Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Nera piše:
25 Apr 2021, 20:42
Draga Anđela,
Zanima me polje karijere i finansija, da li mi možete nešto više o tome reći? Datum rođenja 09.02.1994. u 14:45h u Beogradu.
Unapred zahvalna!
NeraWRIGC1.JPG
NeraWRIGC1.JPG (38.69 KiB) Pregledano 1449 puta
Draga Nera,
ti poseduješ jak biznis talenat ali se moraš fokusirati na jednu, željenu oblast nikako rasipati svoje snage. Prva trećina karijere govori o nestabilnosti, maloj zaradi ali i šefu koji može biti totalno otkačen, prosto ne vodi tim kako treba. To može biti i neko autoritativno lice. Kraj prve trećine karijere dobar, uz mnoštvo pozitivnih informacija i rad sa papirima. Drugi deo karijere rad vezan za škole, decu ili zabavne sadržaje što je lepo ali neisplativo u tvom slučaju pa čim vidiš da radiš nešto a ne sviđa ti se plaćanje, traži slobodno neki posao vezan za inostranstvo, iako ne mora biti u inostranstvu. Vrhunac karijere rad u javnom sektoru ili u javnosti, sa mnoštvom ljudi, gde si ti na neki način organizator posla usled stečenog iskustva. Generalno ovo nije loša poslovna slika
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Darko

Poruka od Darko »

Draga Anđela, zanima me polje karijere i posla.
Rođen sam 10.05.1994. u 05:30h, Užice.
Hvala puno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Darko piše:
27 Apr 2021, 18:16
Draga Anđela, zanima me polje karijere i posla.
Rođen sam 10.05.1994. u 05:30h, Užice.
Hvala puno.
DarkoWRIGC1.JPG
DarkoWRIGC1.JPG (39.2 KiB) Pregledano 1443 puta
Ti natalno imaš predispoziciju za nasledstvo tako da novčano nećeš biti ugrožen ali ćeš morati mnogo više da se aktiviraš ako želiš poslovni uspeh. Na samom početku karijere mala i promenljiva zarada. Stvari se mogu preokrenuti negde u vrhu karijere, u međuvremenu se svašta vidi, nemam toliko mogućnosti pisanja, ali, gledaj da se baviš lepim poslovima, u čistim okruženjima, lepim kancelarijama...ili poslovima koji su vezani za nekretnine, modu, osiguravajuće kuće i banke. Kod tebe se na žalost mora raditi detaljna analiza
pavicm

Poruka od pavicm »

Draga Anđela,
Puno pozdrava i pohvala za forum koji si osmislila. Želela bih da saznam nešto o karijeri, možda ličnom biznisu, odnosno, nešto uopšteno što me očekuje u polju kerijere. Veoma sam aktivna i posvećena školovanju i imam neke ideje o svojoj budućnosti, te želim da se o tome i raspitam.
Hvala ti puno,
Poozdrav. :)
[img]file:///C:/Users/Dell/Desktop/natalna1.png[/img]
Poslednje učitavanje od pavicm dana 30 Apr 2021, 01:43, učitano 1 put ukupno.
Freedom

Poruka od Freedom »

Draga Andjela,

Diplomirani sam pravnik po struci i radim u jednoj vecoj firmi kao sef odeljenja za pravne i opste poslove. Moje pitanje je sledece: Buduci da zbog aktuelne pandemije firma skoro i da ne radi vec godinu dana odnosno radi redukovano i funkcionisemo iskljucivo na racun kreditnog zaduzenja i ranijih rezervi buduci da smo do pandemije uspesno poslovali a sada je nasa delatnost zabranjenja jer organizujemo dogadjaje, te je potpuno neizvesno da li ce nastupiti stecaj za 6 ili 7 meseci koliko jos možemo izdržati, da li mi predstoji neka promena posla, mozda i zanimanja i firme?

https://ibb.co/BCcK6yj
Freedom

Poruka od Freedom »

Hvala na odgovoru
Andja001

Poruka od Andja001 »

Dobar dan. Zanima me posao i finansije za osobu rodjenu 04 marta 1998 02:30 Prijedor.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andja001 piše:
30 Apr 2021, 12:03
Dobar dan. Zanima me posao i finansije za osobu rodjenu 04 marta 1998 02:30 Prijedor.
Neka se sama prijavi na forum i pita. Na žalost, trećim licima se ne tumači horoskop zbog astrološke etike
dragana0801

Upit

Poruka od dragana0801 »

Pozdrav svima. Ja sam nova na ovom forumu. Zanima me polje posla, rodjena sam 08.01.1994. u 05:05h u Banja Luci.
draganna0801WRIGC1.JPG
draganna0801WRIGC1.JPG (37.15 KiB) Pregledano 1383 puta
Draga dragana0801,
sa tvom položajem Sunca na vrhu druge kuće i to u znaku Jarca, jasno je da težiš stabinosti, što ćeš i postići sama ali će ti i muž težiti istoj stvari. Izuzetno je bitno da znaš da ništa nije trajno, da se ne zanosite sigurnošću, jer sa Saturnom u Vodoliji pa aflikovanim, kasnije u životu moglo bi doći do nekakvih promena. Stoga je jako bitno da se vodiš radom, a u tvom slučaju i redom i disciplinovinim odnosom kako prema poslu tako i prema organizmu. Prva trećina karijere stabilna, mogućnost da zajedno ti i suprug stičete imovinu. U drugoj trećini dolazi do promena usled gubitka nastalog zbog karme a ne tvoje greške, stvari postaju za nijansu promenljive što uopšte ne mora biti generalno loše. Naprotiv, mogućnost širenja posla postoji ali samim tim i nestabilnosti koja se u isti unosi. Treća trećina karijere je nešto što ćeš raditi, što je stabino takođe, odnosno nosi konstantne prihode ali ćeš više uživati nego u prva dva dela karijere. Generalno, ovo je priča istog posla, sa istim prihodima
Ako prplazis kroz problem samo nastavi
Bozur

Poruka od Bozur »

Zdravo ,
Rodjena sam 01.04.1971 god.( e sad tacno vreme bas i ne znam medju 00:10 i 00:30 ) u Skoplju .Makedonija
Interesuje me posao i brak
Hvala najlepse
Pošalji Odgovor