Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Tihana1611 piše:
01 Dec 2021, 10:05
Pozdrav, imala bih par pitanja a ne znam u koju temu bih smjestila.
Kako se manifestira vladar 5 polja(ovan) u drugom polju (jarac)? Ujedno, taj mars je vladar asc. Znam da postoje aspekti koji mogu mijenjati sve, ali me zanima onako generalno. Govori li to o ljubavnim vezama iz interesa? Interesa vlasnika natala ili interesa partnera?

I još jedno pitanje, vezano za sinastrije. Konjukcije mjeseca i sunca u sinastriji, što one donose na emotivnom planu, generalno govoreći? Kako osoba sunce dozivljava osobu mjesec, a kako obrnuto? I koliku ulogu ovdje imaju antiscije? U jednom odnosu imam konjukciju mog mjeseca s njegovim suncem, ali ponekad je i moja dominacija dosla do izrazaja, sto mi je bilo cudno s obzirom da je moj mjesec u pitanju. A onda sam pogledala antiscije, tu je njegov mjesec u konjukciji s mojim suncem.
Draga Tihana, suviše je uopšteno kad pitaš kako se vladar 5 manifestuje u 2. To može biti posao vezan za decu, podučavanje, sport, može biti ljubav koja se sreće na poslu može biti ulazak u vezu natusa iz koristi, ali koja je strana koristoljubac to tek treba videti kroz ostale aspekte i pozicije konkretnog horoskopa (šta je sa Saturnom vladarem dva te koliko je sama osoba finansijski moćna i nezavisna). Vladar prve kuće u drugooj Mars uvek naglašava nekada previše samopouzdanja te preveliku ambiciju u odnosu na mogućnosti. Napetost u sticanju. Još je Karl Gustav Jung dokazao da konjunkcije sunca i meseca kod parova može dati bitan odnos. On je konktretno to nazvao bračnim, ali su ga osporili. Ja bih se držala činjenice da gde god sam videla konjukciju Sunca i Meseca u sinastriji odnos je bio bitan, bilo da je težak, lep, vodi ka braku i slično. Odnos u vezi (dominacija o kojoj pričaš) neće imati nikakve veze sa ovom konjunkcijom već sa konkretnim pojedinačnim ličnostima obe osobe što se prati iz prve i treće kuće svake osobe, te sedme i jedanaeste da se vidi kako ih društvo prihvata
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

nena1984 piše:
01 Dec 2021, 18:35
Draga Andjela,rodjena sam 11.03.1984 u 23:55 u Beogradu.Interesuje me da li postoji bilo kakva mogućnost za ljubav sledeće godine?U nekoj vrsti zabranjene veze sam vec godinu i po dana i shvatam da je vreme da se to završi,želela bih da imam normalnu vezu za promenu :lol:Gledajuci kartu solarnog povratka za 2022 godinu,čini mi se da su opet neke tajne u pitanju :shock: ,ali s obzirom da sam tek sad malo počela da proučavam astrologiju,treba mi vaše objektivno mišljenje,ako budete imali vremena.Hvala puno unapred :)
Draga nena1984,
izuzetno mi je žao ali to ovde ne radim. Za te odgovore prvo je potrebno uraditi ceo godišnji za 2022(solarni povratak, dierkcija, progresija, tranzit) zatim uraditi uporedni za muškarca tajne veze da se vidi kuda taj odnos vodi što zahteva još najmanje 4 druge tehnike (aspekti opšteg dejstva, sinastrija i dva kompozitna horoskopa)
nena1984

Poruka od nena1984 »

Razumem,a da li onda postoji mogućnost da mi kazete kakvi su mi aspekti za ljubav uopste u nekom narednom periodu? :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

nena1984 piše:
02 Dec 2021, 08:25
Razumem,a da li onda postoji mogućnost da mi kazete kakvi su mi aspekti za ljubav uopste u nekom narednom periodu? :)
nena1984WRIGC3.JPG
nena1984WRIGC3.JPG (39.99 KiB) Pregledano 2805 puta
U tvom slučaju zbog elementa Vazduha na Ascendentu kao i brzih planeta vladara kuća ljubavi malo možemo zaključiti iz natala u narednom periodu. MEđutim ono što sigurno mogu reći je da izbegavaš "kombinacije" u vezama jer će se one uvek završiti neslavno. Mogućnost ti je oko 37. godine života kao i oko 40. gde će ti se život definitivno promeniti. Ne žuri. Moja se kuma jako kasno udala i super živi sa mužem te pravila zaista nema. Samo traži stabilniju ljubav, a ne samo da ti bude interesantan lik kojeg si odabrala za mogućnost partnera.
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Anđela hvala puno na opširnom odgovoru, sve si mi razjasnila 🥰
cestlavie

