to isto. Ali ,nijedna iole ozbiljna firma mi nije dala da radim posao koji nema ko da mi pokaze, da me uputi. Imali su radnika za to, placali je 650eura , meni je plata 450eura, jos je to itekako ozbiljan posao.
Jos ,to knjigovodje treba da rade. Moja nadredjena im je rekla je li moguce da ste joj to napravile, a direkt.kaze, ja je cula, pa neka to ona nauci, ocu da ustedim.
Ajde da neko ima 2 sata da mi to pokaze, ne trazim vise,ali ovo je stvarno neozbiljno. I to su me na brzinu zaposlili jos mi je nadredjena od 8og do 29og avgusta na odmoru.
Bas sam razocarana. Okej je , radila sam vise poslova kod privatnika, ali ovo bas ocekivala nisam

Ugovor mi je ipak na mjesec dana, tako da sam do prvog septembra. Evo sam se prilagodila, ali to je 168 firmi. I jos knjivodja to treba da radi, oni meni to uvalili :D
Plus, sam i od pravnice prvi dan cula da su neodgovorni i neozbiljni. Ali, drugi put cu pametnije i necu nikog slusati.

Gledam oglase, pratim, rahat je u turizmu raditi.
Ti mi svakako rece da ulozim trudim sad u avgustu, nadam se bice nesto i rekla si mi mjesec do dva prije rodjendana cu se zaposliiti negdje dje cu voljeti posao. Trudim se, bice neesto bolje u septembru. 😊

Nego rekoh samo da ti javim povratnu. Svakome kome sam ispricala ne mogu da vjeruju. Agencija radi 3 godine, u poslednjih godinu dana su poceli da zaposljavaju admin radnike, ja sam treca po redU. Bas tuzno gdje zivimo.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Oni će brzo zatvoriti.....jasno mi je, radila sam bukvalno na 3 takva radna mesta gde nisam znala olovku da ubodem. Ne govorim ti da tu trebaš ostati, govorim ti da se otkaz nikad ne daje dok se drugo ne nađe
the_sacrament

Znam mili. Ali ja ne mogu da nastavim u septembru. Jos mi nadredjena (pravnica) javlja maloprije da je dala otkaz i da i ona od 12og septembra ne radi vise :D
A ja se ponadam, pozurila. Trudim se, gledam oglase, ja se nadam da cu naci nesto sad od septembra, samo da se prebacim. Bas razocarenje. Rusi drze ovu agenciju.
Jin jang

Poruka od Jin jang »

Rodjena sam 25.06.1997 17:20 Banja luka. Interesuje me polje ljubavi u narednom periodu. Nova ljubav ili poboljsanje postojece veze?
the_sacrament

Draga Andjela, nadam se ovome 😊

U svakom slučaju, mogućnost lepih događaja nakon perioda zakočenosti očekuj na dva meseca do mesec dana pre dana sledećeg rođendana. Takođe, mogućnost pronalaska posla najveća je upravo krajem leta i to za posao koji ćeš voleti
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jin jang piše:
22 Avg 2022, 13:03
Rodjena sam 25.06.1997 17:20 Banja luka. Interesuje me polje ljubavi u narednom periodu. Nova ljubav ili poboljsanje postojece veze?
JinJangWRIGC10.JPG
JinJangWRIGC10.JPG (41.93 KiB) Pregledano 2761 put
Draga moja,
drage volje ali je u tvom slučaju potpuno nemoguće dati prognozu bez urađenog uporednog horoskopa ili bar godišnjeg do detalja obzirom na to da si ti sa dosta planeta u elementu Vode. Polje ljubavi je malo komplikovano ali je jako bitno da se ne hvataš za one izreke "pa bili smo zajedno tolike godine" tačnije ne obraćaš pažnje na to koliko si sa nekim nego koliko je taj čovek i odnos kvalitetan
Pošalji Odgovor