Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Brankica

Re: Ljubav

Poruka od Brankica »

Andjela Kostic piše:
13 Jun 2021, 22:12
Brankica piše:
13 Jun 2021, 20:20
Poštovana Anđela,
trebala bi mi pomoć oko ljubavnog dela karte. :)
Da li je veza u kojoj sam vredna truda, i da li će rezultirati brakom?
Rođena sam 7.1.1989. u Beogradu 10:10 ujutru.
Unapred hvala. :*
Draga moja Brankice,
ja ti ne mogu reći hoće li ti sadašnja veza uspeti na žalost, jer nemam još dosta podataka. To je nešto što se radi kao konsultacija uporednog horoskopa. Jednom ću na sajt okačiti pisani deo da se uverite koliko tu posla ima. Ono što ti mogu reći jeste opis partnera za brak:
može biti tvojih godina ili mlađi od tebe, veza će biti nestabilna zbog njegovog karaktera od samog početka, uvek će imati dozu svoje individuje u braku ili bitnoj vezi a kako je pokazivač njega naročito blizu dvanaeste kuće, u braku će postojati tajne....stoga: pošto ti drugi brak savršeno stoji, ali savršeno, kreni sa ovim da živiš pa ćeš videti. Bitno je da ne stvarate porodicu. Ako krene da mulja, da petlja, da laže, da zaključava mobilni, ako ima društvene mreže, ako priča da svako treba da ima svoje individualno vreme - izgovor da ne znaš gde je, onda ćeš lako. Raskineš i tražiš ovog koji ima veze sa inostranstvom ili je stranac, izuzetan lik, ne mora biti stranac ali onda je profesor, doktor nauka ili iz dobre porodice. Za prvog muža (prvu bitnu vezu gde živiš sa nekim) vezivaće te neka imovina pa gledaj da se što manje petljaš sa njim u finansije dok ne vidiš šta ćeš
Hvala ti draga na ovako brzom odgovoru. 🙂
Za karakter, on jeste pomalo nestabilan, ima ponekad neko, ajde da kažem dečje, razmišljanje. A za sakrivanje informacija, prećutao mi je nešto u vezi svog zdravstvenog stanja, ja sam sama zaključila šta je problem. E sad me buni, da li je taj drugi brak nešto što mi svakako sleduje, ili ako "prvi" ništa ne petlja, ja sam srećna, i nikad ne sretnem tog profesora?

Izvini ako sam malo dosadna, i još jednom veliko hvala na nesebičnoj pomoći koju pružaš. 😘
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Brankica piše:
14 Jun 2021, 00:49
Andjela Kostic piše:
13 Jun 2021, 22:12
Brankica piše:
13 Jun 2021, 20:20
Poštovana Anđela,
trebala bi mi pomoć oko ljubavnog dela karte. :)
Da li je veza u kojoj sam vredna truda, i da li će rezultirati brakom?
Rođena sam 7.1.1989. u Beogradu 10:10 ujutru.
Unapred hvala. :*
Draga moja Brankice,
ja ti ne mogu reći hoće li ti sadašnja veza uspeti na žalost, jer nemam još dosta podataka. To je nešto što se radi kao konsultacija uporednog horoskopa. Jednom ću na sajt okačiti pisani deo da se uverite koliko tu posla ima. Ono što ti mogu reći jeste opis partnera za brak:
može biti tvojih godina ili mlađi od tebe, veza će biti nestabilna zbog njegovog karaktera od samog početka, uvek će imati dozu svoje individuje u braku ili bitnoj vezi a kako je pokazivač njega naročito blizu dvanaeste kuće, u braku će postojati tajne....stoga: pošto ti drugi brak savršeno stoji, ali savršeno, kreni sa ovim da živiš pa ćeš videti. Bitno je da ne stvarate porodicu. Ako krene da mulja, da petlja, da laže, da zaključava mobilni, ako ima društvene mreže, ako priča da svako treba da ima svoje individualno vreme - izgovor da ne znaš gde je, onda ćeš lako. Raskineš i tražiš ovog koji ima veze sa inostranstvom ili je stranac, izuzetan lik, ne mora biti stranac ali onda je profesor, doktor nauka ili iz dobre porodice. Za prvog muža (prvu bitnu vezu gde živiš sa nekim) vezivaće te neka imovina pa gledaj da se što manje petljaš sa njim u finansije dok ne vidiš šta ćeš

Hvala ti draga na ovako brzom odgovoru. 🙂
Za karakter, on jeste pomalo nestabilan, ima ponekad neko, ajde da kažem dečje, razmišljanje. A za sakrivanje informacija, prećutao mi je nešto u vezi svog zdravstvenog stanja, ja sam sama zaključila šta je problem. E sad me buni, da li je taj drugi brak nešto što mi svakako sleduje, ili ako "prvi" ništa ne petlja, ja sam srećna, i nikad ne sretnem tog profesora?

