Kakva pitanja mogu da se gledaju, odnosno koja zahtevaju manje vremena?
Astrologija
-
Aleksandra94
Re: Astrologija
Aha, hvala 
Evo imam i ja jos jedmo pitanje i dosta za danas
zanima me koji bi mi poslovi isli ,ja sam po struci frizer i radim privatno zbog deteta koje nema ko da cuva,a posto je sad problem s ovom koronom nece raditi vrtic do daljnjeg,pa me zanima koji bi mi poslovi isli pored frizeraja ,cime da krenem da se bavim
hvala unapred
Per aspera ad astra 

Pa, neka opšta pitanja čija analiza je moguća iz brzog pregleda natalne karte, na primer:Aleksandra94 piše: ↑27 Jul 2020, 17:41Aha, hvala
1. Predispozicije za posao i školovanje, oblasti u kojima bi verovatno bila uspešna.
2. Opis bitnog partnera, kako se ponašaš u vezama, kakve partnere privlačiš.
3. Neke opšte bitne godine za različita životna pitanja.
Nije baš najzgodnije pitanje o tome šta će ti se dešavati u sledećih par meseci ili par godina, jer to zahteva više tehnika, i samo može u nekim specifičnim slučajevima da se sa delimičnom tačnošću kaže preko tranzita. Tako da je bolje ne pitati tako neka vremenski uslovljena pitanja.
S tim što treba uzeti u obzir da neki ljudi imaju neka komplikovanija polja i da je na kraju krajeva najvažnija stvar ta što čovek ima slobodnu volju.
Off topic, ako želite da ubacite sliku natalne karte, ubacite je na neki sajt koji omogućava postavljanje slika (imgur, recimo), kada se učita, idite desni klik na sliku, izaberite opciju Copy image address i ubacite je između zagradica za sliku (to je ovo, samo bez ikakvih razmaka [ img][ /img]).
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Aleksandra94,
Ti si prava craica:) ja nisam provalila kako se učitava slika a ti jesi!:) HVALA!:)
Ti si prava craica:) ja nisam provalila kako se učitava slika a ti jesi!:) HVALA!:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Anđela hvala na odgovoru, ne razumijem termin "po rođena" djeca ako možete da pojasnite, u svakom slučaju ne bih ni htjela da je iz Knina, a ni iz Hrvatske, radije preferiram neko inostranstvo.Možete li molim vas da kažete koja bi mu profesija trebala biti?Andjela Kostic piše: ↑27 Jul 2020, 14:50Draga moja Goco
suprug stoji ovde, tačnije stajao je i sa 22. i sa 35. i sa 40. kao mogućnosti. Ne znam šta ti se dešavalo i kako, ali ovde je slika ovakva: prvi deo zabavljanja promenljivost, neprijatni partner, lažljivci ili partneri koji preuveličavaju. Sreća i početak moguć je bio oko 31. godine ali godine moramo uzeti sa debelom rezervom jer su to direkcije u tvom slučaju mogu prevariti. Generalno, ovde je toliko komplikovana slika ljubavnog života da je moralo biti partnera, mogućnosti, ali nikako ostvarenja kako usled pogrešnih partnera tako i usled tvojih pogrešnih izbora. Elem, partnera ovde može biti, ovde natal nije "blokiran" pa da nema udaje. Naprotiv! ali ovde je potrebno mnogo ozbiljbiljnije pristupiti problemu. Recimo da će brak moći da se sklopi naglo, iz njega idu "porođena" deca ili blizanci i da nikako ne trebaš odustajati. Tražiš čoveka sa kraćeg putovanja dakle nije rodom iz Knina ni iz Hrvatske verovatno. Nemoj ni davati šansu svakom. Ne stavljaj ih na pijedastal. Da bih videla kada je sledeća mogućnost trebalo bi mi stvarno mnogo vremena ali ovde ima mogućnosti udaje i uvek će je biti
Isto sam putanja i ja htela da postavim, tako da super sto je Lija odgovorila. Sve sam se bojala da postavljam komplikovana pitanja...
Da li onda moze da se vidi godina udaje? Posto mi niko do sada, koga god sam pitala, nije rekao...a tako me zanima da li to moze da se procita iz natalne karte.
Da li onda moze da se vidi godina udaje? Posto mi niko do sada, koga god sam pitala, nije rekao...a tako me zanima da li to moze da se procita iz natalne karte.
-
Aleksandra94
@Andjela, nisam ja objasnila kako se postavlja slika 
@Lija, hvala na objasnjenu
, imacu to u vidu.
@Lija, hvala na objasnjenu
Može otprilike da se vidi godina stupanja u brak. Ja ne umem da ti kažem kad je to, ali mislim da je za tebe svakako bolje da sačekaš još neko vreme. Mislim i da će tebi brak doći nešto kasnije zbog ove veze Saturna i Sunca, a i plus jer imaš retro Jupitera (ko-vladara prve kuće) u sedmoj kući, tako da mislim da će to tebi doneti neka usporenja, odnosno da neće biti onoliko brzo onda kad ti budeš htela.Militsa piše: ↑27 Jul 2020, 22:39Isto sam putanja i ja htela da postavim, tako da super sto je Lija odgovorila. Sve sam se bojala da postavljam komplikovana pitanja...
Da li onda moze da se vidi godina udaje? Posto mi niko do sada, koga god sam pitala, nije rekao...a tako me zanima da li to moze da se procita iz natalne karte.![]()
Ali ja ovo radim samo iz zabave, ne znam previše, tako da me ne uzimaj previše ozbiljno, svakako ćeš uskoro dobiti odgovor.
Ja imam toliko kvadrata u horoskopu, da kada bi se pretvorili u stambene, to bi bilo divno.
Za sada su udruzeni u nekoliko T-kvadrata, pa predlazem temu o konfiguracijama u horoskopu, na internetu nema puno toga o tome.
Za sada su udruzeni u nekoliko T-kvadrata, pa predlazem temu o konfiguracijama u horoskopu, na internetu nema puno toga o tome.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Hahaha, baš si me nasmejala
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor