Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
02 Avg 2021, 10:03
Anđela, Imširagić tvrdi, da je 8. polje period između dva braka, a kako je to zaključio?

Tvoj odgovor mi je prihvatljiviji od ostalih astrologa. Hvala ☺️
Sve što Imša tvrdi tvrdim i ja :) meni je on Učitelj.
Period prvog braka vidi se kroz 7. kuću zar ne? Sistemom derivatnih kuća brojiš 7 od 7, pa 8 je prva od 7, a 9 je druga od 7. Deveta kuća je slika drugog braka i drugog partnera i to radi sigurno ja ću ti reći iz prve ruke jer sam imala masu klijenata u drugom braku. Opisi su u 95% takvi. A kako je 9 drugi brak. Pa drugo od 7! kao što je prvo dete peta kuća a drugo dve od pete, dakle sedma kuća. Kao što je otac u ženskom 4 ali ne i u muškom gde je majka u muškom 4. Nadam se da razumeš :)
ako je prvi brak 7 a drugi 9 šta je onda 8? :)
naravno polje između dva braka :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aleksandar Imširagić je vrhunski astrolog. Njegove su knjige jasne, tačne, precizne i nedvosmislene. Ništa nikada od nas nije sakrio. SVe nam je rekao. I što je najbitnije, rekao je jednom: "uvek delite znanje". A ja vodim ovaj forum. Toliko o tome :)
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
02 Avg 2021, 15:00
Labella piše:
02 Avg 2021, 10:03
Anđela, Imširagić tvrdi, da je 8. polje period između dva braka, a kako je to zaključio?

Tvoj odgovor mi je prihvatljiviji od ostalih astrologa. Hvala ☺️
Sve što Imša tvrdi tvrdim i ja :) meni je on Učitelj.
Period prvog braka vidi se kroz 7. kuću zar ne? Sistemom derivatnih kuća brojiš 7 od 7, pa 8 je prva od 7, a 9 je druga od 7. Deveta kuća je slika drugog braka i drugog partnera i to radi sigurno ja ću ti reći iz prve ruke jer sam imala masu klijenata u drugom braku. Opisi su u 95% takvi. A kako je 9 drugi brak. Pa drugo od 7! kao što je prvo dete peta kuća a drugo dve od pete, dakle sedma kuća. Kao što je otac u ženskom 4 ali ne i u muškom gde je majka u muškom 4. Nadam se da razumeš :)
ako je prvi brak 7 a drugi 9 šta je onda 8? :)
naravno polje između dva braka :)
Fantastično, drago mi je da sam pitala,jer je važno znati koje izvore astrolozi preferiraju, i kako pristupaju astrologiji. ☺️💛
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
02 Avg 2021, 15:01
Aleksandar Imširagić je vrhunski astrolog. Njegove su knjige jasne, tačne, precizne i nedvosmislene. Ništa nikada od nas nije sakrio. SVe nam je rekao. I što je najbitnije, rekao je jednom: "uvek delite znanje". A ja vodim ovaj forum. Toliko o tome :)
Andjela, mnoge, odnsno, sve nas konstantno oduševljavaš. ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
03 Avg 2021, 10:36
Andjela Kostic piše:
02 Avg 2021, 15:01
Andjela, mnoge, odnsno, sve nas konstantno oduševljavaš. ☺️
:) hvala divna si
Hada labo

Re: Ljubav

Poruka od Hada labo »

Pozdrav draga Andjela :)
Ja dosta razmisljam o karmickim odnosima jer mislim pre svega da sam trenutno u jednom i videla sam da si vec pisala o sudbini, to mi je donekle pomoglo, ali zanima me da li ako u sinastriji imamo aspekte- verteks konjukcija sunce plus juzni cvor konjukcija mesec (u ribama), plus aspekte sa saturnom, plus mesec kvadrat sunce i jos brdo drugih (uglavnom kvadrati hah), to zaista ozbiljno upucuje na neku karmu ili treba tu jos dosta toga da se pogleda da bi se moglo reci? :)
Hada labo

Poruka od Hada labo »

Takodje zaboravih i da pitam ako mozes da pojasnis sta je to sun/moon conjunction midpoint (u sinastriji)sto sam takodje na nekom sajtu videla da imamo? Hvala ti unapred :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hada labo piše:
04 Avg 2021, 02:19
Pozdrav draga Andjela :)
Ja dosta razmisljam o karmickim odnosima jer mislim pre svega da sam trenutno u jednom i videla sam da si vec pisala o sudbini, to mi je donekle pomoglo, ali zanima me da li ako u sinastriji imamo aspekte- verteks konjukcija sunce plus juzni cvor konjukcija mesec (u ribama), plus aspekte sa saturnom, plus mesec kvadrat sunce i jos brdo drugih (uglavnom kvadrati hah), to zaista ozbiljno upucuje na neku karmu ili treba tu jos dosta toga da se pogleda da bi se moglo reci? :)
Draga,
mora tu još mnogo osnovnih stvari da se pogleda. Baza uporednog odnosa jeste:
1. gde se nalazi vladar Asc prvog u horoskopu drugog partnera
2. kakvi su odnosi vladara petih i sedmih kuća
3. ljubavne aspekte za obe osobe posebno da se vidi od kakvih su energija načinjene
4. composite chart
5. daviosn chart.
Ovo je baza, ostalo je izvedba :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hada labo piše:
04 Avg 2021, 02:20
Takodje zaboravih i da pitam ako mozes da pojasnis sta je to sun/moon conjunction midpoint (u sinastriji)sto sam takodje na nekom sajtu videla da imamo? Hvala ti unapred :)
To znači da su Sunce i Mesec na tački srednjeg rastojanja između tačaka planeta oba partnera
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
04 Avg 2021, 10:31
Hada labo piše:
04 Avg 2021, 02:20
To znači da su Sunce i Mesec na tački srednjeg rastojanja između tačaka planeta oba partnera. AKo sam se nejasno izrazila, pošalji mi tačno vreme obe osobe i reci mi u kojoj si to tehnici našla i objasniću ti do detalja
Pošalji Odgovor