Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Nevenanena

Re: Astrologija

Poruka od Nevenanena »

Imam problem zivim u malom gradu gde se nista ne desava sve ljudi sa sela koji se smeju i gledaju da prevare i odvratno mi ja kao ozbiljna osoba da gledam seljake i da se nista ne menja. Volela bih da zivim u Beogradu tamo ima naroda iz raznog sveta i bolje je za ozbiljnost ucenje. Ne mogu ovo da podnesem. Da li cu naci neku drugaricu decka? 19 08 1992 11 i 20 Kraljevo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Neca992 piše:
26 Jul 2021, 22:37
Draga Andjela,
Da li bi mi pogledala kada cu da zatrudnim jako mi je vazno :roll:
Nevena
31.07.1992
Beograd, vreme 06:15 ujutru
Draga moja,
odgovor sam ti dala o drugoj temi. Kad ćeš da zatrudniš ja stvarno ne znam na žalost jer astrologija nije sredstvo proricanja sudbine
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nevenanena piše:
27 Jul 2021, 10:38
Imam problem zivim u malom gradu gde se nista ne desava sve ljudi sa sela koji se smeju i gledaju da prevare i odvratno mi ja kao ozbiljna osoba da gledam seljake i da se nista ne menja. Volela bih da zivim u Beogradu tamo ima naroda iz raznog sveta i bolje je za ozbiljnost ucenje. Ne mogu ovo da podnesem. Da li cu naci neku drugaricu decka? 19 08 1992 11 i 20 Kraljevo
Draga Nevenanena,
svaka osoba dok je god živa i zdrava može menjati svoju sudbinu. Da li tebe neko pritiska da sediš tu gde jesi? Jesi li zatočena? Ako to nije slučaj, od tebe, tvojih akcija i stremljenja zavisiće i šta ćeš dalje raditi. Uznemirena si a to prvo moraš rešiti sama sa sobom. Strahovi nose uznemirenost a uznemirenost nezadovoljstvo koje kasnije prerasta u frustraciju ili depresiju. Nalazak drugarice ili momka zavisi samo od tebe. Svako ima petu kuću, sedmu kuću i jedanaestu kuću. Astrološki opisi svugde postoje jer niko nije projektovan da bude sam ni izolovan. Ipak, to što ljude tako deliš meni govori da ti lično imaš problema jer ne postoje seljaci i beograđani, postoje samo različiti ljudi. Ako ti neki ne prijaju niko te ne tera da se sa njima družiš. Prvo utiči na sebe da se stabilizuješ mentalno. Onda kreni da radiš na sebi, igrađuj se u smeru u kojem želiš. Želiš Beograd? Pa idi, prvo traži posao, nađi posao, nađi stan i pređi. Zašto odatle ne kreneš? Da učiš možeš bilo gde. Imaš Internet, sve je na Internetu. Bukvalno sve. Imaš i online nastave. Imaš i kurseve, imaš i webinare....u zavisnosti od oblasti koja te zanima. Samo je bitno da se pokreneš. Želim ti svaku sreću
Kornjačica

Poruka od Kornjačica »

Zdravo, mene zanima stanje vezano za fakultet, vec neki period sam u stagnaciji i to jako utice na mene... Da li ce doci do nekog poboljsanja i kako da poradim na samopouzdanju? 18.07.1998. 13 i 10h, Beograd, postavila bih sliku natala, ali ne znam kako :?: Inace se i sama interesujem za astrologiju :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Kornjačica piše:
29 Jul 2021, 13:22
Zdravo, mene zanima stanje vezano za fakultet, vec neki period sam u stagnaciji i to jako utice na mene... Da li ce doci do nekog poboljsanja i kako da poradim na samopouzdanju? 18.07.1998. 13 i 10h, Beograd, postavila bih sliku natala, ali ne znam kako :?: Inace se i sama interesujem za astrologiju :D
KornjacicaWRIGC5.JPG
KornjacicaWRIGC5.JPG (42.19 KiB) Pregledano 1434 puta
Draga Kornjaica,
ovde jeste problem studiranja izražen jer svejedno što si verovatno upisala ono što si volela studirati odmah na prvoj godini okolnosti postaju promenljive. Ipak, ispite nisi polagala (nisi izlazila uopšte ili si padala) usled mrzovolje ka učenju. Mesec ti je u znaku Bika, malo je više hedonistički, što znači da sporo učiš ili se sporo nakanjuješ da učiš. U periodu druge godine zbog postojanja uklještenog znaka Raka ovde podređuješ se emocijama i prosto si ubedila sebe kako je sve to preteško. Ti ćeš međutim, ako smogneš snage i nastaviš imati veliki napredak krajem studiranja i još postati popularna na neki način. Šta da uradiš? ako si na državnim studijama da se prebaciš na privatne a paralelno kreneš da radiš dodatno kako bi ih izfinansirala. Prosto da se više uposliš u svakom pogledu i fizički i mentalno. Čitaj knjige izbegavaj Internet i televiziju
milica0805

