Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Simka

Re: Ljubav

Poruka od Simka »

Zdravo Anđela, do sada nikada nisam radila natalnu pa me zanima da li možeš da mi napišeš nešto za ljubav :D
19.06.2000, Smederevo, 04:25
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Simka piše:
06 Okt 2021, 20:21
Zdravo Anđela, do sada nikada nisam radila natalnu pa me zanima da li možeš da mi napišeš nešto za ljubav :D
19.06.2000, Smederevo, 04:25
SimkaWRIGC1.JPG
SimkaWRIGC1.JPG (39.22 KiB) Pregledano 1352 puta
Draga Simka,
tvoja peta kuća stoji tako da govori više o proceni partnera na osnovu zdravog razuma ispred emocija prilikom pokušaja ili ulaska u vezu. Međutim, uvek će takvi partneri biti lošiji u odnosu na one koje će tvoje srce, nezavisno od njihovog statusa, izabrati. Mogućnost tajne vrlo emotivne ljubavne veze. Ti kao da u ljubavi živiš na dva koloseka: imaš racionalan odabir šta je dobro za tebe, ali to nije ono što se tebi zaista sviđa. Mogućnnost udaje za bogatog ili statusnog partnera ali i krize braka te sklapanja drugog braka ili druge bitne veze sa totalno drugačijim muškarcem. MIslim da je ovde jako bitno da jednog dana, pre konačnog odabira obavezno odradiš profesionalni horoskop ljubavnog života, jer su ovde kod tebe stvari dosta klizne
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ena
Mesto: Novi Sad

Re: Ljubav-brak

Poruka od Ena »

Hvala na odgovoru😊 evo mojih podataka 04.12.1993 u 18:55 Novi Sad, interesuje me da li se vidi veza sa jednim „jarcem“
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica21 piše:
05 Okt 2021, 10:30
Postovana, hvala na odgovoru, da li biste onda mogli baciti pogled na moju natalnu kartu i reci nesto😁03.04.1993. 00:30 mjesto rodjenja Niksic, Crna Gora,
Makica21WRIGC6.JPG
Makica21WRIGC6.JPG (41.33 KiB) Pregledano 1397 puta
Draga Makice21,
ovaj sam horoskop gledala vezano za posao ako ne grešim. Što se tiče opcija, sa Severnim čvorom na Ascendentu uvek možeš u novi početak u bilo kojoj fazi života. Generalno, ovako se rađaju ljudi koji su spremni na promene, a život može biti okrenut na odlazak u inostranstvo. Status je izuzetno bitan ali moraš poraditi na svojim strahovima, otkloniti ih, jer će te dosta sputavati u daljem životu. Polje ljubavi biće jedno vreme problematično dok ne naučiš kako da se postaviš, prosto tvoj horoskop traži i ličnu i statusnu promenu. Ovo je tzv bogat horoskop. Dakle, ovde ima svašta da se vidi i kaže, ali recimo da je potrebno i na odnosima da poradiš. Pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ena piše:
13 Okt 2021, 22:36
Hvala na odgovoru😊 evo mojih podataka 04.12.1993 u 18:55 Novi Sad, interesuje me da li se vidi veza sa jednim „jarcem“
Veze se vide kroz godišnja kretanja planeta. Kroz natal se vide samo uopštene stvari na moju veliku žalost
Tamarica89

Poruka od Tamarica89 »

Postovana Andjela,

Da li bi mogli da mi pogledate natalnu kartu i da mi kazete vezano za ljubav sta me ocekuje?
Hval :)
https://imgur.com/a/tJPGpI5
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tamarica89 piše:
17 Okt 2021, 22:10
Postovana Andjela,

Da li bi mogli da mi pogledate natalnu kartu i da mi kazete vezano za ljubav sta me ocekuje?
Hval :)
https://imgur.com/a/tJPGpI5
U zaisnosti od toga jesi li se već udavala ili imala bitnu vezu, ovo ti je definitivno teška emotivna godina što je prikaz natalnog Meseca. Mnogo je bitno da se što manje sekiraš jer sve prolazi veruj mi. Vaga na Asc uvek će ti dati probleme u partnerskim odnosima ali će od pojedinačnih uprednih horoskopa zavisiti kakav ćeš sa kim odnos imati. Jeste polje ljubavi izazovno ali je daleko od lošeg, ovde ima mnogo mogućnosti za dobar partnerski odnos samo ne žuri, nigde ne kasniš
Ena

Poruka od Ena »

ENA.jpeg
ENA.jpeg (255.77 KiB) Pregledano 1333 puta
Pozdrav Andjela, godisnji horoskop,ljubav me zanima da li se vidi nesto?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ena piše:
20 Okt 2021, 01:55
ENA.jpeg
Pozdrav Andjela, godisnji horoskop,ljubav me zanima da li se vidi nesto?
Draga Ena,
čudi me da me ti to pitaš obzirom na to da pratiš forum. Jasno ti je da se solarni povratak ne može pratiti samostalno, bez natala? Takođe, za bilo kakve ljubavne procene ptorebno je odraditi druge tehnike.....:(
Ena

Poruka od Ena »

Aham, vazi.
Poslednje učitavanje od Ena dana 01 Mar 2022, 15:52, učitano 1 put ukupno.
Pošalji Odgovor