Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
Jeka

Trudnoca

Poruka od Jeka »

Draga Andjela,htela sam da ti postavim pitanje sto se tice braka...Da li je sad povoljan period da ostanem u drugom stanju? :roll: Ima li sanse da iznesem trudnocu?Ja imam taj strah posto sam imala tri spontana do sada,pa trenutno pokusavam ponovo da ostanem u drugom stanju...Inace,rodena sam 24.6.1991 u 08h...Hvala ti vec unapred i veliki pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Trudnoca

Poruka od Andjela Kostic »

Jeka piše:
03 Avg 2020, 15:16
Draga Andjela,htela sam da ti postavim pitanje sto se tice braka...Da li je sad povoljan period da ostanem u drugom stanju? :roll: Ima li sanse da iznesem trudnocu?Ja imam taj strah posto sam imala tri spontana do sada,pa trenutno pokusavam ponovo da ostanem u drugom stanju...Inace,rodena sam 24.6.1991 u 08h...Hvala ti vec unapred i veliki pozdrav
Draga, utvrđivanje materinstva je jako komplikovana stvar za kratak odgovor. Radi se iz više prediktivnih tehnika tako da ovde ne mogu ništa da odgovorim :(
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ica81

Poruka od Ica81 »

Draga Andjela, molim vas za odgovor da li cu ostati trudna i da li ce to biti uskoro? Radimo dugo na tome.Interesuje me da li cu se uskoro ostvariti u ulozi majke? 31.3.1981 14h Beograd
Hvala. Pozdrav Hvala. Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ica81 piše:
21 Apr 2021, 13:31
Draga Andjela, molim vas za odgovor da li cu ostati trudna i da li ce to biti uskoro? Radimo dugo na tome.Interesuje me da li cu se uskoro ostvariti u ulozi majke? 31.3.1981 14h Beograd
Hvala. Pozdrav Hvala. Pozdrav.
Ica81WRIGC7.JPG
Ica81WRIGC7.JPG (39.44 KiB) Pregledano 6365 puta
Draga Ica81,
za tako nešto na žalost horoskop nije dovoljan. Ono što horoskop može jeste da vidi da li je materinstvo moguće ili ne, a to hoće li i kada doći do trudnoće astrologija ne može. Ono šta može je, ali iz više prediktivnih tehnika, da kaže kada je povoljno vreme. Obzirom da se iz tvog natala vidi da ti kućom dece vlada Jupiter a ja znam da će uskoro preći preko Merkura koji je esencijalni signifikator dece, najveće mogućnosti su ti ovog proleća na leto i sledeće godine u martu. Međutim, to se sve detaljno mora potvrditi iz više tehnika. Želim ti da se što pre ostvariš u ulozi majke, jer ovde nema većih prepreka.
goci_87

Poruka od goci_87 »

Draga Andjela i mene interesuje ostvarivanje u ulozi majke. Da li se nešto vidi iz natalne karte?
Pozdrav i divna si ❤️[img]
Rođena sam 10.09.1987 Sarajevo, BiH (+2 zona) u 8:20 a.m.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

goci_87 piše:
01 Maj 2021, 08:07
Draga Andjela i mene interesuje ostvarivanje u ulozi majke. Da li se nešto vidi iz natalne karte?
Pozdrav i divna si ❤️[img]
Rođena sam 10.09.1987 Sarajevo, BiH (+2 zona) u 8:20 a.m.
goci_87WRIGC1.JPG
goci_87WRIGC1.JPG (39.63 KiB) Pregledano 6328 puta
Draga goci_87,
ovde je to što materinstvo kasni problem karme koja se nosi "iz prethodnog života" ako veruješ u takvo što. Ako ne, smatra se da je u genetici predaka bio neko ko je se svesno odrekao deteta, prodao ga ili jednostavno otpisao što je neverovatno veliki greh (Merkur u 12, konj Južni čvor) a tvoj je direktan krvni srodnik, potomak. U ovom slučaju obično se savetuje usvajanje deteta, ne zato što ti nećeš imati dece, to ti niko ne može reći sa izrazitom tačnošću, nego zato da ljubav preneseš na neko dete, i time se razrešiš karme. E sad, vrh pete kuće u Vodoliji govori o mogućnosti problema, kao i Merkur koji se nalazi na Asc. Ovi problemi međutim mogu biti veći ako si imala ranije neki namerni abortus u suprotnom može biti slika spontanih. Međutim, Merkur dispozicijom prelazi u znak Device, a Mesec je već u Ovnu. Ovo ukazuje na evenutalnu statističku mogućnost jednog deteta što opet ne znači niti da ćeš ostati i izneti dve ili tri trudnoće jer će mnogo zavisiti i od toga kako stoi karta partnera.
Maja234

Poruka od Maja234 »

Draga Andjela, pisala sam na temu posao, nadam se da neće biti problem da mi odgovorite još na ovo jedno pitanje, naime, 4 godine sam u braku, želim da se ostvarim kao majka, ali do toga nikako da dođe. Doktori kažu da je sve u redu, ali beba ne dolazi. Da li je moguće da trenutno Saturn, koji radi kvadrat na moje Sunce a i Mjesec, odgadja to sve ili moj natal općenito nema te predispozicije da ću se ostvariti u ulozi roditelja?
23.04.1993,.03:05;Tešanj,BiH
Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maja234 piše:
04 Jun 2021, 10:00
Draga Andjela, pisala sam na temu posao, nadam se da neće biti problem da mi odgovorite još na ovo jedno pitanje, naime, 4 godine sam u braku, želim da se ostvarim kao majka, ali do toga nikako da dođe. Doktori kažu da je sve u redu, ali beba ne dolazi. Da li je moguće da trenutno Saturn, koji radi kvadrat na moje Sunce a i Mjesec, odgadja to sve ili moj natal općenito nema te predispozicije da ću se ostvariti u ulozi roditelja?
Hvala
Draga, na žalost za utvrđivanje dobrih termina materinstva potrebno je raditi ozbiljnu konsultaciju utvrđivanja materinstva. OVako na prvi pogled moguće je da dođe do neke rutinske operacije ili da je od nahlađvanja nastao problem koji je totalno rešiv
Maja234

Poruka od Maja234 »

Andjela Kostic piše:
04 Jun 2021, 13:26
Maja234 piše:
04 Jun 2021, 10:00
Hvala
Draga, na žalost za utvrđivanje dobrih termina materinstva potrebno je raditi ozbiljnu konsultaciju utvrđivanja materinstva. OVako na prvi pogled moguće je da dođe do neke rutinske operacije ili da je od nahlađvanja nastao problem koji je totalno rešiv
Hvala na odgovoru, i da, često imam te neke ženske upale, jednostavno sam sklona tome, ali brzo riješim.
Razmišljamo svakako i o VTO, pa moguće da je to ta operacija što se ukazuje u natalu, ali još nisam ni psihički ni finansijski spremna na taj korak.
Još jednom hvala Vam na odvojenom vremenu.
JovanaJ

Poruka od JovanaJ »

Draga Andjela, hvala na odgovoru na drugoj temi. Interesuje me da li je moguce materinstvo? Kada je povoljno vreme za to? Jos jednom hvala!

12.04.1998.
03:50
Valjevo
Pošalji Odgovor