Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Angelsimi

Re: Selidbe

Poruka od Angelsimi »

Hvala draga ,nadam se da cu udajom otici tamo .
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Mislim da je bolje da sama probaš i više se ne oslanjaš na druge
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Angelsimi

Poruka od Angelsimi »

Svakako treba da upoznam nekoga uskoro ko je u Australiji ,pa sam zato tako napisala
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Imam li ja kakvih astroloskih pokazatelja, hocu li ikada odseliti u inostranstvo ? 08.01.1977 , 5.25 ujutro, Sarajevo.
Lina

Poruka od Lina »

Pozdrav ekipa.

Rado bih se ovdje druzila i ko konsultovala, pitala sta me zanima.
Naime, jako me vuce inozemstvo. Putem posla prije epidemije je to bilo na neki nacin gotova stvar i onda samo STOP na sve.....

Osjecam da ne pripadam svijetu okolo sebe, jednostavno. Sve sto mi se dogadja, poslovi, prijatelji, ljubav, sve je vrlo lose.

Vladar 1 polja ide u 9 polju. Doduse u losem je odnosu sa vladarem 4 polja.....e sad, moguce da to "zateze" te do sada se nisam makla sa mjesta...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

MajorTom piše:
05 Jun 2021, 17:14
Imam li ja kakvih astroloskih pokazatelja, hocu li ikada odseliti u inostranstvo ? 08.01.1977 , 5.25 ujutro, Sarajevo.
MajorTomWRIGC7.JPG
MajorTomWRIGC7.JPG (40.5 KiB) Pregledano 22275 puta
Ovde je struka problem ne inostranstvo ili zemlja. Moraš se mnogo više stručno osposobiti, za poslove koji trebaju i ovde. Inače, ja da sam na tvom mestu ne bih ni išla u inostranstvo jer neće drastično bolje biti samo ćeš se izmaltretirati.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
07 Jun 2021, 13:20
Pozdrav ekipa.

Naime, jako me vuce inozemstvo. Putem posla prije epidemije je to bilo na neki nacin gotova stvar i onda samo STOP na sve.....

Osjecam da ne pripadam svijetu okolo sebe, jednostavno. Sve sto mi se dogadja, poslovi, prijatelji, ljubav, sve je vrlo lose.

Vladar 1 polja ide u 9 polju. Doduse u losem je odnosu sa vladarem 4 polja.....e sad, moguce da to "zateze" te do sada se nisam makla sa mjesta...
Lina,
pogledaj šta vlada 4. poljem šta vlada 9. poljem pa uporedi koja je planeta bolja. Tamo će biti bolje ali svakako ćeš moći u inostranstvo. Zateže jer je bila jako loša nebeska konstelacija a sada će uskoro i Jupiter i Saturn opet krenuti retrogradno....mora se detaljnije pogledati
Lina

Poruka od Lina »

Andjela Kostic piše:
08 Jun 2021, 00:09
Lina piše:
07 Jun 2021, 13:20
Pozdrav ekipa.

Lina,
pogledaj šta vlada 4. poljem šta vlada 9. poljem pa uporedi koja je planeta bolja. Tamo će biti bolje ali svakako ćeš moći u inostranstvo. Zateže jer je bila jako loša nebeska konstelacija a sada će uskoro i Jupiter i Saturn opet krenuti retrogradno....mora se detaljnije pogledati
Kod mene 4 i 9 poljem vlada Venera 180 Saturn u Vagi .....
Krecem i poleta imam itekako....da ima koristi od toga....
Lina

Poruka od Lina »

https://ibb.co/RyGXfCJ

Gdje najbolje da se selim Andjela....
Ovdje gdje sam sve je veoma tesko i tegobno.......
Imam zelju da se sklonim....ako preko posla, moguce udaje....kako god
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
08 Jun 2021, 08:21
https://ibb.co/RyGXfCJ

Gdje najbolje da se selim Andjela....
Ovdje gdje sam sve je veoma tesko i tegobno.......
Imam zelju da se sklonim....ako preko posla, moguce udaje....kako god
Lina mora se raditi detaljna konsultacija veruj mi. Nije tako lako uraditi najbolju procenu, naročito u određenom periodu. Napisala sam ti na drugoj temi šta mi treba od podataka
Pošalji Odgovor