Odusevljena sam postojanjem ovog foruma
Mene interesuje moja 7.kuća (dakle, odnosi, brak i mislim moja budućnost u tom ljubavnom smislu).
Rodjena sam 22.07.1996. u 2:30 ujutru.
Ako bi mogla da mi odgovoris, pomogla bi mi i smirila bi me
Hvala.
Asija966WRIGC11.JPG (41.45 KiB) Pregledano 2809 puta
Draga moja Asija966,
dobro došla.
Prvo ti moram objasniti jednu bitnu stvar pre nego pređem na tvoje polje ljubavi. Sreća u ljubavi, manja ili veća zavisi od astrologije. Ali tvoja lična sreća zavisi samo od tebe same, te se sve iz natala može korigovati tako što počnete od sebe samih sa korekcijom.. U ovom slučaju peta kuća koja govori o ljubavnom životu počinje Merkurom koji se nalazi u svojoj ali i promenljivoj trećoj kući. To znači da je mnogo komunikacije - smanji bespotrebnu komunikaciju u vidu "on je reako ono a ja sam rekla ovo..." takođe, smanji komunikaciju u brojnosti. Ako već vidiš da neko nije za tebe, nema potrebe da se igraš jer ti to oduzima energiju i fokus i onda u moru ne možeš ni videti koji je pravi. U kući dalje imamo uklješteni znak Vage i Mesec unutar. Govori o nekakvoj za tebe bitnoj ljubavnoj vezi ali ovaj muškarac je ili zauzet ili oženjen. Ako se takav pojavi, to neće biti za tebe novi početak, naproti....sem što će vam komunikacija biti dobra i zato i kažem da manje slušaš šta ti pričaju. Venera, esencijalni signifikator ljubavi je u promenljivom znaku takođe. Ti sama moraš naći bazu, tj šta je ono što neko treba da ima i treba da nema da bi ušao kod tebe u izbor a ne da se prilagođavaš. Ako uspeš ovo da rešiš, posle problema biti neće ovo je bogata slika mnogo dešavanja i mogućnosti i nije za kratku konstataciju, ali evo, to bi bilo to
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Anđela, da li mi možeš reći nešto u vezi ljubavi?
Rođena 29.05.1979. u 14:20h u Kikindi
DragaanaWRIGC13.JPG (40.01 KiB) Pregledano 2835 puta
Draga Dragaana,
prvo da ti kažem i svima da kažem, ti je jedna duša od čoveka:). Ali to se spolja ne vidi. Deluješ hladno, nekada i suviše mračno zbog Plutona na ASC. Ipak te ljudi vole. Iskreno. Koji te vole. Koji te ne vole od starta ih se trebaš kloniti
ZBog izvesne doze karme koju si povukla nisi imala sreće u zabavljanju, nisi ni imala neke prilike. Vladar tvoje kuće braka ne stoji dobro. Vladar je Mars u osmoj je kući i donosi ti stresove, razočaranja i bol iako tog čoveka zaista voliš čitavim svojim bićem, ili si ga volela. Okolnosti su takve međutim da ćeš uvek moći da budeš okružena ljudima koji te vole, s tim što ćeš morati sama da se više otvoriš, budeš veselija kako bi ti u život ušla slična tebi osoba. Uglavnom su to muškarci koji hoće da se nametnu kao autoriteti te ti pustiš nekada i previše...
Poštovanje Anđela
Čitala sam neke Vaše prognoze i zaista sam oduševljena pristupom i posvećenošću.
Moje pitanje odnosi se na mogućnost ozbiljne veze sa muškarcem rodjenim 12.5.1977 god.
Rodjena sam 30.12.1985 u 9.10h
Veliki pozdrav iz Čačka
Poštovanje Anđela
Čitala sam neke Vaše prognoze i zaista sam oduševljena pristupom i posvećenošću.
Moje pitanje odnosi se na mogućnost ozbiljne veze sa muškarcem rodjenim 12.5.1977 god.
Rodjena sam 30.12.1985 u 9.10h
Veliki pozdrav iz Čačka
Draga izuzetno mi je žao ali te moram razočarati. Ovde gledamo samo opšte natalne aspekte. Ja sam odradila dva ili tri primera uporednih čisto da ljudi koji se bave astrologijom mogu saznati i pratiti moj način tumačenja. Za uporedni horoskop potrebno je gledati najmanje 4 različite tehnike te ja ovde zaista za to vremena nemam
Anđela, vidjela sam tvoj odgovor na drugoj temi, hvala još jednom što si mi opet poslala životni horoskop. mogu li te pitati za opis bračnog partnera? Da ponovim podatke, 16.11.1998, 16:10, Slavonska Pozega, HR