Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Andja001

Re: Posao

Poruka od Andja001 »

Pozdrav
Rodjena sam 25 juna 1997 17:20 banja luka. Nedavno sam zavrsila fakultet. Zanima me da li cu ubrzo naci posao i kakva me novcana situacija ceka?
Jelenko

Poruka od Jelenko »

Draga Andjela,
Htela bih da Vas pitam pitanje u vezi posla,
Ambiciozna sam ali se putevi napredovanja tesko otvaraju.

Rodjena sam 22.8.1985 u 02:00 nakon ponoci
Jelenko

Poruka od Jelenko »

Draga Andjela, zaboravih mesto rodjenja 😂 rasejana sam stvarno trenutno, hvala na razumevanju.
22.8.1985
02:05 nakon ponoci
Leskovac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Pozdrav
Rodjena sam 25 juna 1997 17:20 banja luka. Nedavno sam zavrsila fakultet. Zanima me da li cu ubrzo naci posao i kakva me novcana situacija ceka?
[/quote]
Andja001WRIGC1.JPG
Andja001WRIGC1.JPG (41.5 KiB) Pregledano 1342 puta
Draga, polje posla ovde je pod više mogućnosti. AKo si upisala i završila neki IT posao ćeš naći brže. Ako si upisala neke organizacione nauke naročito neki trandicionalan državni faklultet, stvari će ići malo teže. U tvom se slučaju na žalost moraju raditi sve prediktivne tehnike kako bi se utvrdilo kada je pogodno vreme za posao. Početak karijere vezuje se za posao preko starije osobe, posao podučavanja ili rada sa decom, na zabanim sadržajima, obiman i statičan. U ovom tvom slučaju trebaš birati plaćene poslove a ne one koje voliš, jer ćeš se verovatno vremenom razočarati kad shvatiš da posao za koji si mislila da voliš nije ono što si očekivala OVde će slika biti od početka vrlo dinamična, prva trećina karijere zbog uklještenog znaka sadrži i mogućnost prikrivenih teškoća na poslu koje ćeš ti nositi vrlo dostojanstveno, neće se čak ni primećivati da ti nešto smeta. U drugoj trećini karijere radićeš u lepom okruženju ili državnom sektoru ali ni ovde nećeš moći mnogo da se raširiš zbog konstanih tehničkih problema koji će posao nositi. Vrhunac karijere međutim govori o dosta stečenog iskustva i znanja i na osnovu toga dobre okolnosti. Ako si medicinu završila to je takođe bolje za karijeru kasnije. Hvataj vezu preko starije stabilne osobe za posao sada
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jelenko piše:
24 Okt 2021, 01:26
Draga Andjela, zaboravih mesto rodjenja 😂 rasejana sam stvarno trenutno, hvala na razumevanju.
22.8.1985
02:05 nakon ponoci
Leskovac
JelenkoWRIGC2.JPG
JelenkoWRIGC2.JPG (40.28 KiB) Pregledano 1337 puta
Sem teškoća u poslu i radu (mala zarada) ne vidim ovde veći problem. Uglavnom je početak karijere trebao biti na odgovornim i organizacionim radnim mestima. Fora nije samo da se trudiš već i da se edukuješ u smeru da si nezamenjiva ili da malo ljudi zna posao koji ti radiš. Da tebe jure i traže a ne da se ti namećeš. Prva trećina karijere vrlo intenzivna, rad na mišiće, muke...druga trećina može biti sa neočekivanim preokretom vezano za inostranstvo naročito što ćeš odande imati bolje ponude za posao. Mnogo bolji uslovi za rad preko granice, naročito u dalekim zemljama
VesnaVeca

Poruka od VesnaVeca »

Pozdrav Andjela, interesuje me sta mi vidis na polju posla? Rodjena sam 03.02.1999. U 13:20 h u Zrenjaninu. Hvala unapred :*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

