Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Vodolija93,
molim te daj mi podatke jer mi se tvoje slike ovde ne otvaraju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Cile

Poruka od Cile »

Zanima me posao?15.01.1984.8h25min.Loznica, Srbija.Pol z
Poslednje učitavanje od Cile dana 01 Feb 2022, 22:10, učitano 1 put ukupno.
upitnikkojiodgovara

Poruka od upitnikkojiodgovara »

Poštovana,

Unapred hvala na odgovoru! Ostvarila sam se kao majka skoro i dobila dva decaka. Oduvek sam volela astrologiju, i videla sam u horoskopu decaka da imaju sunce u 12 kuci i jako sam se uplasila za muza i odnos sa decom, znajuci sta sve sunce u 12 kuci moze da znaci.
Mozete li pogledati bar ukratko taj odnos i ako mi mozete bar nesto okvirno reci za decu, znacilo bi?

Hvala!

Moji podaci su 24.9.1993 u 00.15h, Beograd, partner je 5.9.1985 u 14,35h, Pristina, a deca su rodjena 8.10 u 8:21 i 8.22 u Beogradu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

upitnikkojiodgovara piše:
20 Nov 2021, 11:01
Poštovana,

Unapred hvala na odgovoru! Ostvarila sam se kao majka skoro i dobila dva decaka. Oduvek sam volela astrologiju, i videla sam u horoskopu decaka da imaju sunce u 12 kuci i jako sam se uplasila za muza i odnos sa decom, znajuci sta sve sunce u 12 kuci moze da znaci.
Mozete li pogledati bar ukratko taj odnos i ako mi mozete bar nesto okvirno reci za decu, znacilo bi?

Hvala!

Moji podaci su 24.9.1993 u 00.15h, Beograd, partner je 5.9.1985 u 14,35h, Pristina, a deca su rodjena 8.10 u 8:21 i 8.22 u Beogradu.
upitnikkojiodgovaraWRIGC3.JPG
upitnikkojiodgovaraWRIGC3.JPG (42.21 KiB) Pregledano 1616 puta
Draga moja,
na moju veliku žalost upoređivanje odnosa je ozbiljna stvar i zahteva ogromno uloženo vreme, sijaset prediktivnih tehnika koje ja ovde ne radim već se to radi u vidu konsultacije.
Ali, što se tiče tvoga polja braka može doći do problema ali tek kasnije u životu, tek nakon npr 11 godina pa na dalje. Muž je prikazan Saturnom što je automatski trebao biti stariji partner, a tvoj je muž gneralno skoro pa tvoje godište. Vladar sedme jeste u osmoj kući ali ovo tek kasnije pravi probleme, ne odmah, a može biti znak da će muž npr otići u drugu dimenziju pre tebe, ali to može biti i za 35 godina, ako me razumeš. Mislim da je suludo se unapred brinuti za stvari koje se nisu desile, Sunce u 12. kući kod jednog, nije Sunce u 12. kući i kod drugog dečaka. O tome imaš na forumu napisano, ali da ne bi tražila, reći ću ti ukratko: uzmeš vreme prvog deteta dakle 8.21 a drugo dete se gleda od treće kuće prvog deteta jer se tretira kao "drugi brat". Zamisli kada bi deca imala u minut iste horoskope? Onda bi ta deca trebala biti ista...a ako kreneš mlađeg tumačiti od treće kuće prvog deteta sistemom derivatnih kuća (treća kuća prvog je u stvari Ascendent i prva kuća drugog deteta) shvatićeš da deca možda jesu rođena u isto vreme ali su duše totalno različite te će im i životi biti različiti. Dakle, ako je prvom Sunce u 12. znači možda da će biti borbeniji, da će mu otac manje trebati, da neće imati ne znam kakav odnos, dok će kod drugog deteta Sunce biti u deset što govori da će mu otac biti izuzetno bitan, autoritet itd...astrologija treba da se koristi za dobro a ne da nas plaši
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cile piše:
19 Nov 2021, 23:03
Zanima me posao?15.01.1984.8h25min.
Cile,
molim te napiši mi pol kao i grad rođenja
upitnikkojiodgovara

