Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Kristina,
na žalost, nemoguće je predvideti iz baze natala šta će se dešavati i kako. Zato se rade druge prediktivne tehnike. Izdrži i ne vraćaj se a stvari koje ti ne prijaju. Pozrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Truman

Poruka od Truman »

Pozdrav,

Nadam se da mi možete odgovoriti na jedno pitanje. Rođen sam 12. juna 1986. u 15:15 u Beogradu. Tražim posao pa me zanima da li su mi zvezde naklonjene u skorijem periodu. Takođe, kakve su mi šanse da u drugoj polovini godine odem u Kinu?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Truman piše:
06 Maj 2021, 00:31
Pozdrav,

Nadam se da mi možete odgovoriti na jedno pitanje. Rođen sam 12. juna 1986. u 15:15 u Beogradu. Tražim posao pa me zanima da li su mi zvezde naklonjene u skorijem periodu. Takođe, kakve su mi šanse da u drugoj polovini godine odem u Kinu?
TrumanWRIGC13.JPG
TrumanWRIGC13.JPG (41.34 KiB) Pregledano 1436 puta
Za takve odgovore traže se predikcije. Nemoguće je iz baze natala. Baza natala može da kaže koja je šansa uopšte za Kinu, bilo koje inostranstvo i slično.
Ono što se može reći da ti inostranstvo jeste baza interesovanja ali da ćeš sigurniji novac steći u zemlji porekla. Takođe ono što govori jeste da će okolnosti oko inostranstva stalno biti promenljive i da će pre biti Amerika ili germanske zemlje nego Kina, ali da i Kina nije isključena. Bolje probaj u zemlji i to sa poslovima zabavnog sadržaja, poslovima vezano za škole ili decu i uslužnim poslivima
Cica

Poruka od Cica »

Dobar dan Andjela. Ne znam da li dobro postavljam post, ako nije oprostite. Rodjena sam 03.02.1994. 20:40h u Novom Sadu. Kakva je moja natalna karta, sta mi mozete reci? Hvala Vam unapred!
Anđela

Poruka od Anđela »

Draga Anđela,
Rodjena sam 01.10.1996 u Nišu, u 13:15h, interesuje me ljubavni aspekt i fakultet-posao
Hvala unapred!
Pozdrav
Sunshine

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela, ukoliko osobi Jupiter tranzitira 7. poljem (jos uvijek u znaku vodolije) a Saturn je trenutno na samom prelazu izmedju 6. i 7. polja, kako to moze uticati na ljubavni zivot osobe i sta moze donijeti kad Saturn predje u 7. polje u znaku vodolije? Hvala puno 🌺
Cupcake

Poruka od Cupcake »

Draga Andjela,

Interesuje me mogucnost promene posla, kao i pitanje ljubavi (da li je kletva na mene bacena :D )?
Datum rodjenja -24.04.1993. 04:25h Uzice

Hvala najlepse :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cica piše:
10 Maj 2021, 19:19
Dobar dan Andjela. Ne znam da li dobro postavljam post, ako nije oprostite. Rodjena sam 03.02.1994. 20:40h u Novom Sadu. Kakva je moja natalna karta, sta mi mozete reci? Hvala Vam unapred!
CCicaWRIGC1.JPG
CCicaWRIGC1.JPG (38.93 KiB) Pregledano 1393 puta
Draga Cico,
Ti si rođena u horoskopskom znaku Vodolije, ali je Sunce u stelijumu planeta sa Venerom i Marsom, pa pored lepote daje izvesnu dozu naglosti u tvom karakteru i ophođenju. Po Ascendentu si Devica pa je ovo odličan znak za sredinu karijere jer je vladar Merkur na samom vrhu kuće karijere. Ipak, sa ovakvom pozicijom treba čuvati zdravlje. Sa Venerom u Vodoliji u petoj kući, prvo će te očekivati naglosti i problemi u ljubavnom životu ali će se to kasnije primiriti. Imaćeš krizu pred kraj druge godine braka,ali i veliku ličnu promenu zbog ose čvorova na 29. stepenu. Ovo je horoskop koji ima potencijale za sve ili ništa. Što se karijere tiče, samo početak karijere neće biti dobar. Ostalo sve kako treba, i očekuje te stihijsko napredovanje.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Anđela piše:
12 Maj 2021, 00:13
Draga Anđela,
Rodjena sam 01.10.1996 u Nišu, u 13:15h, interesuje me ljubavni aspekt i fakultet-posao
Hvala unapred!
Pozdrav
AandjelaWRIGC2.JPG
AandjelaWRIGC2.JPG (41.42 KiB) Pregledano 1391 put
Draga Anđela,
što se ljubavi tiče ja ne vidim ovde većih problema sem što se tebi sviđaju neki momci što misle da su ne znam šta (a nisu) što bi se na jugu Srbije reklo "ubacuju se", pa ti težeći takvima uvek imaš problema. Ili ti nude površne veze ili nemoguće i slično. UPravo te oko 26.godine očekuje jedna takva situacija, ne ulazi u tajne veze to se neće završiti dobro. Očekuje te dobar brak kasnije, mislim da ćeš se jako vezati za nekog čoveka oko 33.godine života, ali ne znači da se pre nećeš udati te da u to vreme nećeš postati majka
Što se studija tiče, nema prepreke da se završe, naročito ako su društvene ili političke nauke. Što se posla tiče situacija je malo komplikovanija za pisanje jer bi mi trebala cela strana ali recimo da će biti dinamično i promenljivo.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunshine piše:
12 Maj 2021, 00:26
Draga Andjela, ukoliko osobi Jupiter tranzitira 7. poljem (jos uvijek u znaku vodolije) a Saturn je trenutno na samom prelazu izmedju 6. i 7. polja, kako to moze uticati na ljubavni zivot osobe i sta moze donijeti kad Saturn predje u 7. polje u znaku vodolije? Hvala puno 🌺
Možda i nikako neće uticati. Zavisi koliko tranziti uopšte deluju na osobu, jer oni su okidači događaja iz dubljih sagledavanja i dubljih prediktivnih tehnika. Ali, recimo da deluje. Prelaskom Saturna u 7 stvari postaju komplikovanije, promenljive, nekada se na nešto čeka, osoba se suočava sa nekakvim obavezama vezanim za polje partnerskog odnosa.
Pošalji Odgovor