VesnaVeca piše:
27 Okt 2021, 17:17
Pozdrav Andjela, interesuje me sta mi vidis na polju posla? Rodjena sam 03.02.1999. U 13:20 h u Zrenjaninu. Hvala unapred :*
Oooo dobro došla ponovo :)
VesnaVecaWRIGC12.JPG
VesnaVecaWRIGC12.JPG (40.79 KiB) Pregledano 1328 puta
Draga moja,
u ovom slučaju prva trećina karijere ne stoji naročito pa ćeš se malo sa njom izmaltretirati. Naime, ovo su neki nisko plaćeni i nisko kvalifikacioni poslovi ili posao može imati veze i sa uslugama, održavanjem i slično. Nakon toga, nagla mogućnost za odličan posao u inostranstvu gde ćeš, ako odeš, definitivno prosperirati. Sredina karijere promenljiva, ovde bih imala pisati dosta, ali recimo da će biti i delova gde će ti biti dobro i delova gde ćeš se baš napinjati. U trećoj trećini karijere radićeš odličan posao, koji voliš a pred kraj karijere moći i najviše da zaradiš
Mipi

Poruka od Mipi »

Draga Anđela,
Možete li mi reći kako mi stoje stvari sto se tiče posla i kraijere. Već neko vreme imam razne dileme sto se posla tiče i eventualno nekih preusmeravanja. Zanima me i koje su oblasti odnosno profesije najviše u skladu sa mojom natalnom kartom.
Hvala unapred!
Veliki pozdrav.
Prilozi
CB49465F-9354-4A7A-9B54-21A7FE896452.jpeg
CB49465F-9354-4A7A-9B54-21A7FE896452.jpeg (92.8 KiB) Pregledano 1317 puta
Cicka08

Poruka od Cicka08 »

Draga Anđela i dragi svi,
Da se i ja pridruzim u postavljanju pitanja.
Zamolila bih da mi pogledate polje posla i karijeru.
Posto mi je mnogo vazno i pitam se da li ce se + stvari iz horoskopa ikada aktivirati?!?
Po mom natalu bi se reklo da mi stoji solidna pozicija za OK posao. Mnogo sam ulozila i u svoje dodatne edukacije, ne bi li nesto promenila, ali kao da se tu nista ne pomera na bolje.
Dajem i par info za objasnjenje
Nakon fakulteta (poremecaji u ponasanju), koji sam zavrsila sa prosekom preko 9, sam godinama cekala na posao. Moja pocetna ideja je bila da ostanem na faksu zbog cega sam upisala i postdiplomske, ali stvari nisu ispale kako sam planirala. Oko 2,5 godine sam volontirala na 2 mesta.
Nakon 6,5 godina sam nasla posao. Radim u struci, radila sam 4 god na odredjeno u zatvoru, pa promenila posao, pa 9 za stalno, u boravku za decu sa smetnjama u razvoji, pa se vratila na 1. posao i radila sam ono sto volim (nazalost samo oko 1,5 godine zbog opsteg mobinga Upravnika). Zbog toga sam se ponovo vratila na posao na kome sam radila 9 godina u septembru 2021. Posao mi je blizu kuce, krace je radno vreme, u struci je, ali ja ga ne volim dovoljno i eto, polako upadam u depresiju posto imam utisak da se tu nista nece promeniti. Gde god sam konkurisala bila sam u najuzem izboru, ali je uvek biran neko drugi (veza, politicki...).
Pitanje: Da li uskoro mogu ocekivati promenu posla i odlazak na posao kojim cu biti zadovoljna?
Moji podaci: 02. mart 1975.; 14:20; Brisel - Belgija. Tamo sam zivela samo mesec dana nakon rodjenja, kada sam dosla u Beograd u kome zivim sve vreme.
Unapred se ZAHVALJUJEM!!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mipi piše:
28 Okt 2021, 16:00
Draga Anđela,
Možete li mi reći kako mi stoje stvari sto se tiče posla i kraijere. Već neko vreme imam razne dileme sto se posla tiče i eventualno nekih preusmeravanja. Zanima me i koje su oblasti odnosno profesije najviše u skladu sa mojom natalnom kartom.
Hvala unapred!
Veliki pozdrav.
Kada su aktivirane veza druge i devete kuće obično sticanje ide kroz poslove sa inostranstvom a zbog Neputna u ovom slučau savetujem turizam i hotelijerstvo
Pošalji Odgovor