Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Bozur piše:
23 Maj 2021, 18:49
Zdravo ,
Rodjena sam 01.04.1971 god.( e sad tacno vreme bas i ne znam medju 00:10 i 00:30 ) u Skoplju .Makedonija
Interesuje me posao i brak
Hvala najlepse
Ovde je na žalost potrebna ozbiljnija rektifikacija, sa postavljanjima pitanja tako da je zaista neoguće reći šta te očekuje
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Bozur

Poruka od Bozur »

Andjela Kostic piše:
24 Maj 2021, 09:22
Bozur piše:
Zdravo ,
Rodjena sam 01.04.1971 god.( e sad tacno vreme bas i ne znam medju 00:10 i 00:30 ) u Skoplju .Makedonija
Hvala najlepse
Ovde je na žalost potrebna ozbiljnija rektifikacija, sa postavljanjima pitanja tako da je zaista neoguće reći šta te očekuje
Sto trebam uciniti da bi bilo jasnije .hvala
Mira9

Poruka od Mira9 »

Draga Anđela, da li mi možeš reći nešto vezano za fakultet i posao? Hvala u napred! 😘
Rođena 08.09.2000. U 19.20h, Zrenjanin
Lavrentijevna

Poruka od Lavrentijevna »

Draga Anđela,
Prvo da se zahvalim na nesebično podeljenom znanju. Ranije sam Vas pratila na drugom forumu, sve pohvale uloženi trud. Rođena sam 29.05.1995. godine u 18:15 u Stuttgartu (Nemačka). Da li biste mogli da mi kažete koje su mi mogućnosti razvoja u pogledu karijere i nekih poslovnih dostignuća?
Sve najbolje!
Jelena S

Poruka od Jelena S »

Draga Anđela, da li možeš da mi kažeš šta mi vidiš za posao i fakultet? Hvala.
25.10.2000./h: 15:30/ Novi Sad/
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bozur piše:
25 Maj 2021, 09:58
Andjela Kostic piše:
24 Maj 2021, 09:22
Bozur piše:
Zdravo ,
Hvala najlepse
Sto trebam uciniti da bi bilo jasnije .hvala
BozurWRIGC1.JPG
BozurWRIGC1.JPG (40.91 KiB) Pregledano 1440 puta
Draga, stavila sam ti horoskop da bi sama videla. Upravo to što sam napisala jer si ti na granici Strelac Jarac i ja ne mogu tumačiti ništa bez rektifikacije. Rektifikacija je metoda procene kad si tačno rođena a prema više različitih podataka. Radi se najmanje oko pola sata u tvom slučaju. Potrebno je nabaviti devet odgovora na oko devet pitanja da bi to bilo kako treba. Pošto skoro nismo radili rektifikaciju moja pitanja za tebe su
1. u ranoj mladosti imala si prelaz nekim događajem koji je trebao malo da te zatvori u sebe (ili neka bolest). Da li se to desilo ili nije?
2. datum udaje
3. datumi vremena i rođenja dece ako ih imaš
4. koliko je majka bila bitna u tvom životu?
5. kada se desio prvi neverovatno stresan događaj u tvom životu (oko 15.te godine, ali to može ići i tri godine gore dole)
6. datum najlepšeg događaja u životu
7. datum smrti bliske osobe i koje
8. datum diplomiranja
9. datum skorašnje promene posla ili preseljenja ako se to desilo?
Sve ovo potrebno je da bi se horoskop "naštelovao" u suprotnom ništa ne vredi da tumačim bez vremena
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mira9 piše:
26 Maj 2021, 23:20
Draga Anđela, da li mi možeš reći nešto vezano za fakultet i posao? Hvala u napred! 😘
Rođena 08.09.2000. U 19.20h, Zrenjanin
Mira9WRIGC3.JPG
Mira9WRIGC3.JPG (41.59 KiB) Pregledano 1438 puta
OVde neće biti većih problema sa poslom. Posao će biti vezan za javnost i nešto što voliš da radiš, mlade žene i neke lepe zanimljive prostore na početku karijere. Kraj prve trećine biće težak, u smislu što ćeš morati da se suočiš sa nekih zaostalim otežanjima. Sredina karijere borbena, i pomoći će ti perd kraj sredine karijere neko statusno, autoritativno lice. Kraj karijere je promenljiv, sa moguće puno komunikacije ili kraćih putovanja.
Za fakultet: treba ti veći fokus i manje druženje sa prijateljima. Oni su dobri ali ne učiš dovoljno. Mogućnost promene studija ili bavljenja nečim što se ne studira.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jelena S piše:
29 Maj 2021, 15:27
Draga Anđela, da li možeš da mi kažeš šta mi vidiš za posao i fakultet? Hvala.
25.10.2000./h: 15:30/ Novi Sad/
JelenaSWRIGC2.JPG
JelenaSWRIGC2.JPG (41.59 KiB) Pregledano 1449 puta
fakultet organizacione ili ekonomske struke ovde bi bio dobar. Tačnije menadžment. Početak posla u nekoj takvoj organizacionoj firmi. U sredini karijere će ti biti najbolji period. Kraj karijere će biti promenljiv pa ćeš morati možda i da radiš dva posla ili neko vreme menjaš poslove ali ćeš raditi ono što voliš. Fakultet će imati jedan komplikovan period oko druge godine studija a nakon toga je potrebno samo da radiš na komunikaciji. Ili se zapetljaš na ispitu iako si učila ili si nekako nesigurna pa ne izlaziš...kad ovo rešiš neće biti problema
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lavrentijevna piše:
27 Maj 2021, 20:30
Draga Anđela,
Prvo da se zahvalim na nesebično podeljenom znanju. Ranije sam Vas pratila na drugom forumu, sve pohvale uloženi trud. Rođena sam 29.05.1995. godine u 18:15 u Stuttgartu (Nemačka). Da li biste mogli da mi kažete koje su mi mogućnosti razvoja u pogledu karijere i nekih poslovnih dostignuća?
Sve najbolje!
LavrentijevnaWRIGC4.JPG
LavrentijevnaWRIGC4.JPG (40.95 KiB) Pregledano 1448 puta
Draga moja, prvo ti hvala na ovim lepim rečima. Drugo za mogućnosti razvoja posla potrebno je raditi životni a onda i godišnji horoskop jer se sve mora detaljno gledati. Ja ti zato ovde mogu dati samo osnove poslova odnosno osnovni poslovni život na žalost. Naravno, sve je to podložno menjanju ali je za to potrebno gledati sijaset tehnika kako bih te najpravilnije uputila. Stoga ću ti sada napisati samo o osnovnom poslovnom životu.
S početka komplikovan poslovni život usled nemogućnosti zarade koliko bi zaista trebalo. Međutim, mogućnost sticanja vrhunskog znanja. Karijera puna promena. Ovde je ambicija tvoja jaka ali ćeš morati da promeniš taktiku. Nikako nećeš moći na silu, moraćeš više taktikom. Izbegavaj trgovine.
JelenaK

Poruka od JelenaK »

Draga Anđela, interesuje me da li mi vidiš nešto u vezi fakulteta?
Jelena Kostić 01.03.2000. Rodjena u Zrenjaninu u 04:40 am
Pošalji Odgovor