Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

To zavisi samo od vas dvoje. Mnogo se stvari vidi iz detaljnijih oregleda ali ovde kod tebe nije naznačeno natalno
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Persida

Poruka od Persida »

Draga Andjela,rodjena sam 18.06.1992. 04:00 Beograd.Zanima me sta me ocekuje na polju ljubavi i braka,tj.da li cu se ikada uopste udati? :D
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Zamolila bih Vas da pogledate moju natalnu kartu i napisete sta vidite vezao za mog buduceg bracnog partnera. Nisam do sada bila u braku. Rodena sam 28.11.1975. u 15.35 u Pristini. Unapred se zahvaljujem na odgovoru. Mila iz Nisa.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Persida piše:
24 Jun 2021, 21:54
Draga Andjela,rodjena sam 18.06.1992. 04:00 Beograd.Zanima me sta me ocekuje na polju ljubavi i braka,tj.da li cu se ikada uopste udati? :D
PersidaWRIGC3.JPG
PersidaWRIGC3.JPG (40.16 KiB) Pregledano 2335 puta
Slatko si me nasmejala!
Pa što se ne bi udala :) svako ima opis pete i sedme kuće i samo je pitanje slobodne volje kako ćeš proći u braku. Retko se kad vide otežanja ili sa fiksnim zvezdama nemogućnost udaje. Baš retko. Prilikom odabira dosta se svodiš raciom, mnogo mozgaš ko je dobar ko ne, i naravno pogrešne procene su normalne. zbog toga problemi. Dosta komunikacije, malo prave akcije. Međutim, muž je opisan kao neko ko dolazi preko prijatelja, možda je iz istog mesta rođenja ali ne živi ovde i dobar je:) mogućnost ljubavi od 29. do 31. godine
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mila1975 piše:
25 Jun 2021, 09:51
Zamolila bih Vas da pogledate moju natalnu kartu i napisete sta vidite vezao za mog buduceg bracnog partnera. Nisam do sada bila u braku. Rodena sam 28.11.1975. u 15.35 u Pristini. Unapred se zahvaljujem na odgovoru. Mila iz Nisa.
Mila1975WRIGC4.JPG
Mila1975WRIGC4.JPG (40.19 KiB) Pregledano 2333 puta
Draga Mila,
po ovom horoskopu trebalo je da se udaš i to pre tridesete godine života, ili barem živiš sa tipom koji je dosta otvoren, dosta toga video u životu, ali po malo nezrelim. Kriza što se tiče bitne zajednice kod tebe tu ide odmah, nakon nekoliko meseci. Iz druge mogućnosti imamo starijeg, stabilnog partnera ali ova je veza osuđena na određeni rok trajanja....čudim se kako je moguće da se nisi ni udavala...ili vreme dobro nije upisano
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Vreme je sigurno tacno. Mnogi astrolozi i to poznati, su mi gledali natalnu kartu i svi videli brak, ali nikako da se to ostvari. Nisam zivela ni sa jednim momkom, cak nisam ni imala neku ozbiljnu vezu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

I za to ina objašnjenja: karta je radi, dobila si planetnu rezonanciju ranije ili kasnije. Ovo definitivno nije tvoja karta
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Majka se seca kada se porodila. Imam iz porodilista karton kada sam otpustena pise to vreme. U izvodu rodenih je isto vreme. Kako moze da bude da to nije moja karta. Tumacili su mi natalnu kartu svi nasi najpoznatiji astrolozi- Predrag Petkovic, Nikola Stojanovic, Sanja Colja, Vladimir Vlajic i jos neki i sve je tacno sto kazu, ali stupanje u brak nikako da se desi. Hvala Vam na odgovoru. Veliki pozdrav od mene.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Već sam ti odgovorila na to pitanje. Oko 10 procenata ljudi ne dobiju planetarnu rezonanciju na koru malog mozga odnosno delovanje planeta u vreme preseka pupčane vrpce. To nije tvoj horoskop iako si tada rođena. Pročitaj više o tome, ima puno literature Keplar Instiituta na tu temu. A ako ti to ni jedan od tih astrologa nije rekao to je već zabrinjavajuće....na Kepleru se prvo to uči
Mila1975

Poruka od Mila1975 »

Prvi put cujem za to. Potrudicu se da pocitam o tome. Hvala na odgovoru.
Pošalji Odgovor