Posao

astrologija i sa njom povezane teme
ivka

Re: Posao

Poruka od ivka »

Draga Anđela,
Odusevljena sam tvojim forumom i samom idejom da se pokrene ovako nesto. Vec danima citam tvoje odgovore na razna pitanja, pa sam odlucila da ga postavim i ja, samo sto se mnogo tesko snalazim na sajtu 😂. Inace, studiram farmaciju prilicno dugo, i sa mnogo poteskoca, konacno sam dogurala do poslednje godine, ali sad nekako ostajem bez snage, pa sam htela da te pitam, ako mozes da pogledas kakav mi je ovaj mesec u pogledu polaganja ispita, kao i kada mogu konacno da ocekujem kraj studija? 😁 Rodjena sam 6.3.1995. u 11:50, u Subotici.
Poslednje učitavanje od ivka dana 15 Jun 2021, 23:14, učitano 1 put ukupno.
Arcadia

Poruka od Arcadia »

Puno hvala na ovako iscrpnom odgovoru. Svaka Vama čast! :)

Slikarstvom sam već i počela da se bavim kao hobijem pored posla u IT-u, mada se nadam da ću uskoro moći da se preusmerim ka nekoj više kreativnijoj branši od programiranja.
U Americi sam bila i radila u struci, ali sam dala otkaz i napustila Ameriku jer način života tamo mi se nije baš sviđao. Od ostalih zemalja Švedska mi se najviše sviđa ( gde sam i bila na studijama godinu dana kao stipendista) i Novi Zeland.
Svakako poslovi u IT-u pružaju najviše mogućnosti za odlazak u insotranstvo, iako sve manje želje imam da nastavim sa programiranjem.

Ako nije previše pitanja, da li mi možeš reći za moju ćerkicu, koja bi ona interosovanja mogla imati, kako bi je preusmerila u dobrom pravcu i da li bi njoj više ovde odgovaralo ili negde u inostranstvu?
Ipak moram i u odnosu na nju da donosim odluke :) Hvala Vam na svim odgovorima!

astro_w2gw_visnja-min.jpg
astro_w2gw_visnja-min.jpg (73.3 KiB) Pregledano 1314 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

ivka piše:
15 Jun 2021, 19:39
Draga Anđela,
Odusevljena sam tvojim forumom i samom idejom da se pokrene ovako nesto. Vec danima citam tvoje odgovore na razna pitanja, pa sam odlucila da ga postavim i ja, samo sto se mnogo tesko snalazim na sajtu 😂. Inace, studiram farmaciju prilicno dugo, i sa mnogo poteskoca, konacno sam dogurala do poslednje godine, ali sad nekako ostajem bez snage, pa sam htela da te pitam, ako mozes da pogledas kakav mi je ovaj mesec u pogledu polaganja ispita, kao i kada mogu konacno da ocekujem kraj studija? 😁 Rodjena sam 6.3.1995. u 11:50, u Subotici.
IvkaWRIGC2.JPG
IvkaWRIGC2.JPG (39.85 KiB) Pregledano 1305 puta
Draga Ivka,
iz tvog horoskopa se na žalost to ne može videti. Ne može se videti ni to kako ćeš završiti studije iz baze natala. Za takva pitanja, koja se odnose na konkretan period mora se raditi ozbiljna konsultacija godišnjeg horoskopa. Naročito je ozbiljna tehnika tromesečnog horoskopa a tek mesečnog...to je dosta posla. Ja vidim da bi ipak, više sreće mogla imati do kraja juna ove godine pa tek onda tamo od kraja ove godine, upravo zato što vidim da tranzitni Jupiter tada kreće iz retrogradnog u direktno stanje, pa ćeš imati više sreće za polaganje ispita. Ipak tako nešto nije dovoljno za ozbiljne predikcije.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ljubavica1

Poruka od Ljubavica1 »

