Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Yesika piše:
11 Avg 2021, 08:34
Dobar Dan Andjela . Zelela bih da mi bar ukratko kazete nesto o solaru iz 2022 nekako sama imam neke zakljucke ali zelim ipak sa vama i vasim dugodisnjim astro iskustvom da nekako rastumacim. Ja saljem solar sa astro.seek programa i sistem kuca "equal" vi slobodno uradite vasim programom. Hvala vam mnogo sto cete mi pomoci .

Slika
Draga Yesika,
tumačenje godišnjeg horoskopa uvek se radi uz progresije, sekundarne tercijarne ili tranzite i solarni povratak za bilo kakvo tumačenje samostalno nije dovoljan. Ovde to ne radimo iz razloga što je potrebno jako puno vremena, te se radi samo kroz konsultaciju. Inače, imaš jedan primer, već odrađenog samo solarnog povratka negde na forumu, naći ćeš, pa pogledaj. Detaljno sam opisala kakvi su koraci i šta se prati od prvog do zadnjeg a napisaću uskoro i neki članak na tu temu. HVala na razumevanju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
10 Avg 2021, 18:03
Kužim šta kažete ali ja imam baš problem taj sa tim zanašanjima i vrtoglavicama.Pa sam mislila da se to vidi u mojoj natalnoj taj problem.
Doktor. Natalna karta je samo statistika. Treba ti CTG veruj mi
Pisces

Poruka od Pisces »

Već sam ja bila na tome
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
11 Avg 2021, 09:16
Već sam ja bila na tome
Ok. A zašto misliš da ti astrologija može pomoći? Astrologija je skup statističkih podataka. Merkur je esencijalni signifikator misli i aflikovan ili aspektovan uz ostale signifikatore može dati samo pretpostavku. Ali, Merkur je vezan i za decu i za komunikaciju i za mnoštvo drugih stvari. Nećeš dobiti iz astrologije odgovor na tvoje pitanje
Pisces

Poruka od Pisces »

Mislila sam da hoću pa sam pitala
Yesika

Poruka od Yesika »

Andjela Kostic piše:
11 Avg 2021, 08:53
Yesika piše:
11 Avg 2021, 08:34
Dobar Dan Andjela . Zelela bih da mi bar ukratko kazete nesto o solaru iz 2022 nekako sama imam neke zakljucke ali zelim ipak sa vama i vasim dugodisnjim astro iskustvom da nekako rastumacim. Ja saljem solar sa astro.seek programa i sistem kuca "equal" vi slobodno uradite vasim programom. Hvala vam mnogo sto cete mi pomoci .

Slika
Draga Yesika,
tumačenje godišnjeg horoskopa uvek se radi uz progresije, sekundarne tercijarne ili tranzite i solarni povratak za bilo kakvo tumačenje samostalno nije dovoljan. Ovde to ne radimo iz razloga što je potrebno jako puno vremena, te se radi samo kroz konsultaciju. Inače, imaš jedan primer, već odrađenog samo solarnog povratka negde na forumu, naći ćeš, pa pogledaj. Detaljno sam opisala kakvi su koraci i šta se prati od prvog do zadnjeg a napisaću uskoro i neki članak na tu temu. HVala na razumevanju

Da znam da ide uz progresije i pa cak i uz firdarije. Ja sam samo htela bar ovo gde je Mars i Venera sta bi donelo da znam. Hvalq vam Andjela
Stefan

Poruka od Stefan »

Pozdrav Anđela,koji je meni znak u mesecu? Podseti me. 17.12.1998. 16:10
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
11 Avg 2021, 10:46
Mislila sam da hoću pa sam pitala
OK:) i ako si. Ali nije astrologija toliko moćna koliko ljudi misle i to ne svojom krivicom već krivicom ljudi koji nešto astrologije znaju a onda iskrive njenu važnost kako bi dodali na važnosti sebi
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Yesika piše:
11 Avg 2021, 11:01

Da znam da ide uz progresije i pa cak i uz firdarije. Ja sam samo htela bar ovo gde je Mars i Venera sta bi donelo da znam. Hvala vam Andjela
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
12 Avg 2021, 08:06
Yesika piše:
11 Avg 2021, 11:01

Da znam da ide uz progresije i pa cak i uz firdarije. Ja sam samo htela bar ovo gde je Mars i Venera sta bi donelo da znam. Hvala vam Andjela
YesikaW3JAJAACAACAAC3.JPG
YesikaW3JAJAACAACAAC3.JPG (48.18 KiB) Pregledano 1284 puta
Draga Yesika,
osnovno i prvo pravilo solarnih povrataka kao samo prve metode godišnjih pregleda (pokazuje slike i to samo donekle, bez tačnog vremena) jeste da se nikada ne otvara na projektovano vreme ni mesto. Mnogo se stvari promeni u toku solara 2021 u kojem si trenutno da bi odmah išla na solar 2022 pod pretpostavkom da ćeš biti u Nišu. Ali sve i da si stavila pretpostavku tako kako si uradila, mnogo astrologa može gledati preklopljene planete a meni to samo dodatno otežaa stvari prilikom gledanja. Dakle, postoje osnovna pravila gledanja solara a to su:
1. pozicija Sunca u kući solara
2. njegovi aspekti prema drugim planetama
3. pozicija novog solarnog Ascendenta kao i gde prolazi kroz natal
4. pozicija solarnog Zenita
5. pozicija Meseca u solaru sa svim njegovim aspektima
Znači, ako ti je ove godine Asc u Raku znači da si preosetljiva a kako je blizu natalnog Jupitera znači da ćeš s vremena na vreme imati sreće u duhovnom traženju i emotivnoj transformaciji da nađeš pravi put da se manje sekiraš (osma kuća aktivna)
A ako te interesuje ljubav prvo krećeš od činjenice da ti je element Vode na Asc. Prvo od progresija. Pa sve ostalo
Pošalji Odgovor