Astrologija
-
Vodolija93
Re: Astrologija
Natalno Saturn u 12 kuci(vodolija), konjukcija sa asc i Suncem u prvoj kuci (Sunce vladar 7 kuce). Saturn i Sunce imaju trigon sa Mjesecom i Jupiterom u 8 kuci(vaga), Mjesec vlada 5 kucom, a Jupiter 10. Sta bi mogao donijeti saturnov povratak? Prva kuca mi je ukljestena (ribe, planeta merkur) a u sedmoj ukljestena djevica, bez planeta u 7 kuci.
Draga Andjela, ja sam rodjena 12.12.1980. u 17:50 u Boru, sta kazu moje planete?
Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim te stavi sliku ili mi daj podatke. Nemam ovako predstavu, pravu sliku.Vodolija93 piše: ↑23 Jun 2021, 22:51Natalno Saturn u 12 kuci(vodolija), konjukcija sa asc i Suncem u prvoj kuci (Sunce vladar 7 kuce). Saturn i Sunce imaju trigon sa Mjesecom i Jupiterom u 8 kuci(vaga), Mjesec vlada 5 kucom, a Jupiter 10. Sta bi mogao donijeti saturnov povratak? Prva kuca mi je ukljestena (ribe, planeta merkur) a u sedmoj ukljestena djevica, bez planeta u 7 kuci.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Jeco,
previše si osetljiva i moraš čuvati duhovno zdravlje. Život okrenut na borbu i nagle stresove ali se ovo definitivno može dosta korigovati. Širokih si shvatanja, sanjar, naročito kreativna u poslu što svakako treba iskoristiti. Bolje ti je u Srbiji nego vani, ali treba putovati zabave radi. Ljubav nije naročito dobro pozicionirana ali i ovde se može naći rešenje ako se prestrasno ne ulazi u odnos. Prvi partner opisan kao "neprijatelj". Daj Bože da si lekar...
Nisam
potpuno suprotno, bankar trenutno ali pocinjem sa sopstvenim poslom pa ne znam kakvi su izgledi?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
ne znam za to mi treba godišnji horoskop
Tako sam i mislila da uradim, hvala najlepse 
-
Vodolija93
Andjela Kostic piše: ↑24 Jun 2021, 08:13Molim te stavi sliku ili mi daj podatke. Nemam ovako predstavu, pravu sliku.Vodolija93 piše: ↑23 Jun 2021, 22:51Natalno Saturn u 12 kuci, konjukcija sa asc i Suncem u prvoj kuci (Sunce vladar 7 kuce). Saturn i Sunce imaju trigon sa Mjesecom i Jupiterom u 8 kuci, Mjesec vlada 5 kucom, a Jupiter 10. Sta bi mogao donijeti saturnov povratak?
Poslednje učitavanje od Vodolija93 dana 17 Nov 2021, 19:24, učitano 1 put ukupno.
Poštovana Andjela, mene zanima u kojem Vi programu radite učitavanje natalne karte?
Ja sam čula da je astro.com najprecizniji, a vidim kod Vas je neki drugi program u pitanju, u čemu je razlika?
Hvala.
Ja sam čula da je astro.com najprecizniji, a vidim kod Vas je neki drugi program u pitanju, u čemu je razlika?
Hvala.
Andjela, tranzit Ve na natalni Mars, konjukcija, 7 polje.
Da li je to signifikator začetka nove veze ( staru vezu sam prekinula, tvoja analiza Davison je hirurški precizna)?
Koji trazniti su mogući indikatori početka ljubavne veze?
Hvala

Da li je to signifikator začetka nove veze ( staru vezu sam prekinula, tvoja analiza Davison je hirurški precizna)?
Koji trazniti su mogući indikatori početka ljubavne veze?
Hvala