Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Aleksandra94 piše:
03 Nov 2021, 13:00
Andjela Kostic piše:
19 Okt 2021, 08:40

Stelijum je skup od tri i više planeta. Uvek u stelijumu postoji planeta, vladar stelijuma. Stelijum obavezno priča neku karmičku priču predaka i priča se priča kontra od kazaljke na satu. Kod tebe je bitan jer je na Zenitu, a Zenit je vrhunac uspeha, ugleda, prosto životni vrhunac jedne osobe

Razmisljala sam o ovome. Moj stelijum je u 11k u Jarcu. Po TA njega cine Mars, Venera, Sunce i Merkur (po MA jos Neptun i Uran). Ne znam da li ima veze ovo sto cu napisati, ali s obzirom na to da je Venera izmedju dve muske planete Marsa i Sunca onda je karma mozda vezana za neku preljubu.
U stelijumu se prati planeta vodič stelijuma. To je obično najjača planeta (planeta koja je u sedištu, egzaltaciji nabolje pozicionirana i sl. Ona je vođa stelijuma, od nje sve počinje. Odatle i ti krećeš i priča se sama nadovezuje. Onda gledaš sledeću najjaču i tako redom. Ostale samo daju opise događaja. Jedanaesta kuća uvek vuče na javnost pa će ovde biti promena u javnom životu, većim društvenim dešavanjima koja će definitivno uticati na tvoj život
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
04 Nov 2021, 08:52
Aleksandra94 piše:
Andjela Kostic piše:

Stelijum je skup od tri i više planeta. Uvek u stelijumu postoji planeta, vladar stelijuma. Stelijum obavezno priča neku karmičku priču predaka i priča se priča kontra od kazaljke na satu. Kod tebe je bitan jer je na Zenitu, a Zenit je vrhunac uspeha, ugleda, prosto životni vrhunac jedne osobe

Razmisljala sam o ovome. Moj stelijum je u 11k u Jarcu. Po TA njega cine Mars, Venera, Sunce i Merkur (po MA jos Neptun i Uran). Ne znam da li ima veze ovo sto cu napisati, ali s obzirom na to da je Venera izmedju dve muske planete Marsa i Sunca onda je karma mozda vezana za neku preljubu.
U stelijumu se prati planeta vodič stelijuma. To je obično najjača planeta (planeta koja je u sedištu, egzaltaciji nabolje pozicionirana i sl. Ona je vođa stelijuma, od nje sve počinje. Odatle i ti krećeš i priča se sama nadovezuje. Onda gledaš sledeću najjaču i tako redom. Ostale samo daju opise događaja. Jedanaesta kuća uvek vuče na javnost pa će ovde biti promena u javnom životu, većim društvenim dešavanjima koja će definitivno uticati na tvoj život
Andjela, da li je stelijum tri planete u istom polju, ali jedna je u drugom znaku, istog polja?

Hvala ☺️♥️♥️
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Andjela Kostic piše:
04 Nov 2021, 08:52
Aleksandra94 piše:
Andjela Kostic piše:

Bas sam ih redom ispisala. Mars mi je egzaltan i on je vodja stelijuma.
Hvala na objasnjenju :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Računa se planeta i u drugom znaku ali će biti samo dodatak priči. Ako su npr 3 planete, jedna je u drugom znaku, to nije stelijum. ALi ako su jako blizu, npr orbis 1 onda se računa kao slabiji stelijum. Ako su npr 3 planete u istom i 2 u drugom a orbis je mali sve je stelijum. Čudno je, ali moraš sve gledati:)
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Postovana Andjela,
Sta ako je solarni asc u 8 natalnoj kuci, a solarni dsc pada u 2 natalnu kucu
Poslednje učitavanje od Vodolija93 dana 17 Nov 2021, 19:13, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mislim da sam napisala pravila na bekoj temi. Solar se nikad ne gleda odvojebo od natala. Krećeš od Sunca u solaru pa sve ostalo posle. Ipak aktivacija 8. kuće govori o transformativnoj godini u pravcu kretanja ali se mora uklapati prvo s pozicijom Sunca
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
05 Nov 2021, 08:17
Računa se planeta i u drugom znaku ali će biti samo dodatak priči. Ako su npr 3 planete, jedna je u drugom znaku, to nije stelijum. ALi ako su jako blizu, npr orbis 1 onda se računa kao slabiji stelijum. Ako su npr 3 planete u istom i 2 u drugom a orbis je mali sve je stelijum. Čudno je, ali moraš sve gledati:)
Intetesantno, broj planeta nije dovoljan kriterij, već je jednako važna orb blizina planeta.

Hvala Andjela ☺️♥️♥️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
07 Nov 2021, 15:47
Andjela Kostic piše:
05 Nov 2021, 08:17
Intetesantno, broj planeta nije dovoljan kriterij, već je jednako važna orb blizina planeta.

Hvala Andjela ☺️♥️♥️
Broj je planeta bitan, stelijum sadrži tri i više planete. Ali je i orbis bitan kao i u kojim su znacima planete
Marija90

Poruka od Marija90 »

05.06.1990
u 10:10 ujutru
Podgorica...
interesuje me sta god ljubav posao zdravlje
🤗
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Marija90 piše:
07 Nov 2021, 22:04
05.06.1990
u 10:10 ujutru
Podgorica...
interesuje me sta god ljubav posao zdravlje
🤗
Marija90WRIGC6.JPG
Marija90WRIGC6.JPG (41.42 KiB) Pregledano 1375 puta
Draga moja,
Sunce pokazuje izvesnu dozu snalažljivosti naročito u polju društvenih dešavanja, imaš dosta prijatelja, uticaja iz javnog života i širih društvenih grupacija kroz život. Liderske organizacione sposobnosti takođe. Međutim, sa Venerom na Zenitu, previše misli usmereno je na stabilnost u stvarima koje voliš ili ljubavi. Generalno ti se sviđaju edukovani, emancipovani momci ali su nekako uvek daleko, nedodirljivi ili se kratko sa njima bude. Inače, u kući ljubavi nalaze se malefici pa su okolnosti promenljive, sklanjaj se lažljivaca ili ekcentrika u bilo kom pogledu. Normalno je da budeš povređena kao i svi mi u ljubavi ali ne moraš baš katastrofalno (osa IC MC opozicija Meseca i Venere). period oko 15. godine mogućnost fatalnog zaljubljivanja a čuvati se u periodu oko 37.godine jer ovaj period neće biti dobar za ljubav. Dosta izazova prati ovaj horoskop i ovde se treba vršiti detaljna procena koji i kakav partner može doći u obzir jer se za tebe uglavnom vezuju oni koji to nisu
Pošalji Odgovor