Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Maja86

Re: Astrologija

Poruka od Maja86 »

Hvala vam Andjela puno konacno sam dobila odgovor konkretan i jasan 👌💕⚘ cujemo se uskoro dotle cu malo prouciti forum oko astrologije da naucim nesto 🌱 veliki pozdrav za vas 👏
Pisac

Poruka od Pisac »

Poštovanje,

Draga Anđela vidjeh ovaj forum sasvim slučajno.Moja strast je pisanje, pa me interesuje da li mi natalna karta daje dobre predispozicije za to i da li bih mogla imati financijske dobiti od toga? Rođena sam 14.1.1985.,1h poslije ponoći, Knin.

Hvala unaprijed
Arcadia

Poruka od Arcadia »

Draga Anđela,

Da li bi mogla da mi pomogneš u ratifikaciji moje natalne karte? Naime u krštenici je upisano vreme 23 i 45 (uvek je zaokruženo vreme), ali ako pomerim vreme za samo 2 minuta unazad (23:43), onda se vladari 3 i 9 kuće menjaju. Sa vremenom rođenja u 23 i 45 treća kuća je u jarcu a deveta u raku, dok sa vremenom rođenja u 23 i 43 treca kuca je u strelcu a deveta u blizancima.

U prilogu su natalne karte sa oba vremena rođenja
Prva karta.png
Prva karta.png (114.06 KiB) Pregledano 1330 puta
druga karta.png
druga karta.png (116.84 KiB) Pregledano 1330 puta
Unapred hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pisac piše:
12 Jun 2021, 12:46
Poštovanje,

Draga Anđela vidjeh ovaj forum sasvim slučajno.Moja strast je pisanje, pa me interesuje da li mi natalna karta daje dobre predispozicije za to i da li bih mogla imati financijske dobiti od toga? Rođena sam 14.1.1985.,1h poslije ponoći, Knin.

Hvala unaprijed
PisacWRIGC1.JPG
PisacWRIGC1.JPG (37.36 KiB) Pregledano 1331 put
Draga moja Pisac,
ovo ne da je dobra postavka za pisanje nego je fantastična, naročito ako pišeš na neke vrlo teške teme sa mnogo mašte, ili na teme paralelnih svetova sa našim Univerzumom. Kao, drugih stvarnosti. Novac možeš zaraditi ali će ti u početku biti jako teško. Status i karijera idu znatno kasnije ako si rešila time da se baviš. Šta bih ja uradila da sam na tvom mestu? ja bih pisala, ali posle radnog vremena, za početak. Onda bih krenula da objavljujem i tek kada se prva knjiga dobro proda nastavila bih. Dakle, moguć uspeh sa pisanjem ali kasnije u životu (nakon npr 45.godine) jer sa više statističke verovatnoće
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Arcadia piše:
12 Jun 2021, 17:42
Draga Anđela,

Da li bi mogla da mi pomogneš u ratifikaciji moje natalne karte? Naime u krštenici je upisano vreme 23 i 45 (uvek je zaokruženo vreme), ali ako pomerim vreme za samo 2 minuta unazad (23:43), onda se vladari 3 i 9 kuće menjaju. Sa vremenom rođenja u 23 i 45 treća kuća je u jarcu a deveta u raku, dok sa vremenom rođenja u 23 i 43 treca kuca je u strelcu a deveta u blizancima.

U prilogu su natalne karte sa oba vremena rođenja
Prva karta.png
druga karta.png

Unapred hvala
Draga Arcadia
ako su ti misli preširoke, ako ne možeš da se fokusiraš na jednu stvar, ako si neverovatno ljubopitljiva, to je onda Strelac na vrhu 3. Ako su ti misli racionalne, ako tačno znaš i stručna si u jednoj oblasti ili grani, usmerene, onda si jarac na vrhu treće kuće što bih ja posebno volela, jer je ova prva varijanta manje stabilna po pitanju misli i želja
Arcadia

Poruka od Arcadia »

Draga Anđela,

Hvala na odgovoru. Imam veoma široka interesovanja iz različitih oblasti, ali ipak znam šta bih volela i koje su mi želje i dugoročni planovi. Uglavnom shvatila sam da mi najviše odgovara da kombinujem dva različita posla, interesovanja, hobija kako mi nijedan nebi dosadio 😀

Da li možeš reći za devetu kuću kako bih lakše odredila da li je u blizancima ili raku? Unapred hvala na odgovorima💐
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
12 Jun 2021, 21:12
Pisac piše:
Poštovanje,

Hvala unaprijed
PisacWRIGC1.JPG
Draga moja Pisac,
ovo ne da je dobra postavka za pisanje nego je fantastična, naročito ako pišeš na neke vrlo teške teme sa mnogo mašte, ili na teme paralelnih svetova sa našim Univerzumom. Kao, drugih stvarnosti. Novac možeš zaraditi ali će ti u početku biti jako teško. Status i karijera idu znatno kasnije ako si rešila time da se baviš. Šta bih ja uradila da sam na tvom mestu? ja bih pisala, ali posle radnog vremena, za početak. Onda bih krenula da objavljujem i tek kada se prva knjiga dobro proda nastavila bih. Dakle, moguć uspeh sa pisanjem ali kasnije u životu (nakon npr 45.godine) jer sa više statističke verovatnoće
Draga Anđela,
Sa ovim odgovorom ste me obradovali ali i rastužili zbog toga što ste rekli kasnije u životu tj., nakon 45 g.. Dosta pratim književne konkurse i šaljem priče, ali do sada bez većeg uspjeha. Pošto sam trenutno nezaposlena, kakva mi je šansa za zaposlenje i hoće li i to biti poslije 45? :D
Hvala još jednom. Veliki pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Arcadia piše:
12 Jun 2021, 21:33
Draga Anđela,

