Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
eskimko0808

Re: Astrologija

Poruka od eskimko0808 »

Mogu ti dati svoj posto ja imam natalno 2.jul.1990. Atina. 2o:55 barem tako stoji, ali mama kaze da vreme nije tacno upisano :lol: tako da se nikad nisam vodila time tj gledala sam bez vremena. Pitala sam te jer sam od nedavno krenula da se interesujem za astrologiju i krenula sam neke veze iz proslosti da poredim i videla sam da cesto imam egz aspekte mog satrna i necije licne planete... A u jednoj bitnoj koja se zavrsila sam imala saturn kvadrat mars egz... Stoga me je zanimalo kako ti vidis Sa u sinastriji generalno. Znam da se ne moze gledati samo jedan aspekt i zakljuciti ali citajuci po netu Sa je uvek predstavljen kao najvece zlo koje moze da se dogodi,a opet spominje kao lepak... pogotovo ako imas natalno ko ja pa se preslika isti aspek u sin...
Inace je mama kaze da je vreme rodjenja 13:10 a ne ovo koje pise u papirima...(:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

eskimko0808 piše:
23 Maj 2021, 18:03
Mogu ti dati svoj posto ja imam natalno 2.jul.1990. Atina. 2o:55 barem tako stoji, ali mama kaze da vreme nije tacno upisano :lol: tako da se nikad nisam vodila time tj gledala sam bez vremena. Pitala sam te jer sam od nedavno krenula da se interesujem za astrologiju i krenula sam neke veze iz proslosti da poredim i videla sam da cesto imam egz aspekte mog satrna i necije licne planete... A u jednoj bitnoj koja se zavrsila sam imala saturn kvadrat mars egz... Stoga me je zanimalo kako ti vidis Sa u sinastriji generalno. Znam da se ne moze gledati samo jedan aspekt i zakljuciti ali citajuci po netu Sa je uvek predstavljen kao najvece zlo koje moze da se dogodi,a opet spominje kao lepak... pogotovo ako imas natalno ko ja pa se preslika isti aspek u sin...
Inace je mama kaze da je vreme rodjenja 13:10 a ne ovo koje pise u papirima...(:
Na žalost kod tebe je stvar složenija. Prvo se mora raditi rektifikacija - utvrđivanje tačnog vremena rođenja. Onda ništa dalje ne mogu znati dok nemam makar datum i podznak druge osobe.
eskimko0808W2JAAAACAAC3.JPG
eskimko0808W2JAAAACAAC3.JPG (46.39 KiB) Pregledano 1434 puta
AKo si osoba koja je sklona stalnim maštanjima, sa konstantnim životnim promenama onda je krštenica ispravna. Životni put sa mnogo teškoća, naglih preokreta, obaveza i mogućnost nekog većeg problema oko desete godine života. To je stanje po krštenici. A ako si društvena, kreativna, sa puno prijateljica, otvorena, imaš tendenciju ka inostranstvu, konstantnim kraćim putovanjima i problemima na partnerskim odnosima onda je mama u pravu :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
eskimko0808

Poruka od eskimko0808 »

Mislim da ce biti pre ovo drugo. :D po drugom vremenu meni je Mars vladar sedme a Sa cetvrte, ovde nema dispozitora jer su obe planete u svom sedistu ako sam lepo skapirala... Da li to donosi te probleme u vezama i da li donosi mogucnost braka ? Pitam jer i ako mozda mama nije u pravu, zelim da naucim i cujem simboliku jednog takvog apsekta.
Hvala ti na tvom trudu ;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

eskimko0808 piše:
24 Maj 2021, 09:32
Mislim da ce biti pre ovo drugo. :D po drugom vremenu meni je Mars vladar sedme a Sa cetvrte, ovde nema dispozitora jer su obe planete u svom sedistu ako sam lepo skapirala... Da li to donosi te probleme u vezama i da li donosi mogucnost braka ? Pitam jer i ako mozda mama nije u pravu, zelim da naucim i cujem simboliku jednog takvog apsekta.
Recimo da je druga opcija horoskopa tačna. Mars vlada 7. Kućom i obično je prikaz prvog bitnog partnerskog odnosa. Onda je moje pitanje gde ti živiš? Da li si i dalje u Atini ili? Zašto pitam? Horoskop relokacije ovde takođe može odigrati značajnu ulogu
eskimko0808

Poruka od eskimko0808 »

Andjela Kostic piše:
24 Maj 2021, 17:58
eskimko0808 piše:
24 Maj 2021, 09:32
Recimo da je druga opcija horoskopa tačna. Mars vlada 7. Kućom i obično je prikaz prvog bitnog partnerskog odnosa. Onda je moje pitanje gde ti živiš? Da li si i dalje u Atini ili? Zašto pitam? Horoskop relokacije ovde takođe može odigrati značajnu ulogu
[/quote
Da i dalje zivim u Grckoj samo ne u Atini.
Marmolada

Poruka od Marmolada »

Andjela, zanima me kako bi ti opisala osobu sa ovim podacima: datum je 13.08.1985. mjesto rodjenja Izmir (TR); u pitanju je zenska osoba. (pretpostavljeni podznak je Vaga, mada taj podatak sam nasla na sličnom forumu na turskom jeziku i kako su u pitanju osobe koje takodje uče astrologiju, onda se samo radi o njihovim pretpostavkama).