Postovana, zanima me posao posto nikako da krene 17.07.1981. 21:30 Nis. Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ljubavica1 piše:
20 Jun 2021, 21:41
Postovana, zanima me posao posto nikako da krene 17.07.1981. 21:30 Nis. Hvala unapred
Ljubavica1WRIGC2.JPG
Ljubavica1WRIGC2.JPG (41.91 KiB) Pregledano 1286 puta
Prva trećina karijere govori o poslu koji može imati veze sa uslužnim delatnostima. U sredini karijere će biti neočekivanih promena, al generalno, ti ćeš moći da napraviš nešto sa sadržajima kao što je kozmetika i moda i sličnim, lepim sadržajima. Ipak, imaćeš jednu promenu u vrhuncu karijere gde ćeš možda promeniti delatnost rada. Ovde se ne vidi kada će posao krenuti iz baze natala na žalost
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Arcadia piše:
15 Jun 2021, 19:50
Puno hvala na ovako iscrpnom odgovoru. Svaka Vama čast! :)

Slikarstvom sam već i počela da se bavim kao hobijem pored posla u IT-u, mada se nadam da ću uskoro moći da se preusmerim ka nekoj više kreativnijoj branši od programiranja.
U Americi sam bila i radila u struci, ali sam dala otkaz i napustila Ameriku jer način života tamo mi se nije baš sviđao. Od ostalih zemalja Švedska mi se najviše sviđa ( gde sam i bila na studijama godinu dana kao stipendista) i Novi Zeland.
Svakako poslovi u IT-u pružaju najviše mogućnosti za odlazak u insotranstvo, iako sve manje želje imam da nastavim sa programiranjem.

Ako nije previše pitanja, da li mi možeš reći za moju ćerkicu, koja bi ona interosovanja mogla imati, kako bi je preusmerila u dobrom pravcu i da li bi njoj više ovde odgovaralo ili negde u inostranstvu?
Ipak moram i u odnosu na nju da donosim odluke :) Hvala Vam na svim odgovorima!

astro_w2gw_visnja-min.jpg
Mala je projektovana za život u inostranstvu ali je za nju inostranstvo ono gde nije rođena, u zavisnosti od toga:)talenat za psihologiju, psihijatriju i umetnost.
Arcadia

Poruka od Arcadia »

[/quote]
Mala je projektovana za život u inostranstvu ali je za nju inostranstvo ono gde nije rođena, u zavisnosti od toga:)talenat za psihologiju, psihijatriju i umetnost.
[/quote]

Puno hvala Anđela na odgovoru. Ja htela pitanje da obrišem al' nenadano dobih odgovor :) Hvala
nina97

Poruka od nina97 »

Ćao Anđela,

Mozes li mi reci nesto o pravcu na poslu i karijeri: 29.08.1997.; 8:45 ujutru; Podgorica.

Lijep pozdrav,
Lana vukota

Poruka od Lana vukota »

Zanima me posao, posto nikako da dodje posao u mojoj struci.
IMG_20210707_174557.jpg
IMG_20210707_174557.jpg (132.71 KiB) Pregledano 1262 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

nina97 piše:
07 Jul 2021, 16:56
Ćao Anđela,

Mozes li mi reci nesto o pravcu na poslu i karijeri: 29.08.1997.; 8:45 ujutru; Podgorica.

Lijep pozdrav,
nina97WRIGC4.JPG
nina97WRIGC4.JPG (41.05 KiB) Pregledano 1260 puta
Draga nina97,
problem posla ovde ne postoji sem što ćeš morati mnogo da radiš ili ako si vezana za neki fizički rad (fiskultura, fitnes i slično) onda će se stvari vremenom popravljati. U suprotnom, dosta rada, mala zarada na početku karijere. Mnogo se truda traži da uložiš uključujući i odricanje od zabave. Kao horoskop nekog poznatog sportiste tako. U sredini karijere radićeš ono što voliš ali ti to neće donositi dovoljno prihoda čime će doprineti i činjenica da u ovoj kući imaš Južni čvor (više se daje nego dobija). U vrhuncu karijere ćeš raditi neki porodični posao. Ili čuvati decu, ili raditi održavanju svoje kuće i svakako u porodici biti po tome poznata. Ako to bude neka porodična firma, bićeš popularna svakako, pa će te klijenti tražiti. Ipak, ovo je deo karijere gde ćeš se osećati razočarano sve do momenta odlične promene. Naime, neka osoba "iz senke" staviće te na rukovodeće mesto. Neko ko nije toliko bitan, ali je očigledno informacija koju će plasirati biti nekom drugom bitna.
Pošalji Odgovor