Posao

astrologija i sa njom povezane teme
jelena

Re: Posao

Poruka od jelena »

Evo pokusacu ponovo :)

https://imgur.com/a/gIHanAz

Kad hocu da postavim sliku direktno na forum nece, ne znam zasto.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

jelena piše:
03 Avg 2020, 12:19
Evo pokusacu ponovo :)

https://imgur.com/a/gIHanAz

Kad hocu da postavim sliku direktno na forum nece, ne znam zasto.
Ti izvesno imaš biznis talenat u radu sa ljudima. Polje posla ovde je pod dejstvom dosta planeta naročito na početku krijere. Ako si bila pametna i iz ovoga izvukla pouke a mislim da jesi, izuzetno je bitno znati da ti tako teško više biti neće :) Sredinom karijere nakon nekoliko promena u poslu ili poslova nosi mogućnost sreće i rada na horeka poslovima, sadržajima vezanim za mesto rođenja, zemlju rođenja ili filmsku i foto industriju (ne kažem da se time baviš samo ti dajem na znanje :)) a zadnji deo karijere će biti promenljiv ali dobar. eto :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
jelena

Poruka od jelena »

hvala ti na odgovoru :) . nadam se da nece biti vise tako tesko. sta mislis da napravis jednu temu gdje ces napisati koje sve vrste horoskopa postoje? npr. napises natalni i sta se u njemu obradjuje. onda sta predstavlja solar,..itd. kad neko hoce konsultacije da zna sta da izabere :D .
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Obično mi se ljudi jave na viber za konsultaciju pa se razjasnimo:) ali recimo da postoji životni, poslovni, godišnji, ljubavni i uporedni horoskop. Ti su osnovni, ali ima još kombinacija. Poenta je u više prediktivnih tehnika a da bi se sve one obradile potrebno je dosta vremena ali u pravu si: treba objasniti sve
secermoj

Poruka od secermoj »

Pozdrav :) vrlo sam znatizeljna kojim putem da krenem u ovom ludilu od korone pa ako mozete da me malo usmerite sto se tice posla. Trenutno sam kuci i sijem maske, ne ide lose ali opet nije ni to to. Rodjena sam 26.04.1987 14:50h Priboj. Zadnjih 15god zivim u BG. Hvala puno :*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

secermoj piše:
05 Avg 2020, 17:46
Pozdrav :) vrlo sam znatizeljna kojim putem da krenem u ovom ludilu od korone pa ako mozete da me malo usmerite sto se tice posla. Trenutno sam kuci i sijem maske, ne ide lose ali opet nije ni to to. Rodjena sam 26.04.1987 14:50h Priboj. Zadnjih 15god zivim u BG. Hvala puno :*
Mnogo zavisi od toga šta si po struci ali ti šivenje definitivno leži. Pogledaj koje firme trenutno traže krojačice a i sama se oprobaj kao modni dizajner. Ovo bi mogla da radiš ozbiljnije. Talentovana si za biznis, i to bukvalno rad sa oštrim predmetima (šivaća mašina, makaze i sl) i ja bih da sam na tvom mestu probala da šijem luksuzne posteljine. Ovo što se prodaje po tržištu je užas blagi, sve se opnu, izvitopere i izblede vremenom. Ako nađeš dobre materijale možeš sve.
Takođe ti mogu reći da je dobro da juriš posao u turizmu sledeće godine, ovde se vidi mogućnost teškog rada, ali isplatljivog. Poslovno bolje sledeće godine u ovo vreme
secermoj

Poruka od secermoj »

Jao hvala ti puno na odgovoru. Krojacica sam po struci, ali sam vecinu vremena radila u trgovini. Kod kuce dodatno sivenje, obzirom na situaciju oko online skole imam uslove samo od kuce da zaradjujem, pa koliko god. Koristim uvek situaciju. Ne bojim se rada, bojim se nemastine.
Volela bih da otvorim svoju krojacku radnju, ali sam jako plasljiva, sta ako...
U svakom slucaju dala si mi vetar u ledja, da si mi samo videla osmeh dok sam citala.
Ivana

Poruka od Ivana »

Dobar dan zelim svima. Interesuje me kako stoji posao kod mene sad? I zdravlje moje i moje porodice.hvala unapred
16.04.1980. 14:10 Beograd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ivana piše:
06 Avg 2020, 15:05
Dobar dan zelim svima. Interesuje me kako stoji posao kod mene sad? I zdravlje moje i moje porodice.hvala unapred
16.04.1980. 14:10 Beograd
Draga Ivana,
za trenutno stanje posla potrebno je uraditi detaljan poslovni horoskop. To je zato što je potrebno videti sve aspekte do detalja jer se kod tebe to jasno i brzo ne može uočiti iz natala. Ti ćeš imati neku akciju već početkom 2021 ali to je jako nesigurno o kakvoj se akciji poslovnoj radi, hoće li biti dobro ili ne i hoćeš li tada imati koristi ili ne. Generalno ovo je horoskop koji se povezuje u prvoj trećini karijere naročito za velike novce koji obično nisu tvoji već samo radiš sa njima ili sa osobama koje imaju mnogo novaca. Dalje, što se tiče zdravlja, zdravlje ti je pod dejstvom stresa, izbegavaj stres i biće dobro. Ovde imam dve planete u 12 plus Severni čvor. Kontroliši krv s vremena na vreme. Porodično zdravlje se ne može videti iz natala. Svaka osoba može dobiti odgovor samo za sebe.
Ivana

Poruka od Ivana »

Hvala puno. Mogu li pitati za cerku o zdravlju, o mozda talentima i o njoj ponesto sto se vidi? Hvala unapred. Rodjena je 14.03.2018. U 12:45 u Beogradu
Hvala puno.a
Pošalji Odgovor