Hvala najlepse!
Stefan

Poruka od Stefan »

Moram da priznam da jedna od glavnih crta moje ličnosti predstavlja osetljiv ego. Da li bi mogla da pogledaš šta to kod mene ne valja pa je ispalo tako? Da li je to podznak,znak ili nešto drugo?
Problematika je u tome što čim mi neko kaže nešto što se meni ne sviđa,to automatski povredi moj ego i ja počinjem da se odmačinjem od te osobe ili grupe ljudi,a ponekad to preraste u zatvaranje u sebe. Niko ne zna kako sebe da popravi. Svi imamo probleme u naravi kojih smo često i nesvesni,a oni nam kvare kvalitet života.
Ja duboko verujem da je ljudska priroda nepromenjiva. Vremena se menjaju,ali ljudi ostaju isti.
Citiraću astrologa Danijela Šijakovića koji živi i radi u Norveškoj:
,,Kada smo dovoljno mladi,drugi praštaju naše ludosti i govore da smo zeleni i neiskusni,a kada ostarimo isti govore kako smo podetinjili,te nas ne uzimaju za ozbiljno.
Radi se o jednom te istom čoveku koji je samo ostario i ništa više.
Ništa se nije promenilo u nama i mi se nikada nećemo promeniti.
Jednog dana će doći smrt i slatko se nasmejati ljudskom inatu."
- Danijel Šijaković
Interesuje me tvoje mišljenje o ovom fenomenu u ljudskoj prirodi. Prosto rečeno neko je čvršći,neko mekši i tu ništa ne možemo da učinimo da popravimo to. Sretao sam u životu ljude koji su fizički krupni i snažni,ali unutra meki i lako povredljivi.
Čekam tvoj komentar!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dragi Stefane,
uz dužno poštovanje autoru, mislim da on nije u pravu. A zašto? Mi se svi rađamo sa nekim predispozicijama. Verovatno ima i pre Novaka Đokovića ljudi koji su rođeni sa istim predispozicijama ali nisu vežbali tenis, ili ga nisu radili dovoljno. Toliko je primera promena na ljudima što ja uviđam svakodnevno, radeći sa klijentima. Svrha našeg života je put naše Duše koja treba u ovom čistilištu da se poboljša. Slažem se da postoji baza koja ostaje nepromenjena ali mnogo stvari čovek kod sebe može promeniti.
Osetljiv ego je stvar psihologije. Poželjno je da posetiš neki seminar na temu rešavanja konflikata što nije konflikt pitanje već upravo unutrašnje osećanje. Mnogo pogrešnih stvari nastaje upravo u načinu iskazivanja sa jedne i načinu prihvatanja sa druge strane. Naročito ne savetujem odvajanje, jer to onda nije asertivno već je pasivno ponašanje što generalno osobu koči, guši i Duša ne napreduje.
Međutim, obzirom na koeficijent tvoje inteligencije i spremnost na rad na sebi, biće ti mnogo lakše ako kreneš da čitaš psihološke knjige o odnosima. Slažem se, nećeš se možda promeniti ali ćeš promeniti način percepcije iz okoline tehnički i samim tim drugačije i ljudima davati povratne reakcije što će usloviti mnogo bolje građenje odnosa. Uvek imaš kretene oko sebe. Ja sam konkretno danas ispala pravi kreten ali nisam imala kud u jednom životnom slučaju. Svi grešimo i svi smo manje ili više u pravu jer je svako sebi Univerzum ceo
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Anđela, kako se u astrologiji objašnjavaju situacije u kojima horoskop jednostavno ne radi? Evo par postova prije, članici je muž prikazan kroz saturna, a uopće nije stariji. Šta se tu točno desi? Može li se možda primijeniti druga simbolika, npr ozbiljniji partner?
upitnikkojiodgovara

Istini za volju, moj partner (posto je moj primer bio u pitanju) je 8 godina stariji. Mozda nije previse, ali jeste malo stariji ;)
Pošalji Odgovor