Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Merima1707

Ljubav

Poruka od Merima1707 »

Dobra dan Andjelija..Zanima me kako ce se odvijati moj dalji odnos sa sadasnjim partnerom, i hoce li uskoro biti nekih promjena? Hvala puno.
17.07.1989, u 01:00, Bijelo Polje, Crna Gora.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Merima1707,
sa ljubavni život kod tebe je komplikovan zato što imaš Veneru u konjunkciji sa Južnim mesečevim čvorom. To je znak da ćeš neko vreme imati problema na ljubavnim odnosima i vezama što mi je jako žao da ti pišem ali je tako. Koliko godina i koje vreme, nemoguće mi je da kažem iz brzog pregleda. Međutim, trenutno ti retrogradni Satrun i dalje ide preko znaka Jarca u kome imaš mnoštvo planeta i obećava ti teškoće na ljubavnom planu izazove i u životu i tehničke teškoće uzrokovane neočekivanim situacijama. Nemoj da se sekiraš jer će već krajem ove godine Saturn definitivno preći u znak Vodolije i time ćeš osetiti blago olakšanje makar na polju boljih mogućnosti u životu. To hoćeš li se održati sa sadašnjim partnerom ili ne, ne mogu znati, jer je za to potrebno odrađivanje detaljnog ljubavnog odnosa, gde ima više prediktivnih tehnika na žalost i potrebni su podaci obe osobe. Ipak, želim ti svaku sreću i nadam se da ćeš biti zadovoljna i ovim odgovorom. Sve najbolje pa piši šta se dešava. Pozdrav i nikad ne prestaj da veruješ u ljubav, jer je ti vremenom možeš imati.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ghost in the shell

Poruka od Ghost in the shell »

