Poštovana Anđela, zamolila bih Vas da mi kažete nešto o ljubavi/braku, hoće li biti išta od toga jer sam već dugo sama. 28.06.1989. Beograd 07:25. Unapred zahvalna!
ScarletOharaWRIGC2.JPG (40.28 KiB) Pregledano 1128 puta
Draga moja,
ovde ti je partnerstvo lično jako bitno i mnogo energije poklanjaš tome, mnogo više nego što bi zaista trebala. Nervozu stvaraš sama sebi bespotrebno ali tako stoji vrh pete kuće. Početak zabavljanja bila je totalno pogrešna veza, gde si stekla utisak da stvari trebaju ići na silu i da ti nešto mnogo trebaš da se podmećeš. MOgućnost tajne ljubavvne veze sa prijateljem, što ti toplo preporučujem, jer ovo stoji dobro. Na kraju zabavljanja a pred ulazak u brak pojaviće se neki svestrani lik, ali će odnos biti dosta nestabilan i postoji sklonost raskida, razvoda. Nakon nekog vremena, polje drugog braka odlično stoji. Ne sekiraj se puno i nauči da uživaš u svojoj slobodi
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav za Andjelu.
Nova sam na forumu i nadam se da sam na pravom mestu da postavim pitanje.
Rodjena sam 11.01.1978. u 00:45 u Nišu i volela bih da mi kazete da li mi stoji brak i deca u horoskopu?
Vec dugo na polju ljubavi nema nicega.
Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Veliki pozdrav.
draga Andjela,pisala sam u temu ljubav ali nisi mi odgovorila ,molim te reci mi sta vidis za ljubav kod mene ,ima li nova veza Moji podaci:23.01.1989 19:15 h Strumica Makedonija
Pozdrav za Andjelu.
Rodjena sam 11.01.1978. u 00:45 u Nišu i volela bih da mi kazete da li mi stoji brak i deca u horoskopu?
Veliki pozdrav.
sunceWRIGC1.JPG (39.05 KiB) Pregledano 1106 puta
Draga moja,
ovde je polje braka izazovno postavljeno i bila je mogućnost da pre nego se sklopi, rasturi se veza. Naročito kritično trebalo je biti oko 29. i 35. godine života i ovo je vezano sa karmom ljubavnom koja će davati i malo mogućnosti. Međutim, uvek ima šanse. Gledala sam mnogo teže karte a žene su se udavale i imale potomstvo. Stoji mogućnost braka i to sa super osnovama da bude dobar, sklopljen iz ljubavi. Postoji slika mogućnosti sklapanja braka zbog deteta (trudnoća ili želja za porodicom), naglo (kratka veza) sa čovekom koji je takođe iz Niša ili okoline
draga Andjela,pisala sam u temu ljubav ali nisi mi odgovorila ,molim te reci mi sta vidis za ljubav kod mene ,ima li nova veza Moji podaci:23.01.1989 19:15 h Strumica Makedonija
Draga Mery,
izvini nije bilo namerno a odgovoriću ti opet tamo kad vidim verovatno i tamo
MeryWRIGC8.JPG (39.71 KiB) Pregledano 1105 puta
Za novu vezu je potrebno da uradiš godišnji horoskop i to ceo, sa svim predikcijama da bi se videle uopšte mogućnosti za ljubavnu vezu. Uopšteno, ovde u ljubavi nema problema. Postoji mogućnot nekoliko veza, pri čemu je jedna duga, posle jedna sa nekim autoritetom. Udaja je data sudbinski, za čoveka koji će ti dati status i koga ćeš voleti. Biće tu problema ali ništa specijalno
Zamolila bih Vas da mi kažete nešto o ljubavi-braku. Nisam se udavala. 04.12.1980.,Knin,vrijeme rođenja 20:15.
Hvala puno.
NinaWRIGC3.JPG (38.56 KiB) Pregledano 1103 puta
Drage moje devojke uključujući i tebe Nina,
sama udaja neće zavisiti od astrologije već od vašeg sagledavanja stvari, agažovanja u smeru samostalnog napretka da bi ste iz Univerzuma povukle ono kakve zaista jeste u momentu napretka Duše Ako ne radite na sebi, a imate otežana polja ljubavi, umeju da naprave problem u polju vezivanja za nekoga. U tvom slučaju postoji predispozicija za prvi razvod, ali i mogućnost da nalećeš na čudne ljude. I da si se udala (postojala bi najeralnija obcija oko 27., 29., ili 35. ali bi se to moralo proveriti u tvom slučaju) verovatno bi rezultiralo razlazom. Mogućnost za brak kasnije mnogo je bolje, naročito posle 37. godine života.
Draga Mery,
izvini nije bilo namerno a odgovoriću ti opet tamo kad vidim verovatno i tamo
MeryWRIGC8.JPG
Za novu vezu je potrebno da uradiš godišnji horoskop i to ceo, sa svim predikcijama da bi se videle uopšte mogućnosti za ljubavnu vezu. Uopšteno, ovde u ljubavi nema problema. Postoji mogućnot nekoliko veza, pri čemu je jedna duga, posle jedna sa nekim autoritetom. Udaja je data sudbinski, za čoveka koji će ti dati status i koga ćeš voleti. Biće tu problema ali ništa specijalno
Hvala puno draga Andjela,imala dugu vezu to jeste tacno ,a druga tek ce da bude nadam se inace htela da znam dali je u pitanju stranac ,ja tražim puno kod partnera i bitan mi status i to je tacno .Hvala na svemu svako dobro zelim ti
Pozdrav za Andjelu.
Veliki pozdrav.
sunceWRIGC1.JPG
Draga moja,
ovde je polje braka izazovno postavljeno i bila je mogućnost da pre nego se sklopi, rasturi se veza. Naročito kritično trebalo je biti oko 29. i 35. godine života i ovo je vezano sa karmom ljubavnom koja će davati i malo mogućnosti. Međutim, uvek ima šanse. Gledala sam mnogo teže karte a žene su se udavale i imale potomstvo. Stoji mogućnost braka i to sa super osnovama da bude dobar, sklopljen iz ljubavi. Postoji slika mogućnosti sklapanja braka zbog deteta (trudnoća ili želja za porodicom), naglo (kratka veza) sa čovekom koji je takođe iz Niša ili okoline
Draga Anđela, veliko hvala na odgovoru i savetima. Puno mi znači. Veliki pozdrav.
Draga andjela zanima me ljubav šta vidiš šta me čeka na tom planu moji podaci 23.01.1989 19:15h Strumica Makedonija
MeryWRIGC8.JPG (39.71 KiB) Pregledano 1111 puta
Draga Mery,
ja sam dala odgovor na ovo pitanje još davno i uopšte mi nije jasno kako se nije pojavio. Elem, ja ti ne mogu videti šta te čeka u ljubavi, jer je to pitanje godišnjeg horoskopa.