Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
vaga05

Re: Astrologija

Poruka od vaga05 »

Draga Andjela,
Interesuje i muci me ljubav. Sedma kuca mi je u jarcu, saturn konjukcija venera u petoj, pa mislim da tu nesto koci.
Rodjena sam 05.10.1984. 23:05h, Sarajevo
Rainbow5

Poruka od Rainbow5 »

Pozdrav Andjela. Mislim da se trenutno nalazim na nekoj životnoj prelretnici, pa ako može kratka analiza natalne karte. Naročito me interesuju opšti aspekti na polju posla i ljubavi.
Prilozi
astro_2gw_rainbow.65718.21004.jpg
astro_2gw_rainbow.65718.21004.jpg (226.21 KiB) Pregledano 2133 puta
Nena979

Poruka od Nena979 »

Draga Andjela..zanima me sta kazu zvezde u vezi porodice,dece,posla.
Rodjwna sam 23.05.1979. u 7:50h u Zrenjaninu
Veliki pozdrav i hvala unapred😊
Moonlight

Poruka od Moonlight »

Draga Anđela, da li bi mi mogla reći nešto o poslovnim prilikama, tj. da li su povoljni neki periodi za promenu posla ili neke dodatne poslove?

Rođena sam 10.02.1996, u Novom Sadu u 00:50h.

Hvala puno!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

vaga05 piše:
18 Sep 2021, 00:20
Draga Andjela,
Interesuje i muci me ljubav. Sedma kuca mi je u jarcu, saturn konjukcija venera u petoj, pa mislim da tu nesto koci.
Rodjena sam 05.10.1984. 23:05h, Sarajevo
vaga05WRIGC1.JPG
vaga05WRIGC1.JPG (39.33 KiB) Pregledano 2183 puta
da tako je, u pravu si draga. Saturn je vladar ali je u konjunkciji sa Venerom iz pete kuće. I sve bi bilo u redu da Venera nije u znaku svoga pada a tu vuče i Saturna. Stoga, ovo je slika strastvene ljubavi kasnije u životu. I kasnije, sve će biti stabilnno prvih oko 5g da bi nakon toga bilo bolje, mogućnost selidbe, muž koji se širi (poslovno, duhovno kako god). Ovo uopšte nije loša slika, ali bi ljubav mogla baš zakasniti. Kada, to bi nam morale pokazati tehnike, ovako teško
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Rainbow5 piše:
18 Sep 2021, 20:31
Pozdrav Andjela. Mislim da se trenutno nalazim na nekoj životnoj prelretnici, pa ako može kratka analiza natalne karte. Naročito me interesuju opšti aspekti na polju posla i ljubavi.
Draga moja Rainbow5,
ukoliko si na životnoj prekretnici teško da ovde natal može bilo šta pokazati. Natal je uopšteni prikaz a tebi trebaju tehnike godišnjih horoskopa. Udaćeš se verovatno iz ljubavi ovde nema većih peripetija do tek kasnije u životu. Izuzetno je bitno da ne juriš autoritete (momke koji se ponašaju na prvi pogled kao zaštitnici, oni koji su nešto postigli a u stvari osećaš da teraju svoje i da pokušavaju vladati tobom). Masa planeta u 7 naravno da govori o promenljivoj ljubavi i naglasku na javni život i ljubavne veze i dosta promena tu.
Posao je ok do sredine karijere odakle ćeš, zbog okolnosti u kojima si se našla naglo morati promeniti posao. Verovatno ćeš tada raditi nešto što nisi radila pre. Neptun u 10 u kvadratu sa Suncem govori o obmanama od strane nekih autoriteta jer znaju tehnike obmanjivanja razne. Ovde ima baš mnogo toga, kako na polju ljubavi tako i na polju posla. Tvoj je zadatak da plivaš u promenama, da se boriš sa Ovnom na Asc
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nena979 piše:
19 Sep 2021, 13:20
Draga Andjela..zanima me sta kazu zvezde u vezi porodice,dece,posla.
Rodjena sam 23.05.1979. u 7:50h u Zrenjaninu
Veliki pozdrav i hvala unapred😊
Nena979WRIGC4.JPG
Nena979WRIGC4.JPG (39.52 KiB) Pregledano 2179 puta
Draga Nena979,
na žalost kada govorimo o deci ovde govorimo samo o tvojim potencijalima za decu i eventualnom materinskom kodu, šta je ono što bi oni mogli biti i to ako se vidi, jer će opis dece zavisiti od njihovih horoskopa.
U tvom se vide moguće turbulentne situacije na polju dece (moguć abortus, neželjena trudnoća ili spontani pobačaj), svakako dinamično i nešto što bi bilo kočioni mehanizam u jednom delu života. Sa trećim bitnim partnerom po redu ili iz trećeg mogućeg braka stabilnost.
Posao može biti jako dobar u zavisnosti od prirode posla kojim se baviš ali recimo da radiš privatni posao koji voliš, možeš napraviti dobru karijeru
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Moonlight piše:
20 Sep 2021, 01:41
Draga Anđela, da li bi mi mogla reći nešto o poslovnim prilikama, tj. da li su povoljni neki periodi za promenu posla ili neke dodatne poslove?

Rođena sam 10.02.1996, u Novom Sadu u 00:50h.