Hvala na odgovoru. Imam veoma široka interesovanja iz različitih oblasti, ali ipak znam šta bih volela i koje su mi želje i dugoročni planovi. Uglavnom shvatila sam da mi najviše odgovara da kombinujem dva različita posla, interesovanja, hobija kako mi nijedan nebi dosadio 😀

Da li možeš reći za devetu kuću kako bih lakše odredila da li je u blizancima ili raku? Unapred hvala na odgovorima💐
Draga, rektifikacija, kao metoda tačnog utvrđivanja vremena rođenja zahteva više stvari, od prilike devet bitnih momenata u životu. Međutim ja ću to sada preskočiti jer ovde radimo finu ali izuzetno bitnu rektifikaciju. Ovo je jedan od tzv. horoskopa sa nezgodnim vremenom rođenja ali ne brigaj, dešava se to u praksi često. Ono što je jako bitno jeste kakav si to preokret u životu imala oko 13.5 godina života? i kada je tačno taj događaj bio. Po tome ćemo utvrditi gde se nalazi Ascendent, da li je na 29.32 ili je na 29.09, jer svaki stepen ima 60 lučnih minuta što predstavlja jednu godinu. OVde je stvar jednostavnija nego što misliš: čak i ako ti je npr Strelac na vrhu 4 on toliko malo kuće zahvata, da se ne može gledati kao vladar kuće, prosto tako horoskop ne radi. Već se uzima samo kao tehnički vladar i utiče na totalno nagle optimistične odluke jer je 29. stepen uvek stepen vrhunca ali i naglosti i nestabilan, dakle to bi bile nestabilne odluke, ili je Jarac, gde se konkretno držiš načela i ne srljaš puno. Ako su ti misli više vezane za sticanje lične imovine, kako da napraviš stabilnu imovinu, onda je vrh kuće Jarac, a ako su ti misli u smeru da ti radiš neki specifičan posao pa ti je bitnije šta radiš od toga koliko zarađuješ, onda je definitivno Strelac. Bilo kako bilo, obe planete stoje odlično. s tim što je Strelac na 29 na vrhu tri nosilac naglosti u mislima. Deveta kuća ide da se rektifikuje samo ako sebe ne možeš pronaći kroz vrh treće kuće: ako po svaku cenu želiš da odeš u inostranstvo ili da se stručno doškoluješ do maksimuma mogućeg onda je na vrhu devete kuće 29. stepen znaka Blizanaca koji će te naročito vući da ti se sviđa Amerika (blizu je Betelgiz, zvezda Amerike). Ako je tvoje stremljenje ka tome da putuješ više turistički, da upoznaješ ljude i družiš se tamo, onda je definitivno Rak, koji pokazuje upravo to.
Za bilo koju rektifikaciju morala bih te pitati još par pitanja, ali, generalno gledano, i vrh 3 i vrh 9 ako su na 29. doneće ti naglost, a ako su na 0 priča je stabilnosti a simboliku kuće moraš gledati kroz vodeći znak a ne kroz znak koji sa 0.03 npr seče jednu kuću. Hajde odgovori mi na ova pitanja pa ćemo videti :)
I da ti kažem, ovo je život pun naglih promena po Ascendentu, pa ako si ih već imala obzirom na datum rođenja (naravno znam koji je:) kao i preokreta onda je to to.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
13 Jun 2021, 12:27
Andjela Kostic piše:
Pisac piše:
Poštovanje,

Hvala unaprijed
PisacWRIGC1.JPG
Draga moja Pisac,
Draga Anđela,
Sa ovim odgovorom ste me obradovali ali i rastužili zbog toga što ste rekli kasnije u životu tj., nakon 45 g.. Dosta pratim književne konkurse i šaljem priče, ali do sada bez većeg uspjeha. Pošto sam trenutno nezaposlena, kakva mi je šansa za zaposlenje i hoće li i to biti poslije 45? :D
Taman posla! Za zaposlenje uvek možeš ali ti kažem da se pisanjem možeš baviti nakon posla koji donosi egzistenciju. I ti jesi dobar pisac, i proći ćeš. ali do tada: izbegavaj zabavne i umetničke sadržaje tu ćeš se mnogo davati i mnogo iskidati. Može rad sa decom ali je to za tebe teškoća. Obzirom da ti je stelijum u Jarcu, može neki posao koji jeste dosadan ali da ti donosi stabilne izvore prihoda što ništa što je vezano za lepe sadržaje (kozmetika, moda, deca, zabava, turizam) neće proći. Ja da sam na tvom mestu bavila bih se osiguranjem života.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
13 Jun 2021, 22:06
Pisac piše:
13 Jun 2021, 12:27
Andjela Kostic piše:

PisacWRIGC1.JPG
Draga moja Pisac,
Draga Anđela,
Taman posla! Za zaposlenje uvek možeš ali ti kažem da se pisanjem možeš baviti nakon posla koji donosi egzistenciju. I ti jesi dobar pisac, i proći ćeš. ali do tada: izbegavaj zabavne i umetničke sadržaje tu ćeš se mnogo davati i mnogo iskidati. Može rad sa decom ali je to za tebe teškoća. Obzirom da ti je stelijum u Jarcu, može neki posao koji jeste dosadan ali da ti donosi stabilne izvore prihoda što ništa što je vezano za lepe sadržaje (kozmetika, moda, deca, zabava, turizam) neće proći. Ja da sam na tvom mestu bavila bih se osiguranjem života, pogledaj Grawe ili Life Safe pa će ti biti jasno o čemu ti govorim.
Pošalji Odgovor