Selidbe
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Selidbe
Kontakt imate na sajtu, piši na viber. A forum je osmišljen samo da mogu dati brz odgovor ali verujem da ito znači:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
U reduAndjela Kostic piše: ↑16 Jun 2021, 16:50Kontakt imate na sajtu, piši na viber. A forum je osmišljen samo da mogu dati brz odgovor ali verujem da ito znači:)
Ne mogu da Vas registrujem na Viber-u...Lina piše: ↑16 Jun 2021, 17:55U reduAndjela Kostic piše: ↑16 Jun 2021, 16:50Kontakt imate na sajtu, piši na viber. A forum je osmišljen samo da mogu dati brz odgovor ali verujem da ito znači:)![]()
Kao da Vas nema...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Mery,
ovde je vrlo moguće da ćeš otići u inostranstvo. Ipak, trebaš znati da ćeš se na početku verovatno jako namučiti da odeš ili ćeš se tamo namučiti neko vreme. Moći ćeš da stekneš u inostrasntvu, naročito ako govorimo o Austriji ili Nemačkoj, ali kasnije u životu. Ti i trebaš da ideš, jer u zemlji porekla nećeš postići takve rezultate kao u inostranstvu, ali ne očekuj da ako odeš odmah rešiš sve probleme. Naime, i u inostranstvu bi mogla gubiti poslove u prvo vreme....otići ćeš naglo i neočekivano verovatno
Svaka vam čast Andjela ,jeste tako bar dosad neke stvari što su mi se desile ,prvo otišla u Švicarska (podznak sam devica)
,ali to bilo onako par meseci u posetu.nagli odlazak možda povezujete preko Uran u strelac,imam vladar 4 u 9(strelac vladar Jupiter u 9 u biku).Moj mesec u 12kuca teži inostranstvu i tako kako što ste rekli mučenje ima za odlazak .Hvala puno i ako ne smeta vam ,ako vidite još nešto recite mi

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Svaka karta sadiži mnogo podataka. ja sam uradila sve što sam mogla na prvi pogled. Tebi želim svaku srećuMery piše: ↑17 Jun 2021, 15:48Svaka vam čast Andjela ,jeste tako bar dosad neke stvari što su mi se desile ,prvo otišla u Švicarska (podznak sam devica),ali to bilo onako par meseci u posetu.nagli odlazak možda povezujete preko Uran u strelac,imam vladar 4 u 9(strelac vladar Jupiter u 9 u biku).Moj mesec u 12kuca teži inostranstvu i tako kako što ste rekli mučenje ima za odlazak .Hvala puno i ako ne smeta vam ,ako vidite još nešto recite mi
![]()
![]()
-
Profesorica
Draga Andjela, molim vas da pogledate da li je moguca selidba u inostranstvo, sad na ove godine.. Moje podatke: 05.06.1974. Bitolj, Makedonija, u 13.50h. Hvala unapred.