Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Dragana94 piše:
05 Dec 2021, 14:32
Draga Anđela, čitam neko vreme forum a sada bih volela da čujem ako imaš neki savet za mene po pitanju posla. Trenutno vrlo ozbiljno razmišljam o promeni posla zbog velikog svakodnevnog stresa i međuljudskih odnosa iako radim posao koji sam nekad jako želela.. Da li možda imaš neki savet po pitanju karijere ili neki savet koji tip posla bi najviše odgovarao mom senzibilitetu. Rođena sam 20.05.1994 u 3:10 posle ponoći u Beogradu
Dragana94WRIGC8.JPG
Dragana94WRIGC8.JPG (41.22 KiB) Pregledano 1532 puta
Ti imaš problem jer dopuštaš previše okolini. A ti si generalno super. Tebi trebaju psihološke knjige kako izaći na kraj u radnom kolektivu kao i knjige iz Marketinga, naročito one koje opisuju kako postati dobar organizator. Vladar Mars u prvoj kući i govori o napetosti, ali većinu nje ti sama sebi nabiješ a upijajući iz okoline slike. Potrebno je takođe da naučiš kako da se oslobodiš negativne energije koja se plasira u vazduh oko tebe. Ovo su sve tehnike. Iskreno se nadam da si fakultetski obrazovana i to u smeru finansija ili prava jer bi se ovde dobro našla. Postoji međutim sijaset tehnika kako da asertivno komuniciramo čak i sa psihološkim profilom predatora, kako da budemo medijator a kada je potrebno da arbitriramo.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Dora

Poruka od Dora »

Draga Anđela trenutno prolazim malo teži period u životu..Planiram da odem negde preko,ne vidim sebe na ovim prostorima..Da li se po mojoj karti vidi da li ću uspeti u tome i kako ću se snaći inace u životu,čime bi se mogla baviti i te stvari ..23:06.1999 11:15 Podgorica
I da li mi vidite povratak bivšeg partnera za njega ne znam vreme rodjenja 12.12.1996,rak je u podznaku ..
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dora piše:
08 Dec 2021, 08:32
Draga Anđela trenutno prolazim malo teži period u životu..Planiram da odem negde preko,ne vidim sebe na ovim prostorima..Da li se po mojoj karti vidi da li ću uspeti u tome i kako ću se snaći inace u životu,čime bi se mogla baviti i te stvari ..23:06.1999 11:15 Podgorica
I da li mi vidite povratak bivšeg partnera za njega ne znam vreme rodjenja 12.12.1996,rak je u podznaku ..
DoraWRIGC6.JPG
DoraWRIGC6.JPG (41.08 KiB) Pregledano 1414 puta
Draga moja Dora,
i da hoću, za bilo kakav odnos sa bivšim partnerom potrebno je raditi detaljan uporedni horoskop. Što se tebe tiče, za inostranstvo ti nisu neki naročiti aspekti. U smislu da se vidi mogućnost odlaska prvo u neku blisku zemlju (recimo Austriju) a kasnije je moguće i u dalje inostranstvo. Međutim, nisam sigurna da ćeš tamo biti zadovoljna. Okolina bi ti bila lepša ali bi u inostranstu jedno vreme doživljavala teškoće. Ono što je dobro za tebe jesu poslovi kancelarijskog tipa vezani za finansije i ekonomiju
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Pozdrav Andjela :D
Zeljela bih da mi das odgovor ako mozes na pitanje vezano za posao, u pitanju je pravna struka - juce, 8.12. Sam pocela da radim u jednoj advokatskoj kanc, pa me zanima da li cu tu ostati duze i kakve su prognoze. Da li cu se uopste snaci kao adv pripravnik jer nemam radnog iskustva. Ili, ako ti iziskuje mnogo vremena da odgovoris na konkretno ovo pitanje, onda ako mozes da mi kazes nesto za karijeru/posao, da li je moj poziv zivotni da budem advokat ili pravnik u nekoj firmi, ili totalno nestontrece? :roll: :lol:
26.01.1991.u 04:20h, B.Polje,CG
HVAAALAAA UNAPREDDD
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
09 Dec 2021, 22:49
Zeljela bih da mi das odgovor ako mozes na pitanje vezano za posao, u pitanju je pravna struka - juce, 8.12. Sam pocela da radim u jednoj advokatskoj kanc, pa me zanima da li cu tu ostati duze i kakve su prognoze. Da li cu se uopste snaci kao adv pripravnik jer nemam radnog iskustva. Ili, ako ti iziskuje mnogo vremena da odgovoris na konkretno ovo pitanje, onda ako mozes da mi kazes nesto za karijeru/posao, da li je moj poziv zivotni da budem advokat ili pravnik u nekoj firmi, ili totalno nestontrece? :roll: :lol:
HVAAALAAA UNAPREDDD
Draga molim te pročitaj malo forum detaljnije. Naravno da je nemoguće dati takav odgovor, tačnije nisam sigurna da astrologija uopšte može dati odgovor slobodne volje tj hoće li se neko zadržati negde. Prognoze se mogu dati ali samo uz detaljno odrađen godišnji horoskop. U natalu postoje samo predispozicije a tvoje govore o radu sa papirima i nije naznačeno hoćeš li biti advokat ili samo pravnik, s tim što zbog pozicije planeta mislim da je bolje pravna struka generalno nego advokat
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Andjela Kostic piše:
10 Dec 2021, 08:00
Vodolija piše:
09 Dec 2021, 22:49
HVAAALAAA UNAPREDDD
Draga molim te pročitaj malo forum detaljnije. Naravno da je nemoguće dati takav odgovor, tačnije nisam sigurna da astrologija uopšte može dati odgovor slobodne volje tj hoće li se neko zadržati negde. Prognoze se mogu dati ali samo uz detaljno odrađen godišnji horoskop. U natalu postoje samo predispozicije a tvoje govore o radu sa papirima i nije naznačeno hoćeš li biti advokat ili samo pravnik, s tim što zbog pozicije planeta mislim da je bolje pravna struka generalno nego advokat
Znaam, izvini molim te, ranije sam negde postavila slicno pitanje, tj tako konkretno, i jos tada si rekla da ne radis to. Zato sam se i prisetila i dodala ovaj drugi dio pitanja. Izvini jos jednom i hvala ti. Znaci papirologija, aleluja :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ma ne izvinjavaj se sve je ok:)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Draga Andjela :)

Zamolila bih te da mi pogledas poslovno pitanje. Naime, evo već 11 dana radim u jednom butiku muške garderobe.
Nisam nesto prezadovoljna, ali rekoh da radim. Jer sam u julu isto radila u trgovini, godinu i po ,ali mi dosadilo. I bjeh 5 mjeseci bez posla, i drugarica me pita za ovo i rekoh ajde da nedje prezimim

Voljela bih da radim u struci. (Turizam)

Pa.me zanima postoje li kakve sanse da od januar, februara, od pocetka 2022.god pocnem negdje u struci?

Unaprijed hvaala :)

Slika

Rodjena sam 08.11.1988.god u 13:45h , Cetinje. Hvaala :)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

P.s. andjela, ako mozes i ovo pitanje, bila bih ti jako zahvalna 😊😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nemoguće mi je da ti pomognem bez urađenog godišnjeg horoskopa :(