Poruka od cestlavie »

Draga Andjela, pokušaću opet da postavim pitanje, značilo bi mi vaše tumačenje jer sam vec duze vreme tuzna sto se tiče mog ljubavnog zivota 🥺 čitam sama ali teško mi je da povezem sve.
Interesuje me ljubav i budući brak, pošto imam starijeg blizanca 5 minuta njegovi podaci su 15.06.1997. 17:35h a tek sam skoro pročitala da se onda moja natalna gleda iz njegove. Izvinite ako sam dosadna samo bi mi znacilo tumacenje jer vidim da to zaista lepo i dobro radite.. Hvala unapred i pozdrav 😊
stasha

Poruka od stasha »

Draga Andjela,
interesuje me nesto vise o ljubavi jer sam sama vec duze vreme. Moji podaci su 23.09.1986., 13:50, Pljevlja. Hvala unapred.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

cestlavie piše:
03 Dec 2021, 17:02
Draga Andjela, pokušaću opet da postavim pitanje, značilo bi mi vaše tumačenje jer sam vec duze vreme tuzna sto se tiče mog ljubavnog zivota 🥺 čitam sama ali teško mi je da povezem sve.
Interesuje me ljubav i budući brak, pošto imam starijeg blizanca 5 minuta njegovi podaci su 15.06.1997. 17:35h a tek sam skoro pročitala da se onda moja natalna gleda iz njegove. Izvinite ako sam dosadna samo bi mi znacilo tumacenje jer vidim da to zaista lepo i dobro radite.. Hvala unapred i pozdrav 😊
cestlaviedrugasestraWRIGC2.JPG
cestlaviedrugasestraWRIGC2.JPG (42.79 KiB) Pregledano 2823 puta
Draga cestlavie, ako si ti druga sestra pri rođenju sve što sam ranije pisala možeš zaboraviti. Obzirom da si ipak pročitala ono što sam napisala na forumu protumačiću ti ljubav ponovo. Inače ne bih :). Ostali koji su se drugi rodili kao blizanci takođe neka zaborave šta smo pisali. Jasno ti je da si u podznaku Jarac te je Satrun u trećoj kući sa opozicijom na Mesec i kvadratom na Veneru deinitivno naznaka problema u ljubavnim odnosima. Tvoja peta kuća počinje sa velikom ljubavlju verovatno preko posla ali kako je Venera aflikovana mogućnosti razočaranja. kasnije promenljive okolnosti. Mogućnost dva braka. Partner opisan kao neko ko ima kuću ili na početku brižan posle promenljiv
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim sve vas još jednom: čitajte forum, odgovarajte međusobno na pitanja, jer sam ja ograničena vremenom i mogućnostima natala. Hvala još jednom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

stasha piše:
05 Dec 2021, 11:11
Draga Andjela,
interesuje me nesto vise o ljubavi jer sam sama vec duze vreme. Moji podaci su 23.09.1986., 13:50, Pljevlja. Hvala unapred.
stashaWRIGC3.JPG
stashaWRIGC3.JPG (39.72 KiB) Pregledano 2889 puta
Karta govori o dobrim mogućnostima u vezi sa nekim prijateljem a za ljubav. Dakle, gledaj da se što više krećeš u društvu i što više ljudi upoznaješ i neće biti nikakvih problema. OVde je veći problem aflikovanost ljubavnih kuća, tj teža ljubavna karma. Da bi se to promenilo samo gledaj da uđeš u vezu sa nekim prijateljem, sa nekim sa kim si već u odličnom odnosu
Pošalji Odgovor