Numerologija
-
kacasmajli
Re: Numerologija
Slažem se. Četvorka donosi dosta otežanja u smislu i daljine, i godina, i životnih stavova. 
Tako je. A sta mislis o broju 1 u zajednickom kodu?kacasmajli piše: ↑21 Jan 2021, 12:38Slažem se. Četvorka donosi dosta otežanja u smislu i daljine, i godina, i životnih stavova.![]()
-
kacasmajli
Bolje ostavi ceo kod da bih mogla da razmotrim. 
Ajde 911
-
Vodolija15
Devojke, kako vam se cini kombinacija 876 i 764, znaci, zajednicki je 641? Hvala!
Cao svima dali se neko razume da mi kaze za zajednicki kod 966 jako slabo ima info moj kod je 731 a njegov 235
Hvala
Hvala
Ne razumijem se toliko u numerologiju, ali znam da je moj licni kod 966, sto ukupno daje trojku kojom vlada cini mi se Jupiter, a licni broj je 6, Venera, pa mozes ocekivati tu vezu iz ciste ljubavi, strasti, sa dozom duhovnog , filozofskog dopunjavanja, zajednicka putovanja itd, ali ce te morati jedno drugom davati mnogo slobode, ako neko nekog previse stegne moze doci do zasicenja.
9ka na pocetku moze da ukaze na karmicku vezu, da nesto morate da " otplatite" zajedno.To nesto moze da se razvuce u 10 zivota, pa samo naprijed
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Svaka vam čast. Ko god odgovori. Numerologija nije ni malo jednostavna a vidim da ovde ima odličnih poznavaoca i pravo da vam kažem, oduševljena sam:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Da li npr. broj kuće/stana (ili broj registarskih oznaka vozila, broj telefona itd) mogu da utiču na našu energiju? Šta ako našoj kući dodijele neki broj koji nije tako dobar, kako na to možemo uticati?
Pozdrav za sve koji prate i ovu temu i unaprijed hvala ako neko izdvoji vremena za odgovor

Pozdrav za sve koji prate i ovu temu i unaprijed hvala ako neko izdvoji vremena za odgovor