Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Buba23

Re: Ljubav-brak

Poruka od Buba23 »

Veliki pozdrav Andjela. Pisem Vam u nadi da cete pogledati moje polje braka. Naime, imala sam konsultacije sa jednim astrologom I uopste nije bio jasan, a samo Sam se rastuzila jer je rekao da iz nekog razloga braka mozda nece biti. Molim Vas da pogledate da li ce biti braka I kad bi bilo dobro vreme? U tajnom emotivnom odnosu sam trenutno. Zenskog Sam pola, rodjena 31.05.1994. u 16:55, Novi Sad. Hvala Vam!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Buba23 piše:
17 Avg 2021, 03:10
Veliki pozdrav Andjela. Pisem Vam u nadi da cete pogledati moje polje braka. Naime, imala sam konsultacije sa jednim astrologom I uopste nije bio jasan, a samo Sam se rastuzila jer je rekao da iz nekog razloga braka mozda nece biti. Molim Vas da pogledate da li ce biti braka I kad bi bilo dobro vreme? U tajnom emotivnom odnosu sam trenutno. Zenskog Sam pola, rodjena 31.05.1994. u 16:55, Novi Sad. Hvala Vam!
Buba23WRIGC1.JPG
Buba23WRIGC1.JPG (40.72 KiB) Pregledano 2722 puta
Draga Buba23,
ja zaista ne znam kako bi neko mogao reći tako nešto tebi, stvarno. Da se ja pitam ja bih odavno uvela zakon po kojem se ne može baviti astrologijom ako nisi završio makar tri godine Keplera ako ne i ostalo. Ovo sa samozvanim astrolozima postaje stvarno sumanuto. Ti si rođena skoro na stepenu egzaltacije Plutona i ono što je evidentno jeste da ćeš imati velikih transformacija u živou. Vrlo je jasno da bi moglo iz tajnog ljubavnog odnosa doći do braka (vladar braka Venera vlada i dvanaestom natalnom kućom što je znak tajnosti). Čovek je super prikazan kao emotivna osoba, nežan partner i volite se (Venera trigon Mesec) naročito u vezi. Međutim, zbog aflikovanog Marsa u Biku u sedmoj kući ti ćeš definitivno imati neki veći bračni problem oko četvrte vremenske jedinice (četvrtog meseca ili četvrte godine braka) gde će doći do neke okolnosti u braku koja neće zavisiti ni od tebe ni od tvoga muža (Mars opozicija Jupiter ali dobar odnos sa Mesecom i Venerom koja njega i signifikuje!) dakle neko gubljenje statusa, novaca. Možda se prezadužite i slično, dođe do nedostatka novaca ili mesta za život ali ne i do lošijeg odnosa. Ovo jeste tada slika da može doći do raskida, razvoda (Venera je ipak u devetoj kući što asocira mogućnost i drugog braka) ali sve i da se desi ljubavi će i u drugom braku biti. Ovo svakako nije slika da do braka ne dolazi. Ne mogu ti reći kada, jer imaš element Vode na Ascendentu i ovde se moraju raditi dodatne prediktivne tehnike.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Sunshine22

Re: Ljubav

Poruka od Sunshine22 »

Draga Andjela,
Zanima me moj ljubavni odnos i status u budućnosti, a posebno me zanima odnos sa vagom u podznaku lava😊 24.02.1989. vreme rodjenja 07:00, Beograd
Poslednje učitavanje od Sunshine22 dana 17 Avg 2021, 16:32, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Sunshine22 piše:
17 Avg 2021, 13:20
Draga Andjela,
Zanima me moj ljubavni odnos i status u budućnosti, a posebno me zanima odnos sa vagom u podznaku lava😊 24.02.1989. vreme rodjenja 07:00, Beograd
Draga, nisi baš pratila forum :)
da je to jednostavno ne bi bilo konsultacija od po sat vremena sa astrologom. Prosto, za bilo koji naredni period potrebno je raditi godišnji horoskop jer nije ni malo jednostavno brzo doći do bilo kakvog zaključka. Za odnos sa partnerom radi se uporedni sa totalno drugim tehnikama tako da ti ja ovako pomoći ne mogu na žalost
Buba23

Poruka od Buba23 »

Hvala Vam puno na odgovoru. Zanima me jos da li brak moze da se ostvari sa razvedenim tipom? Posto je moja sadasnja, najveca ljubav ikada u toj situaciji. Hvala Vam sto ste izdvojili vremena, posebno jer nemam vise poverenja u tog coveka Koji mi je radio konsultacije jer je oko svega isao kao kisa oko Kragujevca I bas je puno filozofirao I iznosio neke svoje poglede na zivot, a nisam ga za to platila. :roll:
Buba23

Poruka od Buba23 »

Tacnije nije razveden nego treba da se razvede.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Buba23 piše:
17 Avg 2021, 14:44
Tacnije nije razveden nego treba da se razvede.
Nemoguće je to reći jer lična volja nema veze sa astrologijom. Ono što astrologija može recimo da se detaljno uradi uporedni horoskop ali pod uslovom da imaš i njegovo vreme rođenja i da se to ozbiljno odradi. Jasno mi je da ima mnogo samozvanih astrologa. Po mom ukusu i previše. Najbolje je da kada svi vi birate astrologa idete kod nekog kojim je već neko drugi bio zadovoljan i to više puta. S druge strane, zavisi i od toga koliko astrologija na vas deluje, jer nije uvek isto dejstvo planeta na sve ljude. Dakle, astrologija je samo sistem statistike, a mnogo toga zavisi od lične volje i odabira u odnosu na situacije u kojia se nađete.
Buba23

Poruka od Buba23 »

Hvala Vam. Da li Vi to radite privatno? Volela bih da se cujemo.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Buba23 piše:
17 Avg 2021, 14:59
Hvala Vam. Da li Vi to radite privatno? Volela bih da se cujemo.
Postoji sajt www.astrolog.rs koji je vezan za forum i gde se mogu naći potrebni podaci :)
Aleksa

Poruka od Aleksa »

Andjela, da li mi mozete reci nesto o mom ljubavnom zivotu i kakva mi partnerka stoji za brak? Moj datum rodjenja je 13.04.1990. 21 i 45 Uzice. Pozdrav
Pošalji Odgovor