Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
marina

Re: Astrologija

Poruka od marina »

Postovana, rodjena sam 30.09.1989 godne u 22:55 crna gora... interesuje me posao i ljubav(slobodna).
posao..ima li mozda nekih naznaka za inostrantvo ili promjenu posla.
raduje me sto sajt postoji.
hvala puno.
Stefan

Poruka od Stefan »

Anđo treba mi pomoć.
Po glavi mi se mota večito pitanje da li ostati ili otići iz ove naše malene Srbijice. Pošto mi je brat po ocu otišao sa majkom u Kanadu 1998.baš kad sam se ja rodio,kako ti vidiš tu podudarnost i da li vidiš u mojoj natalnoj negde da i ja treba da idem? Iskreno pitam jer me stvarno vuče u nešto novo,drugačije, zato što stvarno sve manje vidim sebe u ovoj zemlji ne samo zbog trenutne situacije u državi već zato što mi je to lutanje usađeno pri rođenju. Uvek me je ovde gušila okolina,bio sam neshvaćen,a kad se uzme u obzir i da je Strelac znak koji sebe obično pronalazi preko grane. 17.12.1998. 16:10 Užice
P.S. SVAKA TVOJA SUGESTIJA I SAVET MI JE DOBRODOŠLA!
Yesika

Poruka od Yesika »

Andjela Kostic piše:
12 Avg 2021, 08:16
Andjela Kostic piše:
12 Avg 2021, 08:06
Yesika piše:
11 Avg 2021, 11:01

Da znam da ide uz progresije i pa cak i uz firdarije. Ja sam samo htela bar ovo gde je Mars i Venera sta bi donelo da znam. Hvala vam Andjela
YesikaW3JAJAACAACAAC3.JPG

Draga Yesika,
osnovno i prvo pravilo solarnih povrataka kao samo prve metode godišnjih pregleda (pokazuje slike i to samo donekle, bez tačnog vremena) jeste da se nikada ne otvara na projektovano vreme ni mesto. Mnogo se stvari promeni u toku solara 2021 u kojem si trenutno da bi odmah išla na solar 2022 pod pretpostavkom da ćeš biti u Nišu. Ali sve i da si stavila pretpostavku tako kako si uradila, mnogo astrologa može gledati preklopljene planete a meni to samo dodatno otežaa stvari prilikom gledanja. Dakle, postoje osnovna pravila gledanja solara a to su:
1. pozicija Sunca u kući solara
2. njegovi aspekti prema drugim planetama
3. pozicija novog solarnog Ascendenta kao i gde prolazi kroz natal
4. pozicija solarnog Zenita
5. pozicija Meseca u solaru sa svim njegovim aspektima
Znači, ako ti je ove godine Asc u Raku znači da si preosetljiva a kako je blizu natalnog Jupitera znači da ćeš s vremena na vreme imati sreće u duhovnom traženju i emotivnoj transformaciji da nađeš pravi put da se manje sekiraš (osma kuća aktivna)
A ako te interesuje ljubav prvo krećeš od činjenice da ti je element Vode na Asc. Prvo od progresija. Pa sve ostalo
Vazi Andjela hvala vam
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

marina piše:
13 Avg 2021, 20:25
Postovana, rodjena sam 30.09.1989 godne u 22:55 crna gora... interesuje me posao i ljubav(slobodna).
posao..ima li mozda nekih naznaka za inostrantvo ili promjenu posla.
raduje me sto sajt postoji.
hvala puno.
Gde u Crnoj Gori si rođena?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
13 Avg 2021, 22:49
Anđo treba mi pomoć.
Po glavi mi se mota večito pitanje da li ostati ili otići iz ove naše malene Srbijice. Pošto mi je brat po ocu otišao sa majkom u Kanadu 1998.baš kad sam se ja rodio,kako ti vidiš tu podudarnost i da li vidiš u mojoj natalnoj negde da i ja treba da idem? Iskreno pitam jer me stvarno vuče u nešto novo,drugačije, zato što stvarno sve manje vidim sebe u ovoj zemlji ne samo zbog trenutne situacije u državi već zato što mi je to lutanje usađeno pri rođenju. Uvek me je ovde gušila okolina,bio sam neshvaćen,a kad se uzme u obzir i da je Strelac znak koji sebe obično pronalazi preko grane. 17.12.1998. 16:10 Užice
P.S. SVAKA TVOJA SUGESTIJA I SAVET MI JE DOBRODOŠLA!
StefanWRIGC3.JPG
StefanWRIGC3.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1342 puta
Dragi Stefane,
svako u horoskopu ima opis potencijalnog inostranstva, samo što ne stoji ovako kao kod tebe. Naime, gledajući 4. kuću vidimo da je vrh kuće u Devici te je vladar Merkur otišao u stelijum sa Mesecom i Plutonom. Ovo je slika dubokih razočaranja unutar tebe, koja ćeš doživljavati u zemlji rođenja naročito u domu rođenja. Nekako velika je neshvaćenost okoline, ali se ovde više vidi neprosvećena okolina upravo kakvi zaista jesmo - uglavnom neprosvećeni, hteli to da priznamo ili ne.
Ipak, vrh devete kuće stoji u znaku Vodolije sa Uranom na vrhu ove kuće koji je odlično pozicioniran. Ovo je nagli skok, prelazak u mnogo modernije društvo mnogo tehničko tehnološki razvijeniju zemlju i to naglo, neočekivano maltene i na veći nagli napredak. Ako ćeš iskreno, ni ja te ovde ne vidim :) a ako me pitaš kad priča će po meni krenuti da se odigrava negde u sledeće leto (kad ti Uran zakači vrh 12.natalne kuće, dalekog inostranstva pride će u isto vreme Jupiter da zakači vrh 11 što je širenje prijateljstva i mogućnost otvaranja u društvenim grupama, aktivacije novih događaja a na sve to, Saturn, sudbonosna planeta samo što će proći Južni mesečev čvor i to baš u kući inostranstva). Naime, otići ćeš u neku zemlju koja će biti dosta naprednija od naše i odmah ćeš se tamo osećati normalno, kao da ti je to matična zemlja, jer je to verovatno zemlja u kojoj si proveo neki od prethodnih života a ako ne veruješ u inkarnaciju onda je to zemlja iz koje vučeš daleku genetiku.
Hvala tebi za veliku podršku na ovom Forumu. Baš bih volela da ima više takvih i da se lepo isćaskamo :)