Draga Andjo, vagala sam sta da te pitam ovde da li o poslu, karijeri ili o ljubavi opet, mada verujem da cu uskoro raditi natalnu kako bih resila kao neke zivotne nedoumice, barem malo. Naime, srela sam tog mog borca, i sta se desava, on je spor, ja sam nestrpljiva. On je preharizmatican (pogotovo sa drugim zenama), ja sam ljubomorna. Duboko verujem da je on pravi jer sam se zaljubila kao malo dete, a onda se zapitam, da li je, neobrazovan je i neke njegove teme sam ja davno prerasla, ali mi je karakterom blizak, da li su u pitanju samo godine pa sam tako pozurila.. Strahovi, strahovi... Emotivna nestabilnost kada je on tu, sve mu je predodredjeno ( u mojoj glavi on je bog, kada je ispred mene). Ono sto je interesantno, da mi je jedna devojka citala natalnu davno, i rekla da karmicku ljubav ne mogu zaobici sada u julu, a to sa njim se sve desava od decembra otprilike, nesto konkretno, sada, jul. Ja sam laik sto se tice citanja natalne, da umem, verovatno vas ne bih smarala na forumima. :D Elem, moje pitanje je sta da cinim sa njim i da li se on uopste pojavljuje kao bitan faktor u aspektima ljubavi? Ovo sve dugo traje jer ja ne mogu da se opustim. Imao je dugu vezu, 4,5godine o kojoj ne zeli da prica, tesko detinjstvo o kom ne zeli da prica, mislim da je vezano za roditelje nesto, konkretno za tatu. On je rodjen 01.05.1990. U Novom Sadu, vreme nazalost jos uvek ne znam. Ja sam 18.12.1991. U Vrbasu, 00:50. Pre njega sam imala kao bitnu vezu, 5godina sa jednim Ovnom/vodolija, ali to je davno zavrsena prica, prosto nije islo po pitanju strasti, zivotnih ciljeva..
Razumem da nisi Frojd da razresavas mentalne nedoumice, ali ako ti je trenutno dosadno ti baci pogled..
Btw, sajt je sjajan, citah clanke, lakse objasnjavaju neke stvari nego ono sto se nadje na netu.
Veliki pozdrav!! <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ghost in the shell piše:
27 Jul 2020, 11:54
Draga Andjo, vagala sam sta da te pitam ovde da li o poslu, karijeri ili o ljubavi opet, mada verujem da cu uskoro raditi natalnu kako bih resila kao neke zivotne nedoumice, barem malo. Naime, srela sam tog mog borca, i sta se desava, on je spor, ja sam nestrpljiva. On je preharizmatican (pogotovo sa drugim zenama), ja sam ljubomorna. Duboko verujem da je on pravi jer sam se zaljubila kao malo dete, a onda se zapitam, da li je, neobrazovan je i neke njegove teme sam ja davno prerasla, ali mi je karakterom blizak, da li su u pitanju samo godine pa sam tako pozurila.. Strahovi, strahovi... Emotivna nestabilnost kada je on tu, sve mu je predodredjeno ( u mojoj glavi on je bog, kada je ispred mene). Ono sto je interesantno, da mi je jedna devojka citala natalnu davno, i rekla da karmicku ljubav ne mogu zaobici sada u julu, a to sa njim se sve desava od decembra otprilike, nesto konkretno, sada, jul. Ja sam laik sto se tice citanja natalne, da umem, verovatno vas ne bih smarala na forumima. :D Elem, moje pitanje je sta da cinim sa njim i da li se on uopste pojavljuje kao bitan faktor u aspektima ljubavi? Ovo sve dugo traje jer ja ne mogu da se opustim. Imao je dugu vezu, 4,5godine o kojoj ne zeli da prica, tesko detinjstvo o kom ne zeli da prica, mislim da je vezano za roditelje nesto, konkretno za tatu. On je rodjen 01.05.1990. U Novom Sadu, vreme nazalost jos uvek ne znam. Ja sam 18.12.1991. U Vrbasu, 00:50. Pre njega sam imala kao bitnu vezu, 5godina sa jednim Ovnom/vodolija, ali to je davno zavrsena prica, prosto nije islo po pitanju strasti, zivotnih ciljeva..
Razumem da nisi Frojd da razresavas mentalne nedoumice, ali ako ti je trenutno dosadno ti baci pogled..
Btw, sajt je sjajan, citah clanke, lakse objasnjavaju neke stvari nego ono sto se nadje na netu.
Veliki pozdrav!! <3
Draga,
uopšte nije problem da se odgovori na upoređivanje odnosa, tj statističko matematičku verovatnoću koju nosi jedan odnos. Ali za to je potrebno da radim najmanje 4 sata. Ja sam, međutim, jer smo tek počele, pa je promo, uspela da otvorim obe karte čisto da bacim pogled na osnovno. Kako nemamo njegovo vreme rođenja, staviljamo podne, i onda problem....ne znamo položaj njegovog Meseca. Naime, Mesec se kreće 12 do 13 stepeni dnevno a jako je bitno kako se kreću nečije emocije. Kako kažeš da je spor,i ne obrazovan, verujem da je sa Mesecom u Raku ali ne mora značiti...Ovo je kombinacija koja može rezultirati ozbiljnijim odnosom. Međutim, za ovaj konkretan slučaj ne samo da nije dovoljan brz pogled na stvari, nego bi mi bukvalno trebalo i njegovo vreme rođenja, za bilo šta dalje. Teškoće u detinjstvu imao je i zbog jednog i zbog drugog roditelja koji su nekako stalno bili napeti (različiti, svađali se, neko umro prerano i sl) što opet ne znam jer nemam vreme rođenja. Ovo nije jednostavno videti ni jednostavan odnos. Savetujem ti sledeće:
tebi će od polovine 2021 godine da se otvore druge mogućnosti. Sačekaj do tada, ako ne ide, batali. Dakle, daj mu rok da nešto uradi. Teškoće ćeš imati još kratko vreme, do kraja avgusta a posle ćeš videti...pozdrav i nadam se da sam ti bar malo pomogla
Sali

Poruka od Sali »

Pozdrav devojke,
Drago mi je da je otvoren novi forum, bar nesto lepo u ovom katastrofa vremenu.
Draga Andjela mozes li mi reci hoce li se uskoro pojaviti neka ljubav u mom zivotu, predugo sam sam i odvratno se osecam. Moji podaci su 14.7.1985 u 12:45h u cacku. Hvala punoo :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sali piše:
28 Jul 2020, 19:33
Pozdrav devojke,
Drago mi je da je otvoren novi forum, bar nesto lepo u ovom katastrofa vremenu.
Draga Andjela mozes li mi reci hoce li se uskoro pojaviti neka ljubav u mom zivotu, predugo sam sam i odvratno se osecam. Moji podaci su 14.7.1985 u 12:45h u cacku. Hvala punoo :D
Draga moja Sali,
u tvom je slučaju vrlo teško davati predikcije iz tranzita. To je zato što ti je Vaga na Ascendentu a Sunce u elementu Vode - Raku. Tako ja vidim priču ljubavi, sudbinske za oko dve godine, što ne znači da neće biti i ranije, ali prosto mi je nemoguće drugačije. Dakle, kada Saturn ponese tebi ljubavnu sudbinu dakle krajem januara 2023.godine očekuje se ozbiljniji ishod. U suprotnom sada trenutno zbog dejstva Urana u polu sekstilu na tvoju natalnu Veneru moguća je neočekivana ljubavna veza još do kraja ove godine ali ovo primi sa velikom rezervom....ovde bi se moralo odraditi sve detaljno da bi se videlo kada ide neki novi ljubavni događaj, jer se naravno bitne stvari osobe vide iz natala ali ne i suptilne, ono što se može dešavati pre toga. Tako, moguće je da ga upoznaš i ranije, pa se zabavljate neko vreme. Ti imaš Vagu na Asc, sa Venerom u promenljivom znaku i u osmoj kući pa su ovde zaista prisutne nestabilne i neistrajne veze pri čemu se ti verovatno dosta emotivno vežeš. Prava stvar po direkcijama (ovde opet moramo uzeti u obzir i ostale tehnike) recimo se dešava u periodu oko tvoje 38. godine života. Ja ti želim svaku sreću!
Sali