Izvini ako sam malo dosadna, i još jednom veliko hvala na nesebičnoj pomoći koju pružaš. 😘
NIkome ništa ne sleduje. Čovek se mora boriti za rezultate kakav god mu je horoskop a moja ti je kuma (horoskop je na sajtu) pravi primer. Njen je horoskop izazovan a ona je uspela prebroditi sve nedaće. Ali, kada stoji za "drugi brak" odlična kombinaicja, to znači da treba, naročito ako si sa tim momkom dugo, ili ako ste već živeli zajedno i već nisi zadovoljna, da napraviš sebi mesto za nove prilike. Naravno da je sa odličnim astrološkim mogućnostima mnogo lakše naći "gospodina Pravog" ali opet, izbor je na tebi i na tome šta ćeš uraditi. Prvo trebaš raditi na svojoj sigurnosti, ovde nemaš problem partnera ti lično imaš problem nesigurnosti...zato je došao partner koji je sakrio bolest. Da bi ti došao kvalitetan partner i sama moraš biti staložena, stabilna, odmerena ali otresita, prosto jača. Nadam se da me razumeš? Iz Univerzuma privlačimo ono što jesmo u tom momentu. To da znaš. Samo što su tebi ogromne šanse da privučeš super lika a neko te šanse nema i potrebno mu je mnogo više rada na sebi da bi se tako što desilo....nadam se da razumeš? :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Brankica

Poruka od Brankica »

Sve razumela. 😁 I sad mi jesu neke stvari jasnije.
Hvala ti puno. 😘
Klarisa

Poruka od Klarisa »

Postovana Andjela,

Rodjena sam 19.3.1994., Tešanj, u 4:40. I bila bih zahvalna kada bi mi ukratko protumacila kakve su natalne predispozicije za ljubav, generalno, ali i u neko skorije vrijeme... za nesto stabilno i kvalitetno?
Vec godinama se skoro nista ne desava na polju ljubavi, a i ti neki rijetki pokusaji su zavrsavali neslavno.

Unaprijed zahvalna na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Klarisa piše:
15 Jun 2021, 16:43
Postovana Andjela,

Rodjena sam 19.3.1994., Tešanj, u 4:40. I bila bih zahvalna kada bi mi ukratko protumacila kakve su natalne predispozicije za ljubav, generalno, ali i u neko skorije vrijeme... za nesto stabilno i kvalitetno?
Vec godinama se skoro nista ne desava na polju ljubavi, a i ti neki rijetki pokusaji su zavrsavali neslavno.

Unaprijed zahvalna na odgovoru.
KlarisaWRIGC1.JPG
KlarisaWRIGC1.JPG (39.35 KiB) Pregledano 2824 puta
Draga Klarisa,
problem nije u tebi već u mladićima koje privlačiš. Mesec u Blizancima daje ti nesigurnost u emocijama. Zato moraš da zauzmeš čvrst stav: Šta je ono što ti od muškarca zaista želiš? Dobra si, i ne juriš avanture već imaš potrebu stabilne ljubavne veze. Muž će ti biti super, tj predstavljeni partner. Bićete vezani, ali on neće tako brzo, jer ti je Sunce predstavnik njega, u uklještenom znaku Riba u prvoj kući. IPak, ovde se vidi da ti u ljubavi može biti bitan period nakon 28. godine života a isto tako vrlo zanimljiv period uopšte već u sledećoj 2022.
Klarisa

Poruka od Klarisa »

Zahvaljujem mnogo na odgovoru. :)
Ako ce, u konacnici, doci nesto kvalitetno, ne plasim se cekanja, ali moze li se ocekivati da ce prelazak Jupitera kroz Ribe ili Saturna aktivirati taj ukljesteni znak?

I takodjer, moze li malo detaljniji opis partnera iz natala? Da li je moguce da dodje kroz posao ili da bude stranac? Obzirom da mi je u poslu konstantno komunikacija sa strancima, neko sam vrijeme i zivjela vani, a i neki mi osjecaj, u posljednje vrijeme, govori da se necu zadrzati ovdje gdje sam sada.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Klarisa piše:
17 Jun 2021, 17:56
Zahvaljujem mnogo na odgovoru. :)
Ako ce, u konacnici, doci nesto kvalitetno, ne plasim se cekanja, ali moze li se ocekivati da ce prelazak Jupitera kroz Ribe ili Saturna aktivirati taj ukljesteni znak?