D
Mixy

Poruka od Mixy »

MIxa.jpeg
MIxa.jpeg (237.07 KiB) Pregledano 1260 puta
PozdravAndjela, zamolila bih Vas da pogledate moju natalnu, konkretno me zanimaju polje braka i polje posla. Dugo sam vec sama pa me interesuje hoce li biti pomaka na tom polju i kada i da li cu uskoro naci posao kao i da li ima izgleda da ce to biti inostranstvo.

Unapred hvala na nesebicnoj pomoci 🌸
Stefan

Poruka od Stefan »

Da sve si pogodila. Možda je baš Vodolija u devetoj kući odgovorna za moj istraživački um. Uglavnom interesovala me je tehnologija uvek, mada nikad nisam preterivao. U Bogove ne verujem. Iako sam kršten izabrao sam u ovom životu da budem ateista. U astrologiju verujem i smatram da tu nema neke protivrečnosti.
Stefan

Poruka od Stefan »

Inače kad smo kod Vodolije,meni lično jedan od omiljenih znakova. Najinteligentniji od svih znakova,imaju izraženu logiku koja je svakako na višem stepenu od blizanaca i vage. Neki od najprogresivnijih ljudi,pomenućemo samo neke;rođeni su u Vodoliji: Abraham Linkoln,Daren Aronofski (moj omiljeni reditelj inače -pogledati Mother!),Čarls Darvin,Elejdža Vud,Met Dilon,Ronald Regan,Majkl Džordan itd.
Kad pogledamo ove slavne Vodolije,a i one koje viđamo u svakodnevnom životu vidi se da su ovi ljudi večiti buntovnici koji gledaju u budućnost i deluju van svih društvenih normi,imaju stavove suprotne od tradicije,ne vole sputavanja i ograničavanje slobode u bilo kom smislu. S te strane su slični kao Strelac,ali s tim što Vodolija koristi logiku za praktična poboljšanja u životu dok se Strelac loži više na sve što je iracionalno. Interesuje me Anđo tvoj komentar samo na Vodolije i Lavove. Pošto su to dva suprotna znaka. Lav voli da vlada, čvrsto drži poziciju i nije neki ljubitelj demokratije, već je aristokrata. Dok Vodolija kao najprogresivniji i najnezavisniji znak krči put do demokratije i tehnološkog razvoja. Može li kratak komentar o suprotnostima ova dva izuzetna znaka.
P.S.Negde sam pročitao da je ovo doba VODOLIJE.
Hvala!
Ivana5

Poruka od Ivana5 »

Pozdrav draga Andjela,
Mozes li mi reci kakvi su mi aspekti za promenu posla u narednom periodu?
5.10.1995. 6:20 Šabac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana5 piše:
18 Avg 2021, 22:12
Pozdrav draga Andjela,
Mozes li mi reci kakvi su mi aspekti za promenu posla u narednom periodu?
5.10.1995. 6:20 Šabac
Ivana5WRIGC3.JPG
Ivana5WRIGC3.JPG (40.02 KiB) Pregledano 1314 puta
Da ali samo kroz ozbiljnu konsultaciju godišnjeg horoskopa. Ovako je nemoguće jer imaš Vagu na Asc i puno planeta oko Asc. Potrebno je otvaranje svih tehnika
Pošalji Odgovor