Zanima me posao, posto nikako da dodje posao u mojoj struci. IMG_20210707_174557.jpg
Draga Lana,
struka je stvar ograničenja osobama. Zašto mora biti u struci? Ne mora. Bitno da je dobro plaćen posao. Teškoće ćeš imati i posle sredine karijere upravo zato što zacrtavaš nešto što u stvari ide sa teškoćama kroz tvoj život. Opusti se. Imaš Jupitera na Asc. Sve će doći u svoje vreme a zarada ti nikada neće manjkati, sa ili bez posla u struci
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Zaradu ćeš povećati samo ako imaš set specijalnih veština koje ljudima trebaju. Onda će se otimati za tebe. Dakle usavršavanjem i daljim učenjem. Sa takvim horoskopom kakav imaš možeš baš dobro zarađivati ali je opet pitanje stava. Ako ne učiš, ne usavršavaš se, imaćeš probleme. Ali ako učiš konstantno nešto (Jupiter su viša znanja) čudo možeš napraviti. Pogledaj šta se traži za najplaćenije radno mesto za koje možeš konkurisati i kreni da učiš sve što traže. Ti si dobra osoba, znam da ćeš ovo ispravno razumeti. A posao u strici (Mesec u Raku+ dispozitor Jupitera Mars u Ovnu) nikako ti ne bi bio zadovoljavajući. Beži od privatnika-sitnih, hvataj se u koštac sa međunarodnim organizacijiama i takvim poslovima, koji mogu biti vezani sa državnim sektorom ali ne i sam državni sektor. Brzo bi se smorila
Draga Andjela ,interesuje me da li cu se zaposliti do kraja godine? Pre 3 nedelje konkurisala sam za jedan posao ,medjutim nisu me pozvali i razocarala sam se. Pa me interesuje da li ce nesto na tom polju da se promeni u narednom periodu. Posto sve sto sam do sad radila je kratkorocno.
Draga Andjela ,interesuje me da li cu se zaposliti do kraja godine? Pre 3 nedelje konkurisala sam za jedan posao ,medjutim nisu me pozvali i razocarala sam se. Pa me interesuje da li ce nesto na tom polju da se promeni u narednom periodu. Posto sve sto sam do sad radila je kratkorocno.
Draga Zazo,
to hoćeš li se zaposliti ili ne ne zavisi od astrologije. Naime, astrologija ti može dati mogućnost i to statistički, dakle verovatnoću zaposlenja a nikako da ti zasigurno kaže hoćeš li se zaposliti. Ne postoji ni jedno sredstvo proricanja sudbine još znano jer je sudbina i u našim rukama vođena našim sopstvenim odlukama. Što se tiče perioda, verovatno si čitala forum, nemoguće je dati bilo kakav solidan odgovor bez urađenih prediktivnih tehnika, dakle godišnjeg horoskopa.
Recimo zato što imaš zemljani Ascendent pa da tu "rade" samo tranziti, tvojim poslovnim kućama vlada Merkur koji je jako brz tako da se procena ne može raditi na osnovu njega. Jupiter će ići retrogradno preko tog Merkura i jedino što se može reći da će biti bolje kasnije, a mogućnost posle samo na neko vraćanje na staro i to baš u periodu najjače retrogradnosti dakle period septembra. ALi, ovo je daleko od proverene informacije
Poštovana Andjela, mene zanima kakve su mi karijerne prilike i da li ću imati uspeha na tom polju, jer konačno se fakultet privodi kraju posle dosta napora. Hvala puno!
30.11.1996. 19:40 Beograd
Poslednje učitavanje od Kika dana 30 Jul 2021, 09:25, učitano 1 put ukupno.
Poštovana Andjela, mene zanima kakve su mi karijerne prilike i da li ću imati uspeha na tom polju, jer konačno se fakultet privodi kraju posle dosta napora. Hvala puno!
30.11.1996. 19:40 Beograd
Molim druge da odgovore na ovo pitanje