Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Lina

Re: Posao

Poruka od Lina »

https://ibb.co/Jr5DP1F

Da li se kod mene naziru promjene na poslovnom planu??
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

pjovanaa piše:
07 Jun 2021, 09:53
Pozdrav Andjela...
Volela bih da cujem kako vidis moju poslovnu karijeru? Tj sta natalna karta kaze :)
Datum rodjenja je 1.11.1994, Uzice 12h28min (u podne)
pjovanaWRIGC6.JPG
pjovanaWRIGC6.JPG (38.32 KiB) Pregledano 1530 puta
Draga moja pjovana, ti si projektovana za život sa nekoliko preokreta ali svaki će ti doneti stabilnost i dobro. Vidim ti karijeru vezanu za usku sturku npr neku usku specijalizaciju posle studija ili za inostranstvo. Neće biti lako, ali ćeš imati veliki uspeh i dosta sreće, čak i onda kada to ne budeš videla. Samo nemoj dozvoljavati partneru da utiče na razvoj tvoje karijere. Prosto, razdvoji karijeru i partnerske odnose
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
07 Jun 2021, 14:10
https://ibb.co/Jr5DP1F

Da li se kod mene naziru promjene na poslovnom planu??
Da. U 2022. godini
Lina

Poruka od Lina »

Andjela, moze li posao da bude vezan za inostranstvo ???
Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lina piše:
08 Jun 2021, 08:03
Hvala
Ne znam šta je na slici jer je dosta zbijeno...ako ćeš sada ići ili očekuješ inostranstvo potrebno je uraditi godišnji horoskop. Ali ako ti je baš bitno pošalji mi podatke datum vreme i mesto rođenja i gde si provela zadnji rođendan. Ovako ne mogu videti ništa, naročito što mi treba puno vremena da gledam i ovako
MajorTom

Poruka od MajorTom »

Znaci kako mi je tranzitni Jupiter stao na direktivno Sunce, napravio konjukciju sa natalnom Venerom kao vladarem 10 polja, i sextil sa natalnim Marsom, stalne tenzije na poslu, nerazumijevanja sa saradnicima, neke nelogicne situacije, da mi je doslo otkaz da dam.Tranzitni Saturn sada radi i trigon na PL0MC, ali jako mucan period na poslovnom planu za mene, ne vidim natalne polozaje i aspekte koji bi ukazivali na to.
Lina

Poruka od Lina »

Andjela Kostic piše:
08 Jun 2021, 09:22
Lina piše:
Hvala
Ne znam šta je na slici jer je dosta zbijeno...ako ćeš sada ići ili očekuješ inostranstvo potrebno je uraditi godišnji horoskop. Ali ako ti je baš bitno pošalji mi podatke datum vreme i mesto rođenja i gde si provela zadnji rođendan. Ovako ne mogu videti ništa, naročito što mi treba puno vremena da gledam i ovako
Poslala sam podatke...
draga pošalji ih ili ovde na pp ako ne želiš javno da budu ili na mail sa sajta: andjela@astrolog.rs. Veruj mi da ih nisam dobila. A ako si ih negde javno stavila, izvini i za to, ne mogu naći :(
Arcadia

Poruka od Arcadia »

Draga Anđela,

Da li mi možeš reći nešto o poslovnoj strani mog natala? Ka kojoj profesiji je najbolje da se fokusiram? Završila sam master na ETF-u, ali oduvek imam želju da se bavim psihologijom i umetnosću, konkretno slikarstvom. Razmišljam i o doktorskim studijama u inostranstvu pa me zanima da li da se usmerim u nekom drugom pravcu ili da ostanem pri inženjerstvu i računarstvu? Ili je možda bolje da se bavim nekim preduzetnišvom? Da li bi imala više uspeha ovde ili negde u inostranstvu?

Unapred hvala na odgovorima.

[
20210612_172925.png
20210612_172925.png (114.06 KiB) Pregledano 1515 puta
]
Lina

Poruka od Lina »

Lina piše:
15 Jun 2021, 12:31
Andjela Kostic piše:
08 Jun 2021, 09:22
Lina piše:
Hvala
Poslala sam podatke...
draga pošalji ih ili ovde na pp ako ne želiš javno da budu ili na mail sa sajta: andjela@astrolog.rs. Veruj mi da ih nisam dobila. A ako si ih negde javno stavila, izvini i za to, ne mogu naći :(
Sve je ok Andjela. Ja se slabo snalazim na forumu. Nesto sam slala, ali izgleda da privatnu poruku nisam dobro poslala....
Saljem na mail....
Hvala 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Arcadia piše:
15 Jun 2021, 16:10
Draga Anđela,

Da li mi možeš reći nešto o poslovnoj strani mog natala? Ka kojoj profesiji je najbolje da se fokusiram? Završila sam master na ETF-u, ali oduvek imam želju da se bavim psihologijom i umetnosću, konkretno slikarstvom. Razmišljam i o doktorskim studijama u inostranstvu pa me zanima da li da se usmerim u nekom drugom pravcu ili da ostanem pri inženjerstvu i računarstvu? Ili je možda bolje da se bavim nekim preduzetnišvom? Da li bi imala više uspeha ovde ili negde u inostranstvu?

Unapred hvala na odgovorima.

[20210612_172925.png]
Prvo, hvala ti za ovako divnu, profesionalno stavljenu sliku. Svaka ti čast! Idemo redom: Poslovna strana govori da ćeš mnogo muke imati u prvoj trećini karijere, tražićeš se dosta. U samom startu sa dosta 29.tih stepenova život je i okrenut na velike promene. Tek posle sredine karijere očekuje te veći uspeh. Inače, do tada, izbegavaj poslove koji zahtevaju veliki fizički rad, makar to bilo i nešto za umetnost. Psihologija je ovde bolja varijanta zbog položaja Meseca ali bi te i ljudi smorili vremenom jer ipak Mesec ima opoziciju sa Plutonom pa bi se puno uživljavala u njihove priče. Slikarstvo nije loše i sa Venerom egzaltiranom u pet trebaš odmah krenuti ali će ti zbog kvadrata na Mars ovde prihodi do druge polovine karijere biti ograničeni. Trebaš definitivno raditi nešto što voliš, to obavezno. Inostranstvo bih ti i sama preporučila. Od zemalja idu zemlje koje su bogate, okružene morem ili Amerika. Preduzetništvo ti ne preporučujem tačnije tek posle sredine karijere, u suprotnom ćeš doći u situaciju nerealnog sagledavanja troškova i onda ćeš raditi samo za porez državi. Za inženjerstvo i računarstvo imaš odličnu mogućnost već krajem prve trećine karijere, da budeš primljena pa ćeš značajno sebi olakšati ako tim pravcem nastaviš iako to baš nije ono što bi ti želela (Sunce u Vodoliji, Saturn i Uran u Strelcu na vrhu tri, dovešće te pre do inostranstva)
Pošalji Odgovor