Draga Andjela,da li bi mogla pogledati kako mi je aspektovana ljubav i polje braka? 21.04.1997. vrijeme 2 i 30 ujutro, Nikšić.Hvala,ljubim te
andrijanicaWRIGC1A.JPG (40.62 KiB) Pregledano 1302 puta
Draga moja,
vreme nisam videla dobro jer si spojila slovo i i broj 2. Molim sve devojke da vode računa prilikom pisanja o tome da ja ne vidim dobro
Ovde priča nije puno drugačija iako je vreme totalno drugo. Merkur je vladar polja partnerskih odnosa pa je ovde puno veza vezica i flertova, pozdravljanja i slično, ali ništa konkretno niti naročito kvalitetno bar u početku. Mada, to i nije tako loše, jer ćeš se bar učiti ko je kakav i lakše odabir napraviti. U drugom delu kuće vidi se želja za porodicom i potomstvom i odatle moguć ulazak u brak a način odabira i stavovi su ok. Ipak, partner za brak bi mogao imati lični problem te je generalno duže vezivanje ovde ozbiljnije.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
draga andjela, molim da pogledate natal u smislu ljubavi.
svjesna sam tezine i aspekata 7mog polja i Tkvadrata, simboliku istog sam ispunila razvodom.
interesuje me mogućnost drugog braka/vanbracne zajednice ili neke ozbiljnije veze u dogledno vrijeme.
puno hvala
SvetlanaWRIGC8.JPG (41.06 KiB) Pregledano 1361 put
Polje ljubavi ovde je vrlo nestabilno, dinamično, turbulentno. Izbegavaj muškarce rođene u Zrenaninu mada ja mislim a sam ovaj horoskop već za ljubav gledala. Tebi je najbitnije da se udaš i porodica (Mesec u Raku na Zenitu) ali moraš povesti računa kakav ćeš izbor napraviti. Mogućnost dosta rane ili kasne udaje
svjesna sam tezine i aspekata 7mog polja i Tkvadrata, simboliku istog sam ispunila razvodom.
interesuje me mogućnost drugog braka/vanbracne zajednice ili neke ozbiljnije veze u dogledno vrijeme.
puno hvala
natal (1).jpg
Draga ovde postoji mogućnost drugog braka čak i nekakvog potomstva koje se može dobiti ili je njegovo (partnerova deca). Ali, ja stvarno ne verujem da bi to bila dobra opcija za tebe. Zašto? Period između dva braka opisan je sa puno komunikacije, više druženja, prijateljima oko tebe. A period drugog braka kao mogućnost opisan je sa stvarnima koje se kriju pod tepih, pritajenim besom i svađama koje nisu izgovorene (uklješteni znak Lava i Mars u Lavu) usled želje oba partnera za dominacijom. Zato uživaj u životu okružena ljudima koje voliš, prijateljicama koliko je god to moguće jer bi drugi brak bio opet lično sputavanje
Draga Andjela
Rogjena sam 27.12.1987 19:25 u Skoplju. Bila sam u braku sa osobom rogjenom 21.09.1985 (17:25) u Kumanovo i smo se razveli prosle godine. Mene je razvod jako pogodio i blokirao na sva moguca polja. Zanima me
dali cu naci novu ljubav (ili ima sanse pomiriti se za bivsim partnerom) i da li cu se udati i imati decu?
puno hvala
natal (1).jpg
Draga ovde postoji mogućnost drugog braka čak i nekakvog potomstva koje se može dobiti ili je njegovo (partnerova deca). Ali, ja stvarno ne verujem da bi to bila dobra opcija za tebe. Zašto? Period između dva braka opisan je sa puno komunikacije, više druženja, prijateljima oko tebe. A period drugog braka kao mogućnost opisan je sa stvarnima koje se kriju pod tepih, pritajenim besom i svađama koje nisu izgovorene (uklješteni znak Lava i Mars u Lavu) usled želje oba partnera za dominacijom. Zato uživaj u životu okružena ljudima koje voliš, prijateljicama koliko je god to moguće jer bi drugi brak bio opet lično sputavanje
baš ti hvala.
iskreno brak kao zajednica mi nije vazan, potomstvo je mozda njegovo jer ne zelim vise djece. više me interesovalo u smislu ljubavi i partnerstva u budućnosti jer sam vec dugo razvedena.
hvala na brzom i konkretnom odgovoru
Draga Andjela
Rogjena sam 27.12.1987 19:25 u Skoplju. Bila sam u braku sa osobom rogjenom 21.09.1985 (17:25) u Kumanovo i smo se razveli prosle godine. Mene je razvod jako pogodio i blokirao na sva moguca polja. Zanima me
dali cu naci novu ljubav (ili ima sanse pomiriti se za bivsim partnerom) i da li cu se udati i imati decu?
sani_skWRIGC10.JPG (39.73 KiB) Pregledano 1348 puta
Draga moja sani_sk,
izuzetno i je žao da to čujem. Međutim, razvod se tretira kao smrt blliske osobe pa kad se već desio, treba vremena da se Duša zaceli od svega. U svakom horoskopu postoji opis sledećeg partnera naravno. U tvom slučaju teško da će doći do pomirenja sa bivšim partnerom jer je tako i trebalo da bude, takva sudbina. Ovog čoveka ti si volela svim srcem i on je imao ulogu u tvom životu samo da te povredi i to ne gledam iz njegovih podataka jer je za uporedni odnos potrebno mnogo više vremena, nego iz tvojih lično. Čovek je priča za sebe, previše slobodan i neozbiljan za moj ukus. Planete koje ga opisuju nisu retrogradne, tako da što pre na njega zaboraviš to bolje.
Druga prilika za brak takođe može biti izazovna ali tebi je rešenje u tome da tražiš na drugoj strani a ne stihijski onako kako dolaze.