Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Vasilisa piše:
18 Okt 2021, 19:22
Hvala puno draga Andjela!
Slicnog sam misljenja, samo si ti to lepo uopstila. Ovaj deo oko stelijuma i zenita mi nije poznat, hvala ti u svakom slucaju, pozdrav :)
Stelijum je skup od tri i više planeta. Uvek u stelijumu postoji planeta, vladar stelijuma. Stelijum obavezno priča neku karmičku priču predaka i priča se priča kontra od kazaljke na satu. Kod tebe je bitan jer je na Zenitu, a Zenit je vrhunac uspeha, ugleda, prosto životni vrhunac jedne osobe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Cicka08

Poruka od Cicka08 »

Dragi svi,
Drago mi je da je zaziveo novi forum sa ovom temom. Drago mi je i da sam "uhvatila" njegov relativno rani pocetak pa da mogu od pocetka pratiti sadrzaje.
Srecnoooo!
cestlavie

Poruka od cestlavie »

Draga Andjela,
Čitajući najnovije komentare vidim da kada sam Vam ranije postavila svoja pitanja nisam navela da imam starijeg blizanca 5 minuta a vidim da se drugačije gleda moja natalna karta onda.
Bila bih zahvalna ako biste mogli opet da pogledate za ista pitanja ljubav (uopsteno, brak) i mogucnost zivota u inostranstvu? 15.06 1997. U Bg-u 17:40h sam ja a on 5 minuta pre.
😊
Poslednje učitavanje od cestlavie dana 05 Nov 2021, 13:10, učitano 1 put ukupno.
Bettyboop

Poruka od Bettyboop »

Cao Andjela ,
Da li mogu da te zamolim da pogledaš kada mi stoji brak ?
Moji podaci su 19.07.1989 u 1:38 Gorazde
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bettyboop piše:
28 Okt 2021, 19:10
Cao Andjela ,
Da li mogu da te zamolim da pogledaš kada mi stoji brak ?
Moji podaci su 19.07.1989 u 1:38 Gorazde
Bettyboop89WRIGC5.JPG
Bettyboop89WRIGC5.JPG (40.19 KiB) Pregledano 1528 puta
Draga moja,
ne postoji mogućnost da ti i jedan astrolog vidi termin braka. Moguće su samo varijante, potencijali i veće mogućnosti. U tvom slučaju međutim, to je jako teško izvesti jer si ti napravljena od totalno različitih elemenata te je ovde potrebna detaljna analiza svih tehnika. Ipak bih rekla da je ovo vreme u kojem si, dobra mogućnost i narednih nekoliko meseci, ali se sve mora potvrđivati te me ne drži za reč
martialartist

Poruka od martialartist »

Cao Andjela,

Bila bih ti mnogo zahvalna ako bi mogla da bacis pogled na moju natalnu i da mi kazes kako stoje stvari kod mene vezano za ljubav. Stoji li mi neki ozbiljan muskarac u skorije vreme ili kakvog treba da trazim? 21.07.1996. , 17:55 Užice
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

martialartist piše:
31 Okt 2021, 15:09
Cao Andjela,

Bila bih ti mnogo zahvalna ako bi mogla da bacis pogled na moju natalnu i da mi kazes kako stoje stvari kod mene vezano za ljubav. Stoji li mi neki ozbiljan muskarac u skorije vreme ili kakvog treba da trazim? 21.07.1996. , 17:55 Užice
martialartistWRIGC5.JPG
martialartistWRIGC5.JPG (41.69 KiB) Pregledano 1490 puta
Priča sa Suncem na 29 uvek je po malo napeta, zbog krajnjeg kritičnog stepena sa uklještenim vladarem Ascendenta Jupiterom koji predstavlja tebe. Kako je uklješteno nešto što se ne afirmiše odmah, ovde se vide problemi u životu u prvom delu, kako lični tako i na polju partnerskih odnosa. Ono što je dobro jeste da će biti mnogo mogućnosti ali da je sve to promenljivo, te će se stvari moći menjati brzo po pitanju ljubavi. Mogućnost veze preko posla, ili tamo gde moraš završavati obaveze, zdravlja i slično. I jeste promenljivo i nestabilno. Čuvaj se ove i oko 27 godine, to ti je takođe kritična ljubavna godina. OVde je potrebna potpuno nova lična koncepcija, kako bi se privuklo nešto dobro, kvalitetno. Međutim, iz druge bitne veze ili braka mogućnost opstanka sa parnterom tvojih godina, koji je i sam imao neke životne probleme
martialartist

Poruka od martialartist »

Hvala puno 🍀

Potpuno si u pravu, generalno mi je po tom pitanju uvek bilo haoticno i nestabilno, iz nekog razloga sam privlacila uglavnom takve partnere i bila povredjena na kraju. Nadam se da ce doci na svoje, radim u muskom kolektivu tako da ostaje da se nadam da ce mozda neko sa posla biti okej. :D :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

martialartist piše:
01 Nov 2021, 20:03
Hvala puno 🍀

Potpuno si u pravu, generalno mi je po tom pitanju uvek bilo haoticno i nestabilno, iz nekog razloga sam privlacila uglavnom takve partnere i bila povredjena na kraju. Nadam se da ce doci na svoje, radim u muskom kolektivu tako da ostaje da se nadam da ce mozda neko sa posla biti okej. :D :D
Draga, nisam sigurna da je posao prava opcija...Venera ti je promenljiva te sama moraš razlučiti šta je ono što ćeš prihvatiti a šta nećeš. Odatle krećeš I kad neko ne ispunjava kriterijume ideš dalje. To je opcija
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Andjela Kostic piše:
19 Okt 2021, 08:40

Stelijum je skup od tri i više planeta. Uvek u stelijumu postoji planeta, vladar stelijuma. Stelijum obavezno priča neku karmičku priču predaka i priča se priča kontra od kazaljke na satu. Kod tebe je bitan jer je na Zenitu, a Zenit je vrhunac uspeha, ugleda, prosto životni vrhunac jedne osobe

Razmisljala sam o ovome. Moj stelijum je u 11k u Jarcu. Po TA njega cine Mars, Venera, Sunce i Merkur (po MA jos Neptun i Uran). Ne znam da li ima veze ovo sto cu napisati, ali s obzirom na to da je Venera izmedju dve muske planete Marsa i Sunca onda je karma mozda vezana za neku preljubu.
Pošalji Odgovor