Poruka od milica0805 »

Postovanje draga, mene bi zanimalo kad imate i ako imate vremena da bacite pogled na moju natalnu sta me ocekuje u ljubavi, sve su neki debili neozbilji oko mene. Kao lepak sam za ludake.
8.05. 1993 u 19i10 Uzice...inace razvedena sam imam i dete od 5 godina.. sve komplikivano.. a ova osoba mi je prijatelj ali postoji tu nestk ali ne znam ni sama, ne verujem muskarcima bas puno. evo njegovi podaci, 03.08.1993 u 1i30 uvece kragujevac. Izvinite na duzem postu i na smaranju. Preterala sam :D :* :* :* :*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

milica0805 piše:
30 Jul 2021, 21:44
Postovanje draga, mene bi zanimalo kad imate i ako imate vremena da bacite pogled na moju natalnu sta me ocekuje u ljubavi, sve su neki debili neozbilji oko mene. Kao lepak sam za ludake.
8.05. 1993 u 19i10 Uzice...inace razvedena sam imam i dete od 5 godina.. sve komplikivano.. a ova osoba mi je prijatelj ali postoji tu nestk ali ne znam ni sama, ne verujem muskarcima bas puno. evo njegovi podaci, 03.08.1993 u 1i30 uvece kragujevac. Izvinite na duzem postu i na smaranju. Preterala sam :D :* :* :* :*
Draga, meni je jako drago da si se ti javila, ali sam već više puta naglasila da je uporedne horoskope nemoguće ovako gledati niti periode. Molim te pročitaj malo forum ispred.
milica0805WRIGC6.JPG
milica0805WRIGC6.JPG (41.38 KiB) Pregledano 1410 puta
što se tiče tvog ljubavnog života uopšte ne znam zašto si se razvela ili rastala od oca deteta koje imaš sem što je on pomalo preterivao u ophođenju ili samoreklamiranju. Ipak, Merkur na vrhu ukazuje na dva ili više brakova ili bitnih veza. Drugi brak ili veza moguće vezana za status (preračun što i nije tako loše) a ovaj čovek bi te čuvao i brinuo o tebi. Verovatno je negde u inostranstvu. Opis njega je svestrani emotivac. Moguće gastarbajter ili naš a tamo rođen. sve ostalo ne podppada pod statistički uzorak. Period između dva braka naročito. Dosta promenljivosti i ja bih ti savetovala da se više igraš sa detetom naročito ako je devojčica (veća je verovatnoća za žensko dete ali ne kažem da je žensko, možda je i emotivni dečačić) jer dečja ljubav je nezamenjiva
Nevenka

Poruka od Nevenka »

Draga Andjela,
29.08.1995. Sarajevo. Zanima me napredak na ljubavnom i poslovnom planu.
Pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nevenka piše:
02 Avg 2021, 21:36
Draga Andjela,
29.08.1995. Sarajevo. Zanima me napredak na ljubavnom i poslovnom planu.
Pozdrav!
Draga moja Nevenka,
napredak se vidi samo iz prediktivnih tehnika koje ja ovde ne mogu raditi i da hoću, jer bi mi trebalo ogromno vreme. Ja ti mogu reći opšte aspekte ali po d uslovom da imam i tvoje vreme rođenja bez koga se ne može otvoriti karta, jer neću znati gde se pada Ascendent
inAngel

Poruka od inAngel »

Postovanje,

zanima me ukratko bilo brak, posao, porodica. Sve mi je vazno :)

Rodjena 12.04.1984. u 05:35h, Beograd
Pošalji Odgovor