Draga ljudi sa jakim Neptunom uglavnom mogu videti stvari unapred. To ništa nije čudno. Ako pa proričeš onda je dobro da uplatiš tiket na lotou, ali sam stvarno ozbiljna. Probaj na to naterati sebe, da predočiš brojeve. Ako ti to pođe za rukom onda si stvarno vidovita. u suprotnom, ja u tvom horoskopu vidim bujan um, sa puno kreativnosti, mašte i analitike, Neptun ti je na vrhu treće kuće što više govori o intuitivnom, kreativnom umu a manje o vidovitosti.
Karma uvek bude vezana za tekst koji bih trebala da pišem najmanje na celu stranicu, jer se tu priča sama otvara ali recimo da je ovde bila priča pljačke novaca, i da je neko iz direktne genetike predaka taj novac sakrio...
Hoćete reći da vučem neku karmu iz prošlosti. Sad ste me zaintrigirali je li sa majčine ili sa očeve strane?
Kako da otplatim tu karmu i koliko traje?
Pozdrav.
Za takve odgovore potrebno je mnogo više vremena, čak i kada se radi o bazi natala. Vrši se detaljna procena i radi se konsultacija karmičke astrologije a to opet iziskuje detaljnu pripremu
Draga Andjela, zanima me ljubav.
20.10.1995.
18.10h
Sabac
Sandra9WRIGC1A.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1380 puta
Draga Sandra9,
ovo je komplikovana ljubavna slika. Obe ljubavne kuće nalaze se na kritičnim stepenovima pritom se oba veladara Descendenta, što je prikaz bitnog partnera nalaze na 29 stepeni. Reći ću ti samo jedno a tvoje je kako ćeš shvatiti: ovde za tebe nema mesta greškama. Nikakvim. Drži se daleko od kriminalaca, hirurga, političara, dilera, analitičara i onih sa teškim sudbinama. Ako to uspeš kasnije će doći neki stariji prijatelj, veran, i održaćete odnos. Naročito nepovoljne godine za ljubav 26 i 29
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zdravo,
Rođena sam 19.03.1978. u Bg 00.50h. Zanima me da li postoji mogućnost za vise od jednog braka, s obzirom da nisam zadovoljna svojim brakom?
Ivana123WRIGC2.JPG (40.94 KiB) Pregledano 1450 puta
Draga Ivana123
uvek u natalnoj karti postoji opis moguće druge bitne partnerske veze ili braka, nezavisno od toga hoće li ga biti ili ne, što je slobodna volja same osobe. Gledala sam očajne brakove iz kojih žene ili muškarci nisu hteli da izađu. A gledala sam karte brakova koji se baš i nisu morali okončati (mada postoji obrazac a to je da ko ima promenljivu bračnu kuću obično ima i problema). U tvom je slučaju mogućnost dva braka velika, ali ti odmah kažem da će ti i drugi izabranik vrlo sličan prvom, ako rešiš da se ponovo udaješ. Problem je što tebe privlače borci a kasnije ukapiraš da su teške svađalice, kompleksaši u stvari. Ovde tek treći brak daje dobre mogućnosti za zajedničku kuću ili dom, a partnera koji je zaista vredan, mada bi i ovde bilo kombinatorike. AKo si pitala da li može više brakova, ovde se konkretno vidi mogućnost za 3 potpisana braka
Hvala, sa mužem sam bila skoro godinu dana razdvojena (2019.) jer smo rešili da se razidjemo. Međutim kad je počelo sve ovo oko korone u prošloj god opet smo se spojili. Ali nista nije bolje nego ranije. Da li bi on mogao biti taj drugi koji si spomenula kao mogućnost, iako je ista osoba u pitanju ili je mogućnost drugog braka bukvalno sa drugom osobom?
Hvala na odgovoru.
Pre par godina mi je jedna zena astrolog rekla da imam horoskop udovice, a ne nekog ko bi imao vise brakova I to je neko čije ime je, nažalost, poznato u svetu astrologije
Pozdrav
Hvala na odgovoru.
Pre par godina mi je jedna zena astrolog rekla da imam horoskop udovice, a ne nekog ko bi imao vise brakova I to je neko čije ime je, nažalost, poznato u svetu astrologije
Pozdrav
A gde su joj stepenovi udovištva.... pa baš lepo....videla opoziciju Merkura i Plutona i zaključila da ćeš biti udovica....molim one koji prate forum da se uključe....Merkur je esencijalni signifikator muža u ovom slučaju. Pluton iz Vage (Vaga je znak odnosa, kvaliteta veze, braka..) ima opozcijiju sa Merkurom u Ovnu (borba, svađalica)..dispozitor vodi Merkura u znak Raka u sve same pozitivne aspekte i konjunkciju sa Marsom što je u ovom slučaju znak zdravlja...slažem se da je Merkur loš sa Plutonom pa je ovo kao slika nekog trajnog izazova ali....to je preko tvoje ose MC IC što utiče na tvoj status, slika je rušenja statusa, tj da razvod sa njim može da ti uruši status, jer se on neće lako predati, ali takvo što ne bih tvrdila sve i da to vidim jer to nije etički. JEste, imaće neku krizu oko tvoje 45.godine ali to da ćeš ostati udovica ili ćeš ostati udata za trećeg, to samo Tvorac i ti znate
Draga Andjela,
Zanima me ljubav.
05.10.1995.
06:20
Šabac
Ivana5WRIGC3.JPG (40.02 KiB) Pregledano 1430 puta
Draga Ivana5,
ovde je polje ljubavi vrlo turbulentno i jako loše počelo. Naime, zaljubila si ste totalno u pogrešnog čoveka. Njemu je čak moglo nešto i da se dogodi odnosno da naglo prekine kontakt. Aspekt se može aktivirati i oko tvoje 29. godine života i povedi računa jer je ovo posebno nepovoljna godina za veze. Brak sa osobom gde se spaja lepo i korisno ali je ovaj lik fantastičan. Tvojih godina, postikao uspeh, izuzetno napredan, brz, sportista ili bivši sportista ili uniforisano lice, vojnik ili hirurg (radi za vojne ili slične sisteme)