Hvala puno!
Draga Moonlight,
molim te pročitaj malo forum. Hvala na razumevanju
Metafora27

Poruka od Metafora27 »

Pozdrav svima koliko vas ima 😁. Moram priznati da sam se posebno obradovala kada sam naisla na ovaj forum, a posebnu radost je izazvalo to sto se ovo sve svakodnevno "azurira". Naime muci me ljubav, ako se to moze tako reci :roll: . Nisam nikada ulazila u veze, nisam ni sada u vezi, a mslm da je vrijeme da se nesto pocne desavati. Doduse tu ima i malo mojih principa,kako nisam spremna za vezu itd itd. Gledajuci moju kartu i sedmu kucu u ovnu, marsa u raku to govori o nekom (ako se ne varam) policajcu, vojniku i sl. neko ko voli oruzje. Citala sam da je u ovim slucajevima partner agresivan, ljut itd. Ovan se vezuje za Njemacku i sl. Ne razumijem se najbolje u ovo pa bi mi bilo drago da mi neko kaze da li ce se uskoro nesto desiti na tom polju ljubavi, i gdje bih mogla upoznati svog sudjenog. Karta je tu: https://imgbb.com/kh4Gwk9
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Metafora27 piše:
21 Sep 2021, 11:54
Pozdrav svima koliko vas ima 😁. Moram priznati da sam se posebno obradovala kada sam naisla na ovaj forum, a posebnu radost je izazvalo to sto se ovo sve svakodnevno "azurira". Naime muci me ljubav, ako se to moze tako reci :roll: . Nisam nikada ulazila u veze, nisam ni sada u vezi, a mslm da je vrijeme da se nesto pocne desavati. Doduse tu ima i malo mojih principa,kako nisam spremna za vezu itd itd. Gledajuci moju kartu i sedmu kucu u ovnu, marsa u raku to govori o nekom (ako se ne varam) policajcu, vojniku i sl. neko ko voli oruzje. Citala sam da je u ovim slucajevima partner agresivan, ljut itd. Ovan se vezuje za Njemacku i sl. Ne razumijem se najbolje u ovo pa bi mi bilo drago da mi neko kaze da li ce se uskoro nesto desiti na tom polju ljubavi, i gdje bih mogla upoznati svog sudjenog. Karta je tu: https://imgbb.com/kh4Gwk9
Draga moja Metafora 27
izuzetno mi je drago što si nam se javila, naročito zato što voliš astrologiju i što te zaista interesuje analiza a ne samo puko tumačenje :). Dalje ti se zahvaljujem što si pročitala forum pa si postavila više nego jasno pitanje :) Divna si, ostani sa nama i na dalje.
Što se tiče tvoje karte prvo vidimo Ascendent u znaku Vage gde je Venera u prvoj kući u znaku svoga pada i to u T kvadratu sa osama MC IC. Kako Venera predstavlja prvu kuću, odnosno opšte predispozicije i tendencije, izuzetno bitno ovde je rad na fizičkom izgledu. Obzirom da je Sunce zatočeno u 12.kući u istom znaku Vage verujem da si introvertna osoba ali i pričljiva kada su oko tebe poznati ljudi. Molim te samo da od starta povedeš računa o izgledu jer je u tvom slučaju to izuzetno bitno. Vaga će ti dati probleme na partnerskim odnosima neko vreme ali ne čitav život. Dalje, peta kuća, kuća zabavljanja kreće na 29.stepenu Vodolije. Ovde očekujem da si upoznavala kratko vreme stvarno nestabilne, emotivno rastrzane ili nesigurne muškarce ili muškarca ali ali drugi deo pete kuće govori o sanjarenju, pravom načinu sagledavanja stvari, želji za pravom vezom. Nemam ništa protiv tvog odabira. Tačnije, mislim da razmišljaš ispravno. Zbog Saturna u 7 ti ćeš imati jednu dugu vezu upravo sa čovekom intelektualcem koga ćeš voleti (to nam govori Saturn trigon Jupiter a konj sa Venerom iz 1) i kome ćeš dosta biti posvećena i okrenuta. Neka te ne zabrinjava Ovan na vrhu 7. jer je vladar Mars u ‚10. pa će ti osoba dati neki status a verovatno ćeš imati i želju za porodicom te ćeš zato ući u ovaj odnos. Ono što nije dobro ovde jeste što bi on mogao biti malo proračunat (kvadrat Mesec Mars na Veneru) te zaista može doći do razvoda prvog braka ili raskida prve bitne veze. Međutim, postoji opcija da se upravo udaš za ovog "duga veza" (drugim delom sedme kuće vlada Bik a Venera je u dobrom odnosu sa Saturnom) ili da se taj "duga veza" pojavi kasnije, nakon nekoliko vremenskih jedinica. Dakle, ovde postoji dobra osnova da napraviš prvi loš brak ali takođe i dobra osnova da do tog braka uopšte ne dođe, preskočiš to. To će isključivo zavisiti od tebe, koliko si spremna da se izboriš. A u veze moraš ulaziti. Ovako ili onako, jer nećeš steći nikakvo lično iskustvo o odnosu što će te samo lakše uvesti u loš brak. Nadam se da ti se tumačenje dopalo, piši opet :)
Pošalji Odgovor