Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Nevenanena

Re: Astrologija

Poruka od Nevenanena »

Rodjjena sam 19 08 1992 11 i 20 Kraljevo interesuje me sve jer je na svim poljima katastrofa lose mi je
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Nevenanena piše:
29 Jun 2021, 21:52
Rodjjena sam 19 08 1992 11 i 20 Kraljevo interesuje me sve jer je na svim poljima katastrofa lose mi je
NevenanenaWRIGC9.JPG
NevenanenaWRIGC9.JPG (41 KiB) Pregledano 1348 puta
Rođena si na kritičnom stepenu po pitanju svih vidova partnerskih odnosa. Trenutno si jako blizu Saturnovog povratka, koji donosi sam po sebi vreme od čak i po dve godine ličnih otežanja. To međutim ne znači da će stalno biti loše. To znači da se moraš potruditi više i ne boriti se protiv stvari koje ne možeš promeniti. To znači da je došlo vreme sebe da menjaš. Pročitaj na forumu temu o objašnjenju Saturnovog povratka. Želim ti što pre oporavak i napredak
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
MajaLo

Poruka od MajaLo »

Pozdrav svima ;)
Rodjena sam 02.07.1979 u 02:35h Loznica/Srbija
Ono sto bi me interesovalo da li menjati posao ili ne ???
Hvala unapred na odgovoru!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

MajaLo piše:
30 Jun 2021, 21:58
Pozdrav svima ;)
Rodjena sam 02.07.1979 u 02:35h Loznica/Srbija
Ono sto bi me interesovalo da li menjati posao ili ne ???
Hvala unapred na odgovoru!
MajaLoWRIGC1.JPG
MajaLoWRIGC1.JPG (40.55 KiB) Pregledano 1385 puta
Što se tiče promene posla u nekom određenom vremenskom intervalu potrebno je raditi godišnji horoskop. Što se tiče uopšteno slike posla kod tebe, ovde je itekako zanimljivo i očekuju se promene u toku sredine karijere. Početak karijere bio je dobar uz nekog protektora iz porodice ili vezanog za porodicu. Sredina ima mogućnost promene, davanja ili dobijanja otkaza usled vrlo nezgodnih poslovnih okolnosti (ljudi oko tebe su katastrofa).. mogućnost većih promena imaš u toku 2022.godine (kod tebe se to vidi...)
MajaLo

Poruka od MajaLo »

Hvala najlepse ♥️
Emma

Poruka od Emma »

Zanima me ljubav i mogućnost ostvarivanja majčinstva.Rođena sam 25.07.1980 u 17:20 u Labinu. Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Emma piše:
05 Jul 2021, 23:41
Zanima me ljubav i mogućnost ostvarivanja majčinstva.Rođena sam 25.07.1980 u 17:20 u Labinu. Hvala
EmmaWRIGC7.JPG
EmmaWRIGC7.JPG (40.27 KiB) Pregledano 1355 puta
Draga Emma,
ovde je mislim malo komplikovana situacija na polju ljubavi a ne dece. Bogat ali promenljiv ljubavni život gde su partneri koje si birala imali dosta ličnih problema. Pritom, Venera u Blizancima sama govori o tvojim ličnim previranjima i promenama u željama što odnos ne trpi na duže staze. Međutim, kako postoji uklješteni znak Raka u sedmoj kući to je projekcija za bolje okolnosti za brak kasnije, iako je brak ranije mogao biti prekinut.
Po pitanju dece treba gledati periode
Emma

Poruka od Emma »

Andjela Kostic piše:
07 Jul 2021, 05:55
Emma piše:
05 Jul 2021, 23:41
EmmaWRIGC7.JPG

Draga Emma,
ovde je mislim malo komplikovana situacija na polju ljubavi a ne dece. Bogat ali promenljiv ljubavni život gde su partneri koje si birala imali dosta ličnih problema. Pritom, Venera u Blizancima sama govori o tvojim ličnim previranjima i promenama u željama što odnos ne trpi na duže staze. Međutim, kako postoji uklješteni znak Raka u sedmoj kući to je projekcija za bolje okolnosti za brak kasnije, iako je brak ranije mogao biti prekinut.
Po pitanju dece treba gledati periode
Draga Anđela,hvala na brzom odgovoru...istina,zivjela sam s nekim 12 godina,nazalost to je jako ruzno zavrsilo,ne mojom krivnjom..nakon toga sam uletila u vezu u kojoj sam već 6 godina ali isto tako nije to ono sta bi trebalo biti ( zivimo zajedno) ..dobro je to sto si rekla..jednostavno ih biram krivo a sve zbog tog lošeg iskustva da ne budem povrijedena..ponuda uvijek ima ali taj moj neki strah me uvijek koči pa nikako se pomaknut..nikako se odlučit a htjela bi stvarno bit ispunjena na tom polju..hvala ti puno na odgovoru :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Emma,
biraj one sa kojima možeš lagano komunicirati ali u smeru da vidiš da te razumeju. To je za tebe rešenje. Nebitno kako izgleda, samo da je dobar čovek
Emma

Poruka od Emma »

Andjela Kostic piše:
07 Jul 2021, 08:53
Emma,
biraj one sa kojima možeš lagano komunicirati ali u smeru da vidiš da te razumeju. To je za tebe rešenje. Nebitno kako izgleda, samo da je dobar čovek
Da,komunikacija i mentalni sklop su mi najbitniji u vezi...izgled mi nikad nije bio bitan kod osobe,bitno je ono u dusi i da se ne osjećam sputano..nadam se da ce mi se poklopiti to sta tražim...za pitanje ostvarivanja majčinstva,ako treba gledati period da li ima naznaka da se to dogodi u periodu od 2 godine ili? Naravno,ukoliko bude sa pravom osobom..draga Anđela,hvala puno na odgovoru i vremenu... 🤗
Pošalji Odgovor