Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Draga dreamer10,
koliko god da ti je teško bilo, ja ovde ne vidim nikakve veće probleme za kasnije. Polje zdravlja odakle bih počela jeste ugroženo, delimično i na genetskoj osnovi. Pročitaj o svojoj nekadašnjoj bolesti, a naročito ako je imala veze sa krvlju (Jupiter vladar 6 u 12 svejedno što je aspektovan pa nema bolesti više) ili dualnih organa krajnika ili jajnika (Venera u Vagi kvadrat Netpun), bukvalno sve i pridržavaj se režima sve i ako nisi bolesna.
Polje ljubavi je jasno problematično na početku prvo usled početka kuće u Vodoliji što je netabilan znak, i Urana koji se nalazi u kući življenja a aflikovan je. Taj kvadrat Venere i Urana slika je velikog naglog razočaranja u ljubavi, u kombinaciji sa onim Saturnom na vrhu pet, to je bio težak, možda i stariji čovek, ili je veza bila preko potrebne mere duga i komplikovana. Kasnije stoji jedna emotivna veza u kojoj ćeš se dosta iscimati ali mislim da je sve ovo već prošlo. Kada biraš partnere biraj one koji su mudri, ako me razumeš, da nose neko pametno znanje, kao učitelji. Brak je sklon promenama ali ćeš partnera voleti i on tebe. Ako bude bio vezan za Ameriku na neki način ovo je onda slika odličnog braka ali gde niste stalno zajedno ili se zajedno selite u inostranstvo, što ti toplo preporučujem. Daljina ovde može učiniti da brak upadne u krizu.
Posao ti je definitivo vezan za inostranstvo i biraj inostrane firme za rad, uči što je više moguće stranih jezika
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Rina vidim da i ti imas Saturn u Vodoliji kao i ja. Krece nam njegov povratak, pa me zanima kako se osecas?
dreamer10

Poruka od dreamer10 »

Andjela Kostic piše:
27 Apr 2021, 08:43
Draga dreamer10,
koliko god da ti je teško bilo, ja ovde ne vidim nikakve veće probleme za kasnije. Polje zdravlja odakle bih počela jeste ugroženo, delimično i na genetskoj osnovi. Pročitaj o svojoj nekadašnjoj bolesti, a naročito ako je imala veze sa krvlju (Jupiter vladar 6 u 12 svejedno što je aspektovan pa nema bolesti više) ili dualnih organa krajnika ili jajnika (Venera u Vagi kvadrat Netpun), bukvalno sve i pridržavaj se režima sve i ako nisi bolesna.
Polje ljubavi je jasno problematično na početku prvo usled početka kuće u Vodoliji što je netabilan znak, i Urana koji se nalazi u kući življenja a aflikovan je. Taj kvadrat Venere i Urana slika je velikog naglog razočaranja u ljubavi, u kombinaciji sa onim Saturnom na vrhu pet, to je bio težak, možda i stariji čovek, ili je veza bila preko potrebne mere duga i komplikovana. Kasnije stoji jedna emotivna veza u kojoj ćeš se dosta iscimati ali mislim da je sve ovo već prošlo. Kada biraš partnere biraj one koji su mudri, ako me razumeš, da nose neko pametno znanje, kao učitelji. Brak je sklon promenama ali ćeš partnera voleti i on tebe. Ako bude bio vezan za Ameriku na neki način ovo je onda slika odličnog braka ali gde niste stalno zajedno ili se zajedno selite u inostranstvo, što ti toplo preporučujem. Daljina ovde može učiniti da brak upadne u krizu.
Posao ti je definitivo vezan za inostranstvo i biraj inostrane firme za rad, uči što je više moguće stranih jezika
Hvala puno!
kimara

Poruka od kimara »

Zdravo Andjela, molim Vas mozete li mi reci nesto o braku i deci, nisam udata imam 23 god. Hvala :)
https://dodaj.rs/image/LExMsI
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

kimara piše:
28 Apr 2021, 22:59
Zdravo Andjela, molim Vas mozete li mi reci nesto o braku i deci, nisam udata imam 23 god. Hvala :)
https://dodaj.rs/image/LExMsI
Zdravo draga kimara,
verovatno te interesuje pitanje dece zbog opozicije vladara pete kuće i Merkura. Međutim, odmah da ti kažem: opozicija benefika ne pravi velike probleme, bar ne onakve kakve ti je neko već rekao da ćeš imati. Deca će doći kasnije, a ova opozicija pokazuje lažljivog i nezrelog partnera upravo od tvoje 22. do 24. godine i u periodu okolo pa povedi računa. A dece će biti
Rina

Poruka od Rina »

