Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Hejli3

Re: Ljubav-brak

Poruka od Hejli3 »

Draga Anđela, moj datum je 19.05.1998. 9:30am, Beograd. Zanima me kada I da li mogu da očekujem povratak/javljanje muške osobe koje je iznenada prekinula kontakt sa mnom usled svađe I nestala (blokirala na mrežama itd). Desilo se sve burno i iznenada, bez pravog razloga. Hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mira9 piše:
26 Maj 2021, 23:26
Draga Anđela, zanima me da li mi vidiš nešto vezano za ljubav i prak? Veliko hvala! 🤗😘
Mira9WRIGC3.JPG
Mira9WRIGC3.JPG (41.59 KiB) Pregledano 1255 puta
OVde je u ljubavi sve kako treba više manje. Dakle, imaš mogućnost za jednu ozbiljnu, lepu i dobru ljubavnu vezu koja ti je data zbog karmičkih zasluga. Moraš se čuvati pri udaji, da se ne udaš za nekog koga kratko znaš. Promenljivost braka oko treće vremenske jedinice. U braku posle toga ljubav pa se može desiti i da živiš sa nekim neko vreme, ali se udaš za drugog, ili da se odmah razvedeš ustanovivši da taj čovek nije za tebe. Ipak tebe očekuju dobre okolnosi u braku i mogućnost više dece
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Suza Suza piše:
27 Maj 2021, 10:13
Draga Anđela,najprije hvala na tvom trudu da svakom odgovoris,divno i velikodusno od tebe je to sto radis,HVALA🙏
Kao u vecinu ovdje bila bih ti zahvalna ako bih mogla reci koju rijec o mom ljubavnom zivotu,ako tako mogu uopste reci jer godinama ga nema,nemam vise cak niti neku veliku nadu.Imam jeden brak iza sebe i 2 veze ako ti to ista znaci u gledanju.
Rodjena sam 15.7.1983, U 01.45 ILI U 01.50 neznam tacno u minut. U Koprivnica.
Hvala puno❤
SuzaSuzaWRIGC5.JPG
SuzaSuzaWRIGC5.JPG (40.83 KiB) Pregledano 1254 puta
Draga prvo hvala ti na lepim rečima :)-
Stavila sam srednje vreme jer generalno ovde ne menja puno stvari. Partner je bio nezreo i obećavao a nije mogao ispuniti ni pola obećanja. Šta ti trebaš da radiš da bi došla do boljeg parntera? iz ovde druge mogućnosti vidi se težak i po malo ograničen čovek a iz treće mogućnosti totalno otkačen lik. Aaaali, četvrta bi mogućnost mogla biti dobra, jer bi sa tim likom najbolje mogla komunicirati. Lik je mlađi malo od tebe i komunikacija možda ide preko dece ili zabavnih sadržaja. Ovde se mora raditi ozbiljna procena ljubavnog života jer i ovaj Merkur koji je esencijalni signifikator tog četvrtog pored toga što je dobro pozicioniran sa Mesecom ima sam po sebi i aflikcije....a kada? moguće je već u toku ove godine ali i tu mora da se radi procena. srećno ti bilo :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NatyI piše:
27 Maj 2021, 14:24
Poštovana Andjela,

zanima me da li cu uci u brak i kada bi to moglo da se desi?

Zaista cenim Vaša tumacenja i u proslosti ste mi mnogo pomogli putem drugih foruma.

Srdacan pozdrav,
Naty

Slika
Draga po ovoj slici ja ništa ne vidim. Mnogo je loš ovaj program. Hajde molim te uđi na Astrodienst pa uradi opet. Ovi su hteli da budu zanimljivi sa ovim programom a on ništa ne valja to ti iz iskustva govorim.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Kada ću ući u vezu

sani_sk piše:
28 Maj 2021, 15:36
Draga Andjela
Rogjena sam 27.12.1987 u Skoplju. Bila sam u braku sa osobom rogjenom 21.09.1985 i smo se razveli prosle godine. Mene je razvod jako pogodio i blokirao na sva moguca polja. Zanima me
dali cu naci novu ljubav i da li cu se udati i imati decu?
Draga sani_sk,
ništa ti ne mogu reći bez tvog vremena rođenja
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Littlecat piše:
29 Maj 2021, 01:11
Slika

Pozdrav, nova sam na forumu :D
Zanimalo bi me samo sa kakvim covekom postoji sansa za brak i decu ( ako ga uopste bude, posto mi do sad ljubav nikako nije isla)?
Nadam se da to moze da se vidi kroz natalnu kartu.
Zanimao bi me i buduci posao, ali to nije tema ovde. Koliko znam, ne bi trebalo da bude problema na tom polju.

Hvala puno unapred :)
Draga moja, naravno da uvek postoji mogućnost za brak i decu. Ne znam kako misliš da neće biti dece obzirom na to da ti imaš Mesec u petoj kući. E to što će doći kasnije, to je druga priča. Dete će biti super, intuitivna i intelektualac. Veze jedno vreme nemaju održivost ne brini to će se promeniti. Tajne ljubavne veze su za tebe dobre, odnosno, interne dok ne vidiš kako ide. Po pitanju braka postoji problem u braku, ali se to može vrlo vešto izbeći. Drugi brak mnogo bolji
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hejli3 piše:
29 Maj 2021, 21:45
Draga Anđela, moj datum je 19.05.1998. 9:30am, Beograd. Zanima me kada I da li mogu da očekujem povratak/javljanje muške osobe koje je iznenada prekinula kontakt sa mnom usled svađe I nestala (blokirala na mrežama itd). Desilo se sve burno i iznenada, bez pravog razloga. Hvala!
Hejli3WRIGC6.JPG
Hejli3WRIGC6.JPG (39.92 KiB) Pregledano 1249 puta
Draga moja Hejli3,
taj odgovor astrološki nemoguće je dati. Astrologija nije sredstvo proricanja već verovatnoće. A da ti kažem jednu jako bitnu stvar: Kad neko prekine kontakt iz čista mira, znači da je pre toga folirao, nešto krio i slično. Nemoj se opterećivati tipovima koji prekidaju odnos, jer to znači da sa njima nešto nije u redu a ne sa tobom. Generalno, trebaš se prestati plašiti jer imaš jake strahove, ulaziti u komplikovane veze i biće ti mnogo bolje.
Hejli3

Poruka od Hejli3 »

Hvala na odgovoru!
Zanimalo me je jer je odnos on-off zadnjih 10 godina bez stvarnog raspleta konačnog I izluđuje me, nikako da pustim to I uvek se vrati. :)
Jelena S

Re: Ljubav

Poruka od Jelena S »

Pozdrav draga, zanima me sta mogu da ocekujem u svom ljubavnom zivotu? Hvala
25.10.2000. / 15:30h / Novi Sad
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hejli3 piše:
30 Maj 2021, 09:34
Hvala na odgovoru!
Zanimalo me je jer je odnos on-off zadnjih 10 godina bez stvarnog raspleta konačnog I izluđuje me, nikako da pustim to I uvek se vrati. :)
odnos će biti takav sve dok mu ti to dopuštaš. To znači da si ti ta koja to mora da reši veruj mi. To sa njim nema puno veze na žalost. Iz okoline prihvatamo i privlačimo ono kakvi smo u tom momentu. Isto sam prošla...slično kao i ti
Pošalji Odgovor