Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Persida piše:
03 Avg 2021, 17:43
Andjela,hvala ti sto odgovaras na sva nasa pitanja 🙂 evo i ovde da pitam,vezano za posao i karijeru.Ja,kao dupli blizanac,valjda jos uvek ne mogu sa sigurnoscu da se odlucim sta je moj poziv,na 100 strana bih,da mogu 😂
18.06.1992. 04:00 Beograd
PersidaWRIGC3.JPG
PersidaWRIGC3.JPG (40.16 KiB) Pregledano 1203 puta
Ovde postoji karma vezana za sticanje a preko porodičnih linija verovatno sa ženske strane. U prvoj trećini karijere zato nekako nestabilno, krajnji stepen, sa nezadovoljstvom. Promenljiva sredina karijere, ovde ima i ukljetešnog znaka i Plutona, svašta paralelno na poslu može se dešavati interno. Očekuje te generalno dosta promena u karijeri.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
JelenaS

Poruka od JelenaS »

Draga Andjela,
rodjena sam 08.05.1992. u 11 h u Zrenjaninu.
Interesuje me sta me ceka na polju posla.
Hvala unapred. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JelenaS piše:
06 Avg 2021, 10:42
Draga Andjela,
rodjena sam 08.05.1992. u 11 h u Zrenjaninu.
Interesuje me sta me ceka na polju posla.
Hvala unapred. :)
JelenaSWRIGC2.JPG
JelenaSWRIGC2.JPG (40.72 KiB) Pregledano 1193 puta

Draga JelenaS,
ti svakako jesi ambiciozna osoba i imaćeš sreće u sticanju kako nasledno tako i ovako. U prvom delu karijere vrlo kratko statusan položaj, dobra pozicija uslovlena nekim autoritetom koji te je protežirao. Nakon toga icrpan rad konfrontacija sa kolegama ali ovde ćeš mnogo naučiti. Promene u sredini karijere usloviće postepeno podizanje na pološaju i kontantni problem sa ljudima iz okruženja što ovde stvarno bih svašta imala da kažem al nemam kad :)
Pomno vodi računa o mlađim saradnicima. Vrhunac karijere šefovski položaj i pred sam kraj karijere pad
SandraA

Poruka od SandraA »

Pozdrav,
interesuje me da li cu uspeti promeniti posao u naredna dva meseca
Poslednje učitavanje od SandraA dana 09 Avg 2021, 12:14, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

SandraA piše:
08 Avg 2021, 06:11
Pozdrav,
interesuje me da li cu uspeti promeniti posao u naredna dva meseca
26.10.1988. 16,35 Kraljevo ;)
Draga, molim te pročitaj malo forum :)
Ankka95

Poruka od Ankka95 »

Pozdrav, zanima me polne karijere, posla. Pri kraju sam fakulteta, ali nisam sigurna čime bih se bavila. Dupla vaga :lol:
26.09.1995. 6:45 Pančevo
Hvala puno na odgovoru
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ankka95 piše:
22 Avg 2021, 02:23
Pozdrav, zanima me polne karijere, posla. Pri kraju sam fakulteta, ali nisam sigurna čime bih se bavila. Dupla vaga :lol:
26.09.1995. 6:45 Pančevo
Hvala puno na odgovoru
Ankka95WRIGC3.JPG
Ankka95WRIGC3.JPG (40.12 KiB) Pregledano 1165 puta
Draga Ankka95,
ovo je horoskop osobe koja može biti vrlo uspešna u javnosti, ličnim iskazivanjem i plasmanom. Nadam se da si upisala neke studije vezane za komunikaciju, pravo ili sličnu oblast jer ćeš moći jako lepo da se iskažeš kod ljudi. Možeš napraviti veliki uspeh naročito ako se budeš edukovala u smeru rada sa ljudima (marketing, samopromocija, rad na poboljšanju retoričkih sposobnosti)
Mikikikiriki

Poruka od Mikikikiriki »

Pozdrav. Nova sam na forumu i zainteresovana za astrologiju. Mada sto vise ucim sve se vise zaplicem ko pile u kucinu.
Elem, moje pitanje je kakvo je stanje sto se posla tice kod mene? 28.11.1989. Sarajevo, 15h20min.
Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mikikikiriki piše:
02 Sep 2021, 16:31
Pozdrav. Nova sam na forumu i zainteresovana za astrologiju. Mada sto vise ucim sve se vise zaplicem ko pile u kucinu.
Elem, moje pitanje je kakvo je stanje sto se posla tice kod mene? 28.11.1989. Sarajevo, 15h20min.
Hvala
MikikikirikiWRIGC1.JPG
MikikikirikiWRIGC1.JPG (38.8 KiB) Pregledano 1157 puta
Stanje posla je komplikovano. Znaš i sama da je na početku druge kuće Blizanac, asocijacija na neku trgovinu ili promenljive prihode. Vladar druge u osmoj može dati i privatni posao ali i biznis talenat koji zaista imaš. Promene zbog osme kuće izvesne u prvoj trećini karijere u poslu. Sredina karijre počinje sa poslo koji voliš ali si na neki čudan način ograničena da se dalje lično iskazuješ. Nagle i ne tako prijatne promene u sredini karijere ali sa mnogo stečenog ličnog iskustva. Vrhunac karijere opet nestabilan ali sa mogućnostima, rad u nestandardnom kolektivu ili sa kliznim radnim vremenom
Mikikikiriki

Poruka od Mikikikiriki »

Andjela Kostic piše:
02 Sep 2021, 16:58
Stanje posla je komplikovano. Znaš i sama da je na početku druge kuće Blizanac, asocijacija na neku trgovinu ili promenljive prihode. Vladar druge u osmoj može dati i privatni posao ali i biznis talenat koji zaista imaš. Promene zbog osme kuće izvesne u prvoj trećini karijere u poslu. Sredina karijre počinje sa poslo koji voliš ali si na neki čudan način ograničena da se dalje lično iskazuješ. Nagle i ne tako prijatne promene u sredini karijere ali sa mnogo stečenog ličnog iskustva. Vrhunac karijere opet nestabilan ali sa mogućnostima, rad u nestandardnom kolektivu ili sa kliznim radnim vremenom
Ovo je prilično realna slika, radim od završetka skolovanja 5 god i toliko poslova sam promenila, preselila se u inostranstvo i treba započeti posao, a prilike su nejasne.
Hvala
Pošalji Odgovor