I takodjer, moze li malo detaljniji opis partnera iz natala? Da li je moguce da dodje kroz posao ili da bude stranac? Obzirom da mi je u poslu konstantno komunikacija sa strancima, neko sam vrijeme i zivjela vani, a i neki mi osjecaj, u posljednje vrijeme, govori da se necu zadrzati ovdje gdje sam sada.
Draga moja Klarisa,
tu gde ne dajem detaljniji odgovor, ja ne mogu znati odakle dolazi dok se detaljno ne uradi natal. Tebi je vladar sedme kuće Sunce ali u uklještenom znaku. Dolazi kasnije, ili dolazi odnekud...i da, može biti stranac i to iz dalekog inostranstva
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
02 Feb 2021, 09:04
Da li je ovo tvoj Davison sa osobom?
ja sada tumačim Davison
Prvi, stariji partner bilo da si ti ili partner opisan je znakom Vage, Venerom konkretno. U vezu se ulazi bez želje da veza traje, iz nekakve strasti jer je u toj kući prvo Mars koji nosi želju za seksom npr ili želju da se naglo uđe u odnos iz nekog drugog razloga. Venera je u opoziciji sa Saturnom - ne želi se trajanje veze. Venera je međutim dobro pozicionirana sa Mesecom pa se prvi partner koji je stariji može prevariti u proračunu i vezati se emotivno ali kasnije ako odnos prođe prvu krizu - svađe, jer je Mars u znaku Vage a Vaga je odnos. Osoba je već ušla iz naglosti u ovaj odnos pa će se naglost zadržati kao i želja za akcijom (većinu prve kuće drži Škorpion). Jupitera ne posmatramo ili ga posmatramo tako da konstatujemo da je na kraju veze moguć raskid zbog nedostatka finansija (Jupiter opozicija Saturn) pa se osoba mora snalaziti i možda otići na drugu teritoriju od osobe opisane sedmom kućom.
Sedma kuća, opis je drugog, mlađeg partnera. Ovan na vrhu 7 sa Marsom na vrhu 1 govori o povezanosti obe osobe, i druga osoba s istom namerom ulazi u odnos, dopada mu se strast prve osobe. Venera živi u Marsu (Venera je u Škorpionu a Mars vlada Škoprionom) pa govorimo isključivo o strastima jer je i ova Venera odnosa u znaku svoga pada. Stvari se okreću nakon pet vremenskih jedinica (pet dana, pet meseci ili pet godina) jer sada drugi partner postaje Venera pa ono što je prvi osećao za drugog na početku odnosa, drugi oseća za prvog. Ovo je problematičan odnos pun strasti i svađa. Saturn u 7 govori da će drugi partner kad tad okončati ovaj odnos prevremeno, da odnos nema mogućnost trajanja na žalost. Sunce konjunkcija Neptun govori o buđenju nakon opet oko 8 vremenskih jedinica koliko je orbisni luk Sunca i Neptuna. Ako odnos preživi 8 vremenskih jedinica što je verovatnoća od 5% onda se može očekivati ulaganje u zajednički rad u nečemu, nekom poslu (Mars poprima elemente zajedničkog rada). Mars i Venera su kao vladari 1. i 7. itekako povezani jer su u recepciji (Mars živi u Veneri Venera živi u Marsu), međutim, krajnji ishod dubljih emocija pokazuje Mesec a on je u Jarcu, znaku koji ne voli...
Andjela, jučer sam otkrila dvije opcije na astro, dala sam pogrešnu verziju.

Razlika je, Jupiter je u 2 kući. Da li tad mjenja značajno priču Jupitera iz 2. Kuće opozicija Saturnu u 7. kući?

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ne znam, izgubila sam nit...ali ako je Davison, on se brzo menja
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
18 Jun 2021, 17:29
ne znam, izgubila sam nit...ali ako je Davison, on se brzo menja
Nisam stavila tranzite ili progresije jednostavno sam pogriješila opciju tačne karte.

Stavila sam pogrešnu opciju za Davison kartu, odnosno prva varijanta je pogrešna. ☺️

Zato sam pitala da li je dotični aspekt važan.

Hvala ☀️
Pošalji Odgovor