Aleksandra94 piše:
28 Apr 2021, 15:25
Rina vidim da i ti imas Saturn u Vodoliji kao i ja. Krece nam njegov povratak, pa me zanima kako se osecas?
Osećam se nikada bolje zapravo, najvise sam i postavila pitanje zbog svog aspekta Saturna sa Mesecom, koji je bas znao da me muci tokom zivota, jer sada imam neki mir konacno sama sa sobom. U mom slucaju zbog te devete kuce imam tu sposobnost samoposmatranja i zdrave kritike prema sebi i izgleda da to i jeste lek za teze aspekte (moja neka predpostavka). A takodje i u slucaju sa Venerom i ta energija nije vise tako intenzivna kao sto je bila.
Kako na tebe utice povratak Saturna? 😀
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Rina piše:
29 Apr 2021, 23:11
Aleksandra94 piše:
Osećam se nikada bolje zapravo, najvise sam i postavila pitanje zbog svog aspekta Saturna sa Mesecom, koji je bas znao da me muci tokom zivota, jer sada imam neki mir konacno sama sa sobom. U mom slucaju zbog te devete kuce imam tu sposobnost samoposmatranja i zdrave kritike prema sebi i izgleda da to i jeste lek za teze aspekte (moja neka predpostavka). A takodje i u slucaju sa Venerom i ta energija nije vise tako intenzivna kao sto je bila.

Moj Saturn je u 12 kuci (po TA). Za sad me tera na izolaciju i donosi mi crne misli.
Gledala mi je Andjela ovde sta ce mi doneti 🙂
Sad vidim da imas konjukciju sa mesecom i saturnom, kod mene je kvadrat.
Rina

Poruka od Rina »

Aleksandra94 piše:
30 Apr 2021, 10:27
Rina piše:
29 Apr 2021, 23:11
Aleksandra94 piše:

Moj Saturn je u 12 kuci (po TA). Za sad me tera na izolaciju i donosi mi crne misli.
Gledala mi je Andjela ovde sta ce mi doneti 🙂
Sad vidim da imas konjukciju sa mesecom i saturnom, kod mene je kvadrat.
Ovo za izolaciju se kod mene ispoljava celog zivota. Potrebno mi je da budem sama, kako bih imala dovoljno energije za ljude, jer u suprotnom budem odsutna i imam pad energije.
Bojanica

Poruka od Bojanica »

Postovana Andjela,
Zanima me polje ljubavi, posto se godinama nista ne desava 🤔 Da li ima nade, za neke promene u skorije vreme 🤷‍♀️
Moje ime je Bojana.
Datum rodjenja- 27.08.1993. 17:05, Uzice.
Hvala unapred ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bojanica piše:
01 Maj 2021, 16:44
Postovana Andjela,
Zanima me polje ljubavi, posto se godinama nista ne desava 🤔 Da li ima nade, za neke promene u skorije vreme 🤷‍♀️
Moje ime je Bojana.
Datum rodjenja- 27.08.1993. 17:05, Uzice.
Hvala unapred ❤️
BojanicaWRIGC2.JPG
BojanicaWRIGC2.JPG (38.61 KiB) Pregledano 1505 puta
Draga moja Bojanice,
ja ne mogu verovati kao astrolog da mi se istog dana ili npr u dva povezana dana javljaju i klijenti i ljudi na forumu koji imaju slične probleme. Upravo sam odgovorila devojci ispred tebe vezano za materinstvo i opet kažem isto ali za ljubav: ovde je ljubav vezana za karmu i zato je tako promenljiva i problematična. Vrh pete kuće počinje u znaku Blizanaca koji će ti nositi mnogo komunikacije i partnere koji se čine baš solidnim na početku, možda čak i statusnim, vrlo pametnim i to jeste tako. Međutim, uglavnom su to ljudi egoisti, sitničari i sebičnjaci i ovde moraš povući crtu. Bolje da si sama nego sa takvima jer će te samo vući u probleme. Pritom, vrh sedme kuće stoji u znaku porodice, i eto ti udaje i to oko 29. godine života, ali ovde trebaš znati da će ovaj brak biti sklon rasturanju na moj veliku žalost. Biće tajnih stvari unutar braka. Ti ćeš biti vezana za partenra iz podsvesnog razloga što smatraš da je on stabilan, te će ti to uliti podsvesnu sigurnost Međutim, samo je u tebi tvoja sigurnost ne u njima. Druga mogućnost za brak znatno bolja, ali ćeš sa ovim partnerom biti više sama, kao da on stalno negde ide ili bude iz inostranstva (ostavljena Venera na 29. Raka u sedmoj kući). Zbog Venere na kritičnom stepenu porodice, ovo je slika koja daje bolju varijantu da ne živiš stalno sa partnerom jer će odnos tako duže trajati.
Pošalji Odgovor