Takodje me zanima kakav bi joj partner odgovarao?

Onoliko koliko znam o njoj, mnogo toga se poklapa sa nekim njenim pozicijama u natalu, ponesto i ne,ali znacilo bi mi ako bi mogla malo pogledati njen natal.
Hvala!
Labella

Minorni aspekti, da li su uvijek nevažni?

Poruka od Labella »

Minorni aspekti, generalno rečeno, nemaju jak uticaj kao glavni aspekti.

Da li se isti koriste tokom analize, naročito ako je orb ispod 5 stepeni?

Primjer:

Venera semi kvadrat Mars:

U ovom životu erotski impulsi ljudske ljubavi, želje i seksualnih odnosa visoko su nabijeni fokus vaše pažnje. Izražavanje svoje seksualne energije i lične magnetske privlačnosti na načine koji ljube i poštuju ili barem ne štete sebi i drugima bit će jedno od vaših pitanja. Tema je i dominiranje drugima putem svoje seksualnosti ili dopuštanje da na taj način dominirate sobom. S disonancom ili turbulencijom u intimnim vezama, posebno zbog razlika u seksualnim nagonima ili potrebama, mora se postupati pažljivo. Izražavanje svoje strasti na načine koji su kompatibilni s vašim vlastitim vrijednostima i osjećajem za ljepotu je ovdje ključno.

Venera oktilni Mars (0 ° 45 ')
Strast (u svim osjetilima) snažno osjeća stvari. Snažne seksualne strasti rano sazrijevaju, nastavljaju se kasno, rijetko opterećene previše uvjetima. Široko zabavan, društveno aktivan, voli romantiku: zanimljivi, simpatični, društveni, napaljeni ljudi. Veze, koje se često biraju zbog žestine i lako pogađaju sukobe, naprezanje ili izgaranje.

Hvala ☺️☀️
Poslednje učitavanje od Labella dana 01 Jun 2021, 11:41, učitano 1 put ukupno.
iliana

Poruka od iliana »

Pozdrav Andjela
Zamolila bih Vas da mi pomognete u vezi mog sina, posto ima zdravstvenih problema i neverbalan je, a najveci problemii su krenulli oko njegove pete godine, do tada je bio verbalan.
Zanima me da li ce resiti zdravstvene problemu i sto se astrologije tice kakva mu buducnost predstoji? Da li mu stoji funkcionalna buducnost?
Unapred hvala

15.05.2011. U 19:45 Krusevac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

iliana piše:
01 Jun 2021, 07:00
Pozdrav Andjela
Zamolila bih Vas da mi pomognete u vezi mog sina, posto ima zdravstvenih problema i neverbalan je, a najveci problemii su krenulli oko njegove pete godine, do tada je bio verbalan.
Zanima me da li ce resiti zdravstvene problemu i sto se astrologije tice kakva mu buducnost predstoji? Da li mu stoji funkcionalna buducnost?
Unapred hvala

15.05.2011. U 19:45 Krusevac
Draga Iliana,
da ste pratili forum znali bi ste da na ovakva pitanja astrologija nema odgovor, jer nije sredstvo proricanja sudbine. Takođe bi ste znali da astrološka etika ne dozvoljava da roditelj zna kako će njegovo dete proći, upravo zato što se pokazalo u praksi da je to kontraproduktivno kada je dete u pitanju. Da znate šta će biti sa vašim detetom zato najbolje je da se obratite najstručnijoj ustanovi na teritoriji Evrope vezano za njegov problem, a ako je to skupo nekoj od humanitarih organizacija ili donatora. Stvar je u vašim rukama (rukama porodice i zdravstva) a ne u astrologiji na moju veliku žalost. A da mogu da pomognem ja bih, ali to astrologija ne može. Verovatno ste mislili da može zbog nestručnog, neetičkog i vrlo proračunatog korišćenja astrologije po medijima i ja vas razumem, ali vam sada kažem istinu i kako stvari stoje. Detetu želim oporavak i ozdravljenje najiskrenije i najdublje kao da sam mu majka.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Minorni aspekti, da li su uvijek navažni?

Draga Labella,
sve zavisi od situacije do situacije. Ako su u minornim aspektima neke bitne planete osobi onda da, ali je jačina ovog aspekta dosta manja nego drugih. Onda je pitanje da li je uporedni odnos ili natalni horoskop?
Pošalji Odgovor