Poruka od Sali »

Draga andjela,
jedan decko sa kojim sam ja bila nesto neobavezno pre 3 god ponovo se nesto pojavljuje ali nista konkretno da se desi, inace on je jako uspesan a mladji je, ne znam da li da se nesto preterano cimam ili se samo zaludjujem, on je rodjen 30.4.90.17.50h u bg hvala ti beskrajnoo
❤️❤️❤️❤️
DOLFIE

Poruka od DOLFIE »

Pozdrav.
Molio bih gospođu Andjelu, ako ima vremena, da mi pogleda polje ljubavi uopćeno, ako može i braka (ako ne, nema veze, nemam namjeru se još ženiti) :D Muškarac sam. Moji podatci su 5.9.1996., Slavonski brod, Hrvatska, 5:10 ujutro.
Hvala :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sali piše:
30 Jul 2020, 20:10
Draga andjela,
jedan decko sa kojim sam ja bila nesto neobavezno pre 3 god ponovo se nesto pojavljuje ali nista konkretno da se desi, inace on je jako uspesan a mladji je, ne znam da li da se nesto preterano cimam ili se samo zaludjujem, on je rodjen 30.4.90.17.50h u bg hvala ti beskrajnoo
❤️❤️❤️❤️
Iz osnovne postavke ovo je samo prolazna veza što ne mora da znači jer su vam ascendenti paralelni tako da može značiti i da imate dosta zajedničkih pravaca u životu. Uvek kad se radi o uporednom odnosu na žalost nije dovoljno pogledati samo obe karte :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

DOLFIE piše:
30 Jul 2020, 23:51
Pozdrav.
Molio bih gospođu Andjelu, ako ima vremena, da mi pogleda polje ljubavi uopćeno, ako može i braka (ako ne, nema veze, nemam namjeru se još ženiti) :D Muškarac sam. Moji podatci su 5.9.1996., Slavonski brod, Hrvatska, 5:10 ujutro.
Hvala :D
Dragi DOLFIE,
prvo hvala ti što si se predstavio, tj rekao da si muško jer bih ti sve napisala kao da si žensko :) Idemo redom: polje ljubavi ovde je dosta komplikovano pa ćeš kroz život doživljavati i da ti odbijaš ili budeš odbijen po pitanju ljubavi. Međutim, veća je stvar osnova toga dešavanja što je u suštini ovaj 29 stepen Lava na Ascendentu sa Suncem u Devici u prvoj kući. Sunce je samosvest a ovde je ona stavljena u kvadrat sa emocijama koje su nestabilne i nesigurne (Mesec je u znaku Blizanaca koji je promenljiv). Ovo znači da ti sam prvo ne znaš tačno da definišeš šta je ono što ti se sviđa, jer sam ukus dosta je sklon promenljivosti a onda se ovde vuče jedna crta velike nesigurnosti u sebe i emocije. ELem, postoji mogućnost npr da nikada nisi ostvario ozbiljnu vezu do sada. U periodu oko 29. promenićeš se. Samo izbegavaj žene koje ne znaju šta hoće, zamajane ili otkačene. Veruj mi to ti ne treba jer će ti povrediti emocije. Ono što ti voliš je domaćinska osoba, materinski tip devojke, što ćeš ukapirati mnogo kasnije nakon neprijatnosti u koje možeš ući sa lujkama. Prvi brak sklon problemu ili da se uopšte ne sklopi. Ovo je dosta komplikovano i trebalo bi takođe detaljno da se uradi. Ali recimo da bi se mogao oženiti negde oko 38. godine. U 27 možeš očekivati veću ljubavnu neprijatnost...
Pošalji Odgovor